Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayatın İçin Çaba Sarf Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda güçlü bir flört dönemi yaşıyor olabilirsiniz. Kovalar çok şakacı insanlardır ve bugün sevgili adaylarınıza da bu yönünüzü göstermek isteyebilirsiniz. Karizmanızı ortaya çıkaracak ve cazibenizi kullanacaksınız. İki farklı kişinin sizinle ilgilendiğini görebilirsiniz. Bu insanları daha iyi tanımak için onlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz! Çok eğlenceli olacak. Keyfini çıkarın!

Güçlü insani içgüdüleriniz var. Ortağınızı, çoğu insandan daha sık düşünürsünüz. Bu, sezgileriniz ve empatinizle birleştirildiğinde, sizi ideal bir iyileştirici yapıyor. Son zamanlarda işte biraz tedirgin hissediyorsanız, bu yanlış bir kariyer yapıyor olduğunuz anlamına gelebilir. Bir tür danışman veya terapist olmak için eğitim almayı düşünün. Bu konuda olağanüstü iyi olabilir ve birçok insana yardım edebilirsin.

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

Etrafında sosyal olarak kaynıyor. Günün enerjisi iletişimi arttırıyor olacak. Yemek davetleri alacaksın. Arkadaşların bir anda sözleşmiş gibi seni arayıp soracak. Bu sırada aile üyeleri de iletişim kuracak. Kardeşlerden, kuzenlerden, halalardan telefonlar alacaksın. Eğer programın yoğunsa her biriyle sohbet edemeyebilirsin. Fakat önümüzdeki günlerde bu insanlara vakit ayırabilirsin.Kendi ifadenizin bastırıldığını iddia ediyorsunuz. Gerçekten öyle mi? Sansür, gerçekten endişelenilecek bir durum mu, yoksa sadece iyi bir mazeret mi? Belki de algıladığınız engeller sadece bir yanılsamadır. İfade edecek çok eleştiriniz var ve bunlar yapıcı olabilir. Ama bunları yüksek sesle söyleyin ya da içinizden mırıldanmakla yetinin…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının sizin hakkınızdaki düşünceleriyle fazlaca ilgilenebilirsiniz. Daha fazla takdir ve dikkat bekliyorsunuz. Zeki ve etkili bir insansınız ve bazen insanlar yeteneklerinizi hafife alıyor. Başardığınız işlerin ne kadar zor olduğunun farkında değiller. Hissettiğiniz baskıları güvendiğiniz biriyle konuşabilirsiniz. Diğerleri stresinizi daha iyi anlarsa, size daha çok destek olabilirler.

18 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik bir şekilde uyanmayabilir biraz daha dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Fiziksel bir dengesizlik ya da göz yorgunluğunuz olabilir. Bu duruma işteki sorumluluklarınız da neden oluyor olabilir. Mümkünse bilgisayarlardan kaçının ve gün boyunca koşmak veya tempolu bir yürüyüşe çıkmak için zaman ayırın.

18 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailenle beraber çeşitli konular hakkında fikir alışverişi yapabilirsin. Senin söylediklerine ve fikirlerine bugün daha çok önem verebilirler. Kendi işini kurmak için plan yapan bir Kova burcuysan, sermaye konusunda belli aksaklıklar yaşanabilir. Fazla kilolarından şikayetçi bir Kova burcuysan, beslenme alışkanlıklarını baştan aşağıya değiştiriyorsun. Uzun süreli ilişkisi olan ve evlilik hazırlığı içinde olan bir Kova burcuysan, eşinin aceleci tavırları seni yorabilir.

18 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireyleriniz ile olan ilişkiler sizleri bugün biraz zorlayabilir. Üzerinizde hissettiğiniz baskı size hata yaptırmamalıdır. Bazı iniş-çıkışlar olabilir. Bunları daha hoşgörülü karşılamaya çalışın.

18 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek ümitlerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda beklemediğiniz kişilerden destek alabilirsiniz.

18 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğle sonrasından itibaren kontrolünüz dışı gelişmeler gün içinde hüküm sürerken dalgınlığa, ihmallere her zamankinden daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Sakin ve dingin bir tutum sergilerken gelişmeleri oluruna bırakmayı tercih etmek iyi bir yol olabilir.

18 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

18 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük seyahat planları yapmaktan bugünlük vazgeçmelisiniz. Beklenmedik ufak bir sağlık sorunun yaşanmasından dolayı aksilikler yaşayabilirsiniz.

18 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür bugün itibariyle para evinizde geri hareketine başlıyor. Maddi konuları yönetmenin zorlaşacağı bir döneme giriyorsunuz.Önümüzdeki günlerde özgüveniniz düşebilir, kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşum yapacağı bugün stres, anksiyete, panik atak gibi psikolojik problemler yaşayabilirsiniz.

18 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel yönünüzü köreltmeniz gerekecektir. Belki de, çevrenizin ihtiyaç ve beklentilerine kulak verme zamanı gelmiştir. Onları memnun etmeye çalışır, fedakarlıktan da kaçınmazsanız, ihtiyaç duyduğunuzda onlar da sizin yanınzda olacaklardır.

18 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ciddi anlamda ilgiye, şefkate ve özen görmeye ihtiyacınız var. Gerekirse birisi her sorumluluğunuzu üstlenmeli. Eğer hayatında yeterince ilgi gören bir Kova burcu iseniz, güzel bir dönemdesiniz parıl parıl parlıyorsunuz. Aksi söz konusu ise biraz duygusal bir dönemden geçeceksiniz.

18 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün grup çalışmalarına katılmak, arkadaşlarınla birlikte hareket etmek için harika bir gün. Gün içinde aşırı değişken ve melankolik tavırdaki kişilere karşı daha sabırlı olmalısın. Arkandan çevrilen işler bugün kafanı kurcalayıp ve seni karamsarlaştırabilir.

18 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 55' 42" R
Ay
İkizler
29° 58' 26" R
Merkür
Koç
24° 46' 53"
Venüs
Boğa
14° 21' 03"
Mars
Koç
08° 03' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 06"
Satürn
Balık
17° 27' 51"
Uranüs
Boğa
22° 58' 22"
Neptün
Balık
29° 12' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 12"
Lilith
Başak
24° 32' 24"
True Node
Koç
15° 06' 12"
Son Güncelleme : 11/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>