Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Popülerliğin Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sosyal ortamlarda bulunacağın bir gün olabilir bugün. Bu güzel ortam sana ve sevdiğin kişiye çok güzel etkiler katacak. Eğer hayatında kimse yoksa bugün yeni bir insan ile güzel muhabbetler edebilirsin.

Zihinsel olarak son derce aktif olacağınız bir gündesiniz. Dikkatinizi üzerinde çalıştığınız konuya tam olarak yönlendirebiliyorsunuz. Bugün mesleki anlamda küçük başarılar kazanabilirsiniz. Bir süreden beri planladığınız bir olayı gerçekleştirmek için atılımlar yapmanız mümkün. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve bunları olumlu olarak değerlendirebilirsiniz. Gelişmeler sizi rahatlatmaya başlıyor ve akılcı planlar yapıyorsunuz. Alacağınız bazı kararların sonucu sizin için çok olumlu olacaktır.

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için senin bir adım fazla atman gerekebilir bugün. Elinde para getirecek fikirler varsa bunları gerçeğe dökmenin yollarını senin bulman gerekecek. Yaratıcı düşünmelisin bugün.

Hassaslaşmak ve duygusal olmak, zihninde yer edinen bir stres kaynağının varlığını göstermekte. Eğer bugün etrafındaki insanlara duygusal tepkiler veriyorsan seni geren şeyi bulup bunu hayatından çıkarman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni adımlar atmaktan çekinebilirsin. Sebebini tam olarak bilemesen de içinden bir ses "bekle" diyebilir sana. Ani kararlar almamaya ve sonradan pişman olabileceğin şeylere dikkat etmelisin. Bugün sakin kalmalı ve işleri aceleye getirenlere karşı dikkatli olmalısın.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün maddi ve finansal konularla ilgili olarak ortaya çıkan bazı aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum hem canınızın sıkılmasına hem de gergin bir ruh haline girmenize neden olabilir. Bu durumda sevdiklerinizle bir araya gelmek rahatlamanıza yardımcı olabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü arkadaşlarına ayıracaksın. Vakit ayıramadığını düşündüğün yakın dostlarını daha fazla arayacaksın. Mizacın sayesinde sosyal çevrende popülerliğinin artacağı bir gün. Olayları farklı bakış açılarıyla değerlendirmen aynı zamanda seni, ilgiliyle dinlenen biri haline getirecek. Evli bir arkadaşının müjdeli haberini alabilirsin. Aileden biriyle ufak bir tartışma yaşayabilirsin.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçgüdüleriniz ve insani yaklaşımlarınızla bugün bazı çevrelerde kendinizden söz ettirebilirsiniz. Birbirinize öğretecek bir şeyler bulduğunuz insanlarla daha iyi zaman geçirebilirsiniz. Bazı yolculuklar için planlama yapabilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi arayış içinde kalıyor. Ailevi konulara yönelmek yararlı olacak.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda sevilecek ve sayılacaksınız. Arkadaşlarınız sizden akıl almak isteyebilirler bu süreçte onlara tecrübeleriniz ile destek olmaya çalışabilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz yorgun olabilirsin. Dinlenmeye öncelik vermen iyi olabilir. Kendini daha fazla zorlamamalı ve var olanyükünün üstüne yenisini eklememelisin.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para meseleleri bugün biraz sisli görünebilir ve bu kolayca yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Yapabiliyorsanız harcamaktan kaçının, çünkü başka bir yerde harcanması daha iyi olacak fonları kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Banka hesabınızda bir sorun olduğundan endişeleniyorsanız, sorunun peşine düşmeden önce matematiğinizi iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Kendini düzeltecek bir aksaklık olabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizi gerçekleştirmek için her türlü gerekli veriye, birikime sahipsiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmek zorundasınız. B gün çevrenize yardım etmekten hoşlanacaksınız.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rüzgarı arkanıza aldığınız ve artık ilerlemek için önünüzde hiçbir engel yok. Böyle koşullar uygun olduğu zamanlarda, yeni yerler keşfetmek ve her zaman cesaret edemeyeceğiniz yerlere gitmeye çalışmak daha iyi olabilir. Böylelikle bambaşka dünyalar görebilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin işine ayırdığı zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Açık olmanızda fayda var! İş yerinde yaşanan bazı olaylar sizi rahatsız edebilir. Normal zamanlarda fazla aldırmayacağınız durum ya da sözler bugün alınmanıza ya da üzülmenize sebep olabilir, dikkatli olun. Arkadaş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız.

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>