Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gerginliğe Yer Vermiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Yeni bir insandan hoşlanabilirsin bugün. Ancak aceleyle hareket etmek yerine bu kişiyi tanımak için kendine zaman tanımalısın. Bu insanı tanıdıkça, duyguların daha da netleşecek.

Kotardığınızbağlantıları size öncelikler veriyor. Yolculuk bir süre sonra, ama gideceğiniz yerde ve girmeniz gereken ilişkilerde yabancılık çekeceğiniz endişenizi şimdiden yok etmeniz gerekiyor.

Maddi konularda ne kadar ileri gidebileceğini öğrenebilirsin bugün. Kendi sınırlarını öğrenmek ve ona göre bir gün geçirmek seni memnun edecek. Ancak kendini parasal kaygılara çok kaptırmamaya çalış bugün.

Kişisel hijyene önem vermen gereken bir gün. Bugün bir süredir ertelediğin bakım mevzularına odaklanabilirsin. Hem kendini iyi hissedeceksin hem de mikroplardan uzak kalacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacağın haberler ile biraz keyfin kaçabilir. Günün büyük bir kısmını tek başına geçirmek isteyebilirsin. Ancak bu negatif havaya kapılmamalı ve durum ile alakalı neler yapabileceğini gözden geçirmelisin.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün ikili ilişkilerle alakalı olarak yeni gelişmelerin yaşandığı bir gün olacak. Özellikle aşk hayatınızda partnerinizden gelen sürprizle birlikte kendinizi adeta bulutların üzerinde hissedeceksiniz. Eğer şu anda aşk hayatınızda özel bir kişi bulunmuyorsa gerçek aşkı bulmanıza çok kısa bir süre kaldığını bilmelisiniz.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazen bir sorun öyle derinleşir ki hiç beklenmedik bir zamanda, beklenmedik bir ortamda, beklenmedik bir kılıfla ortaya çıkıverir. Siz de bugün sizi aslında pek de rahatsız etmeyen bir şeyin arkasına gizlenebilirsiniz. Böyle zamanlarda asıl sorunun ne olduğunu düşünmek ve onu ortaya çıkarmak, daha sağlıklı çözümlere kavuşmanıza yardımcı olur.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde gergin ve sabırsız hissedebilirsiniz. Aksine bu sizden kaynaklı olabilir. Günü yeni bilgilerle tamamlamaya çalışın. Bu size kendinizi daha iyi hissettirecektir. Bugün tanışacağınız insanlar sizlere çok iyi gelecektir.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken sizi daha yaratıcı ve hareketli kılıyor. Ancak koşullar yenilik yapmak için pek mümkün değil uygun değil.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün birisine onun hakkında gerçekte ne düşündüğünüzü söylemeye karar verebilirsiniz! Genelde çevrenizde mülayim bir insan olarak bilinirsiniz. Şaibeli davranışlar da sergileseler her zaman insanlara iyi niyetle yaklaşırsınız. Ancak şu anda birisinin sınırlarınızı fazla zorladığını fark etmeniz muhtemel. Sesinizi çıkarmaktan ve sert bir duruş sergilemekten korkmayın. Net bir mesaj gönderebilirseniz, insanların gelecekte daha fazla saygısını kazanacaksınız.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç sıkıntısı yaşaman olası. Enerjini doğru bir biçimde kanalize edemiyor olabilirsin. Daha keyifli şeylere odaklanmak ve önceliklerini gözden geçirmek sana iyi gelebilir.

18 Şubat 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınla eğlenmek bugün sizi gerçekten gaza getirebilir! Anın hararetinde, sosyal aktivitelerinize ne kadar para harcadığınızı kolaylıkla unutabilirsiniz. Belki de her halükarda dışarı çıkma havasındasındır! Değilseniz, eğlenmek için daha ucuz yollar bulma konusunda proaktif olmanız gerekebilir. Kendi kişiliğiniz artık çok çekici, bu yüzden evde veya bir parkta bedavaya takılmanızda yanlış bir şey yok.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Siz sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kendinizi iyi hissederek güne başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki problemlere fazla üzülmemeye çalışın. Aksi takdirde içinizden yükselen duygular sizi zorlayabilir. Sizi ne kadar çok sevdiğini unutmayın. Çalıştığınız arkadaşlarınızdan objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve işle ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmak durumunda kalabilirsiniz. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

18 Şubat 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>