Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dingin ve Karizmatik Halin Dikkat Çekiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2019, Salı

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Değişim için çalışıp durmayı bırakın, bunun yerine aşk hayatınıza odaklanın! Neyi kast ettiğimizi biliyorsunuz. Bu, hayatınızda gerçekten dikkat gerektiren tek alan. Bunu sevgilinizden beklemenizin bir anlamı yok, her şey size bağlı. Neden romantik bir hafta sonu için uzaklarda bir yerlerde rezervasyon yaptırmıyorsunuz? Bu, ilişkiniz için harikalar yaratacak ve sadece ikinizin deneyimleyeceği eğlenceyi düşünmek hayatınıza renk katacak.

Bugün biraz dalgın mı hissediyorsunuz? Harekete geçecek motivasyonu bulmakta zorlanıyor musunuz? Endişelenmeyin, şanslı gününüzdesiniz ve karşı karşıya kaldığınız her durum hakkında anında bilgi sahibi olacaksınız. Sizi birçok açıdan, özellikle duygusal olarak dönüştürmekle tehdit eden güçlü bir güç var.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Biraz sabırlı olman gerekebilir. Aceleci bir gününde olabilirsin. Yapılması gereken bir düzineolabilir. Ev işleriyle de meşgul olma ihtimalin söz konusu. Adeta bütün bu işleri bitirmen için bir klonuna ihtiyacın varmış gibi hissedeceksin! Fakat çok dağılmamaya çalış; tek bir işe odaklan. Acele etme ve panikleme. Sakin kalmayı başarırsan her şey için vakit yaratabilirsin.Bazen mükemmeliyetçilik hastalığına kapılabilir ve bu durum vahşi bir ateş yaratabilir. Aniden her şeyin çözümünün sıkı bir programa bağlı kalmak olduğun farkına varabilir, ya da kendiniz için yeni bir bütçe yaratmaya karar verebilirsiniz. Tasarruf etmek için bir süreliğine restoranlara yaptığınız gezileri ertelemeniz gerekebilir. Ama yalnızca bunları planlayarak harekete geçme, varlığınızı hiçbir eğlence olmaksızın reddederseniz, planınız sürmeden ertelenecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün almanız gereken önemli dersler var, bu yüzden etrafınızdaki insanlara çok iyi kulak verin. Belki de uzun bir süredir diğer insanlara büyümeleri gerektiğini söylüyordunuz. Bu sözleri onlara doğrudan söylememiş olsanız da bunu kendi kendinize düşünmüştünüz. Belki de biraz büyümesi gerekenin kendiniz olduğunu anlamanın vakti gelmiştir. İnsanları o kadar kolay değersizleştirmeyin. Bu hayatta herkesten öğrenebileceğiniz önemli bir şey vardır.

19 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Aslan burcunda hareket ediyor. Sizler için romantik bir gün başlıyor. Ay, Venüs ve Jüpiter ile olumlu açıda olduğundan ilişkinizde şanslı ve mutlu bir gün geçireceksinizdir. Bugünden itibaren Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020'ye kadar kariyer hayatınızda hem çok çalışıp hem de güzel başarılar sağlayacağınız dönemde olacaksınız. Hırslı olmanız güzel olsa da bu hırsa yenik düşmemeye dikkat etmelisiniz. 2020 yılı yorumlarına erişmek için tıklayınız.

19 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştığın kişiler ya da bulunduğun ortam bugün sana birçok konuda öğretici olacak. Özellikle bir süredir kendini geliştirmek istediğin bir alanda çalışma fırsatı bulabilirsin. Yakın bir dostunun ilişkisinin bittiğini duyabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Artık boşa kürek çekmek istemiyorsun. Gerek yakın arkadaşların gerekse ailen olsun, bir araya geldiğin kişilerle faydalı konular konuşmak isteyeceksin. Evli bir Kova burcuysan, aile içerisinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Sakin tavrın diğerlerinin de yatışmasını sağlayacak. Tarzında yapacağın değişikler, kimsenin gözünden kaçmayacak. Her şeyden öte kendini oldukça havalı ve karizmatik bulabilirsin.

19 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç gün önce girişimlerinizde hayal kırıklığına uğramış olsanız da bunu bugün tekrar hatırlamamalısınız. Bu mesele yine önünüze geldiyse artık çözüme kavuşması gerektiği için olabilir. Gerçek bir ilerleme için sorunları bugün çözün.

19 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinize ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınızda artış yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönleneceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde parasal konular gündeme gelebilir.

19 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi genişlettiğiniz ve yeni insanlar ve kültürler gördüğünüz bir gün. Geriden gelen bazı kırgınlıklarınızı da çözümlemek için uygun bir gün.

19 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

19 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir konu hakkında yaratıcı fikirleriniz var ve etrafınızdakiler de bunu destekliyor. Bu size uzun vadede mutluluk ve başarı getirecek bir proje. Kendinize güvenmeniz çok önemli.

19 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yalnız kalmak istemeyebileceğiniz bir gün olabilir. Bire bir diyalog önemli hale gelebilir. Gündeminizde evlilik ve ortaklık konuları olabilir.

19 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bulunduğunuz ortamlar, yeni tanıştığınız insanlar sizin için çok önemli. Uzun süredir beklediğiniz, içinde yer almak istediğiniz organizasyonlar konusunda pozitif haberler alacaksınız. Maddi anlamda daha önce açıklarınızın olduğu yerleri, kariyer hayatınızdaki gelişmeler sayesinde kapatma fırsatı yakalayacaksınız. Özellikle maddi anlamda kendinize koyduğunuz düşüncesel veya fiziksel bariyerleri yıkmak üzeresiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; birlikte vakit geçirmekten hoşlandığın kişilerle bir araya gelip, eğlenceli ve keyifli geçirebileceğin bir gündesin. Kariyer evine geçen Mars,ve sosyal yaşamında aktif, başarılı ve hedef odaklı olmana, kararlı girişimlerde bulunmana zemin hazırlarken gücünü ve amaçlarını doğru alanlara kanalize etmen konusunda da seni uyarıyor.

19 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 27" R
Ay
Balık
07° 31' 56"
Merkür
Koç
18° 21' 24"
Venüs
Boğa
04° 43' 19"
Mars
Koç
02° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 48"
Satürn
Balık
16° 50' 13"
Uranüs
Boğa
22° 31' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 41"
Lilith
Başak
23° 40' 22"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>