Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kazancın Yükseliyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Seni artık eskisi kadar mutlu etmeyen bir ilişki içerisindeysen bugün bazı şeyleri bitirmen gerekebilir. Negatif etkileri üstünden atmak ve kendine daha fazla vakit ayırmak aşk konularında ihtiyacın olan etki olabilir bugün.

Zor, yoğun günlerin arkasında, umutlarınızı tekrar dirilteceğiniz gelişmeler var. İş hayatınızda ufak, tefek aksaklıklarınız olabilir. Mesleki dayanışmalar sizi yüksek bir moralde tutacak.

Bugün maddi konularda risk alman gerekebilir. Bazı gelişmeler ve olaylar, paran ile alakalı risk almanı gerektirecek. Kendine güvenerek adım atman ve nerede duracağını bilmen önemli olabilir senin için.

Günün stresini üstünden atmak önceliğin olmalı. Bir süredir etrafında yaşanan durumlar sende strese sebep oluyor olabilir. Stresin vücudundaki etkilerini azaltmak için bol bol esneme hareketleri yapman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün farklı bir yerden alacağın telefon veya uzun bir zamandır görmediğin birisi ile yapacağın bir konuşma sende aydınlanma etkisi oluşturabilir. İş ve kariyer konularında yeni fırsatlar karşına çıkabilir bugün. Öğreneceğin farklı konular hayatında değişime gitmene vesile olabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kendinizi özgürlükler konusunda bazı sorgulamalar yaparken bulabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizle alakalı olarak yaşanan olumsuz ruh halinin bu sorgulamada etkili olduğunu bilmelisiniz. Zincirlerinizden kurtulmayı beklerken aslında bu engelleri kendinizin çıkarttığının farkında bile değilsiniz. İnsanlara ne istediğinizi ve ne kadar istediğinizi mutlaka söyleyin. Aksi halde işlerin kontrolünü kaybedebilirsiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geniş çevren sayesinde kariyerinle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsin. Bu gelişmeyle kazancın yükselecek. Bugün, yaratıcı projeler ve ilgi çekici fikirler üzerinde çalışmaya odaklanabilirsin. Yenilikçi çözümler üretme ve kendi benzersiz bakış açını ortaya koyma şansın olabilir. İş yerinde veya kişisel projelerde özgün ve ilham verici bir etki yaratabilirsin.

2 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorun yaşamak, onun kaynağını bulduğunuzda son bulabilir. Bugün objektif olun ve bir özeleştiriye gidin. Sizin yaptıklarınız ya da yapmadıklarınızın ilişkileriniz üzerinde bir etki taşıyorsa, bu etkiyi pozitif yöne taşımaya gayret göstermelisiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha kabullenici davranacağınız süreçten geçiyor olabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından faydalanabilirsiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar herkese karşı güler yüzlü davranmanız beklenebilir ya da birtakım beklemediğiniz durumlar olabilir. Stratejik davranmanız gereken zamanlardasınız.

2 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini aşırı duygusal hissetmen olası. Gördüklerin, duydukların seni etkilemek için yeterli olabilir hatta. Tek başına zaman geçirmek yerine arkadaşlarınla beraber olmaya çalışmak sana daha iyi gelecek.

2 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızın ana teması güvenlik duygunuzu, aileye olan bağlılıklarınızı ve ev yaşamınızı geliştirmektir. Açık bir zihniniz ve kalbiniz var, böylece gelen yeni bilgiler bakış açınızı genişletebilir. Duygusal yaşamınıza ve deneyimlerinizle büyüme yeteneğinize daha fazla inanç var. Ev hayatınızı veya yaşam koşullarınızı ve düzenlemelerinizi iyileştirmek için şanslı bağlantılar veya fırsatlar ortaya çıkıyor. Aynı zamanda çalışma ortamınıza, ev işlerinize, rutinlerinize veya günlük yaşamınıza daha fazla uyum getirmek için uygun bir zamandır. Bugün özellikle iyi durumdasınız ve ilişki bağları veya onarımları odak noktası olabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aykırı düşüncelerinizle ön plana çıkmanız gerekmiyor. Konu ne olursa olsun, farklı konuşmayı adet haline getirdiniz. Aşkınızı sıra dışı yaşamak istiyorsunuz. Durum böyle olunca çevrenizdeki kişiler arkanızdan konuşuyorlar.

2 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla tanıştığındaki ilk tavırların tam bir #burçAdı# tavrı. Bu tavırların da ne böyle? Sanki onlara bir şey öğretmeye çalışıyor gibisin. Görünüşe göre her zaman verecek bir dersin var, evet; fakat bu da karşı taraftan İstenmediği takdirde pek de hoş karşılanmayacaktır. Başkalarının bakış açıların kabullenmek için biraz çaba sarfetmelisin. Senin de ufukların böylece genişleyecektir.Maddi durumum nasıl olacak?

2 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova burcu, önemli bir başarı elde edeceksin. Öz disiplin ve irade gücünle toplumda tanınacaksın. İnançlarını ve kararlarını savunmak için savaşlara gireceksin ve akıllıca seçimler yapacaksın. Parlak yeni fikirler seni bekliyor. Şimdi dinlenme ve tatile çıkma zamanı.

2 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

2 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 40' 45" R
Ay
Akrep
09° 03' 52" R
Merkür
Koç
16° 02' 13"
Venüs
Koç
23° 43' 01"
Mars
Balık
25° 09' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
22° 00' 46"
Neptün
Balık
28° 43' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 17"
Lilith
Başak
22° 40' 56"
True Node
Koç
15° 37' 39"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>