Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yardımseversin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Duygularınızı ifade etme noktasında daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Sınırlara uygun hareket edemediğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

Maddiyatla ilgili konularda bazı sorunlar yaşanabilir. Adımlarınızı mutlaka ona göre atmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her anınızı bir programla geçiremeyebilirsiniz. Hayatın doğal akışı, bazen durgun bir su olmanızı gerektirebilir. Yaşama dahil olmak hareket etmekle değil, bazen hareket öncesi dinginliğinizle mümkündür.

18 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, iç dünyanızda derin düşüncelere dalabilirsiniz. Gizli kalmış duygularınızı keşfetmek ve anlamlandırmak için zaman ayırabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmalı ve anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız. Sevdiklerinizle samimi ve dürüst bir iletişim kurmanız gerekebilir. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

18 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yeni işe başlayan biri varsa, ona elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsun. Yardımsever tavrın sayesinde yöneticilerinden övgü dolu sözler alıyorsun. Evli Kova burcuysan, eşinle aranızdaki cinsel çekim azalabilir. Eski günlere dönmek için psikolojik destek almak isteyebilirsiniz.

18 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik daralmaların nedenini bulmaya çalışabilirsiniz. Harcamalarınızın kime ya da neye yönelik olduğunu anladığınızda bunu yönetmeniz de kolaylaşacaktır. Borç alma ve verme konusunda güveninizi sarsan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi oldukça yaratıcı ve daha özgür hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Aşk ve ilişkiler hayatınıza olumlu bir bakış açısı getiriyor.

18 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle sert kararlar almadan önce mutlaka sezgisel olarak da doğru şeyi yaptığınızdan emin olun. Hayat size güzel sürprizler getirebilir.

18 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağın haberler ile biraz keyfin kaçabilir. Günün büyük bir kısmını tek başına geçirmek isteyebilirsin. Ancak bu negatif havaya kapılmamalı ve durum ile alakalı neler yapabileceğini gözden geçirmelisin.

18 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün olumlu yorumları kendinize çekerek iyi bir enerji yayıyorsunuz. Gün samimiyetinizi ve çekiciliğinizi artırma eğiliminde. Aynı zamanda kendinizi kabullenmenize de yardımcı oluyor. Bugün aktif olan enerjiler, enerjinizi dağıtmak yerine ara sıra odaklanmanızı hatırlatıyor. Şimdi yapılan küçük değişiklikler geleceği önemli şekillerde etkileyebilir. Bu, boş zamanlarınızın tadını çıkarabileceğiniz ve takdir edebileceğiniz bir dönemdir. Bugün duygusal ve zihinsel olarak içinizden gelen uğraşlara yatırım yapıyorsunuz. Belirli görüşler üzerinde daha fazla düşünmek özellikle yararlı olabilir. Neyse ki, özellikle sevdiğiniz insanlarla yaratıcı iletişim kurmak ve kişisel bir konu hakkında bilinmeze açılmak için yanınızda iyi bir enerji var.

18 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe yönelik planlarınız konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kişisel olarak doğru noktalara odaklanmayı başarıyorsunuz ancak bu noktada biraz daha sakin kalmanız gerektiğini de unutmamanız gerekiyor. Anlaşılabilir adımlar atmaya çalışmalısınız.

18 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

18 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, tatil, çocuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki problemlere fazla üzülmemeye çalışın. Aksi takdirde içinizden yükselen duygular sizi zorlayabilir. Sizi ne kadar çok sevdiğini unutmayın. Çalıştığınız arkadaşlarınızdan objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve işle ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmak durumunda kalabilirsiniz. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

18 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 57' 46"
Ay
Kova
17° 07' 58"
Merkür
Koç
17° 34' 51"
Venüs
Boğa
02° 57' 03"
Mars
Koç
00° 56' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 37"
Satürn
Balık
16° 42' 50"
Uranüs
Boğa
22° 26' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 52"
Lilith
Başak
23° 30' 48"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>