Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hünerlerini Sergiliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Onun aşırı alınganlıklarına karşı daha ilgili tavırlar belirleyebilirsiniz. Zamanla her şeyin değiştiğini göreceksiniz. İlişkide haksızlığa uğradığınız şeklindeki yaklaşımınızda gizli bencillikler var.

İş yaşamınızda oldukça enerjik olacağınız ve enerjinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve bu gelişmeleri istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün farklı çözümler bulabilirsiniz. İşiniz konusundaki beklentilerinizi yeniden değelendirebileceksiniz ve bu doğrultuda yeni kararlar alabileceksiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Ortaklık konularında kazanç sağlayabilirsiniz. Bu da size maddi olduğu kadar manevi bir mutluluk verecektir. Para piyasasını iyi takip etmelisiniz. Ailenize maddi olarak katkıda bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Yakın arkadaş çevrenizde biraz hüzün yaşadığınız bir ilişki, sizden hüznün dışında, daha yapıcı duygular istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç sıkıntısı yaşaman olası. Enerjini doğru bir biçimde kanalize edemiyor olabilirsin. Daha keyifli şeylere odaklanmak ve önceliklerini gözden geçirmek sana iyi gelebilir.

18 Şubat 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, duygusal ve finansal olarak kendinizi güvence altına almak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki günler bazı belirsizlikler getirebilir. Huzursuzluğunu şimdiden hissetmeye başlamış olabilirsiniz. Sakin olun ve hata yapmamaya çalışın.

18 Şubat 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığını becerilerinle süsleyeceksin. Sorunlar karşısında çözümden yana olan tavırların ile takdir toplayacaksın. Mental anlamdaki yorgunluğunu üzerinden atmak için yeni deneyimleri keşfetmek isteyeceksin. Mide ile ilgili problemler yaşayan bir Kova burcuysan, yağlı besinlerden uzak duracaksın.

18 Şubat 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizi hatırlasanız da artık yeni bir hayata adım attınız ve bu ilişkiyi yürütmek istiyorsunuz. Partneriniz sizi gelecek planı kurmaya doğru götürüyor olabilir, gerçek düşüncelerinizi açıkça söylemelisiniz.

18 Şubat 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortak para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal işlerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın sizi kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda daha fazla iletişim içinde olmak olayları netleştirebilir.

18 Şubat 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı yüksek standartlara sokmak için çabalıyorsunuz. Aile konularında da kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, ailenize yettiğinizi göreceğiniz...

18 Şubat 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir kere ilk adımı attığınızda, geri kalanı çocuk oyuncağı olacak. Göz açıp kapayıncaya kadar çok çaba sarfetmeden bütün maratonu tamamlamış olacaksınız. Gelgelelim, dikkat etmeniz gereken bitirme çizgisine giden yolda herhangi birisini ezmemeniz. Yanınızdaki koşuculara dikkat edin ve onları birer rakip olarak değil de arkadaş ve taraftar olarak görün.

18 Şubat 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok cömert olmak şu anda sizin için pek iyi olmayabilir. Zaman, para veya enerji olsun, gerçekten karşılayabileceğinizden fazlasını vaat etmek, çözülmesi uzun zaman alan sorunlara neden olabilir. Muhtemelen tam olarak neyi karşılayabileceğinizi tahmin etmek zordur, bu nedenle en iyi yaklaşım, gereğinden fazlası için söz vermemektir. Daha büyük olmanın mutlaka daha iyi olmadığını ve en küçük hareketlerin bile beklediğinizden çok daha fazla takdir edilebileceğini unutmayın!

18 Şubat 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin yanında gereksiz kişilik ispatları yapmaya kalkmayın. Yaşam felsefenize göre kapladığınız alanın ne kadar dar olduğunun bilincindesiniz. Bu nedenle bilemediğiniz, karşı karşıya gelmediğiniz birçok şey olabilir.

18 Şubat 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

18 Şubat 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarından elde ettiğiniz kazançlar, yatırımlarınız, borç ya da ödemelerinizle ilgili girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün. Yöneticiniz Uranüs’ün Jüpiter’le olumlu etkileşimi size parasal fırsatlar getiriyor.

18 Şubat 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki problemlere fazla üzülmemeye çalışın. Aksi takdirde içinizden yükselen duygular sizi zorlayabilir. Sizi ne kadar çok sevdiğini unutmayın. Çalıştığınız arkadaşlarınızdan objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve işle ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmak durumunda kalabilirsiniz. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

18 Şubat 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 22' 11" R
Ay
Başak
04° 06' 35"
Merkür
Koç
17° 45' 54"
Venüs
Koç
17° 00' 13"
Mars
Balık
20° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 06"
Satürn
Balık
15° 30' 34"
Uranüs
Boğa
21° 42' 41"
Neptün
Balık
28° 32' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 18"
Lilith
Başak
22° 04' 42"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 19/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>