Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşünceli Bir Gün! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiye karşı kendini ifade etmek ve onun ilgisini kazanmak isteyebilirsin. Aşk ve flört konularında ufak değişiklikler yaparak ve daha farklı bir ifade yolu seçerek daha güzel bir ilgi kazanabileceğini de fark edebilirsin bugün. Aşkta güzel şeyler seni bekliyor.

İş hayatında yarışmalardan hoşlanmıyorsunuz. Ama en hırslı kişilikler bile, mütevazi karakterinizin kazanımlarının gerisinde kalıyor. İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek.

Parasal konularda istediğin bir noktada olmasan da keyfini kaçıracak bir durum ile karşılaşmayacaksın bugün. Büyük masraflar yapmayacak ve önemli maddi kararlar almak zorunda kalmayacaksın.

Yediklerine dikkat etmen gereken bir gün. Bol bol su tüketerek sindirim sistemini hafifletmeli ve ağır yemeklerden uzak durmalısın. Bugün sağlığına dikkat etmek için yemeklere de dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanı toparlamak biraz zor gelebilir senin için. Bazı şeyleri anlamada veya karar vermede kendini zorlamamalı ve kendine zaman tanımalısın. Önem gerektiren konuları ertelemek sana daha iyi bir seçenek olabilir bugün.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün aşk hayatınızla alakalı olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle sizinle sorunlarını paylaşmak için gelen tanıdıklarınızı dinlerken kendinizi büyük bir çıkmazın içinde bulabilirsiniz. Anlayışınız ve tarafsızlığınız çok takdir edilecek. Fikirlerinizi söylerken patronluk tasmamaya özen gösterin.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne motivasyonla başlayarak fazlasıyla kontrolcü de olacaksın. Kulağını kapadığın bazı konuları ister istemez önüne gelebilir. Fikir vermek yerine fikir alacağın bir gün olacak. Problemlerini aşan ilişkilerde yüzü güldüren buluşmalar ve konuşmalar gerçekleşebilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evden çalışma modeline uygun bir işe geçiş yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize ve sağlığınıza daha çok özen göstermek için bu yönde bir değişiklik yapmak iyi hissettirebilir. Fiziksel olarak dinç olmak kafanızda dönen bazı problemlerin çözümünü de kolaylaştıracaktır.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde tatil organizasyonları yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için hevesli bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Etrafınızdaki insanlarla çatışma içine girmemeye özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Güçlü durmanız gereken olaylar yaşanabilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilerin size nazar değdirebilme ihtimallerini göz önünde bulundurarak hareket edin. Sağlıklı birşey ile kendinizi şımartın etkilere açık bir dönemdesiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapmayı düşündüğün şeyler konusunda daha kararlı olmak gerekecek. Hedeflere ulaşmak için daha kararlı olmak isteyeceksin. Etrafındaki insanlardan bu konuda yardım istemek senin için iyi olacak. Onların yardımı sayesinde daha güçlü olabilirsin.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizi aşağılara itmeye çalışıyor olabilir. Kendilerini sizin üzerinizden ispatlamaya çalışıyor olabilirler ya da sadece işleri halletmenin en iyi yolunu bildiklerini düşünebilirler. Gerçekten böyle bir savaşın içine girmeyi istiyor musunuz? Haklı olduğunuzu duyurmak istemekte haklısınız ancak mantıklı bir zeminde sizi dinlemeye hazır olmayan birine karşı hiçbir şansınız yok. Enerjinizi başka şeylere harcamayı seçin. Sizi rahatsız eden bu durum yakın bir zamanda ortadan kaybolacak ve bu konuda sizi endişeye sürükleyen her şey oldukça kolay ve güzel bir şekilde çözülerek ortadan kaybolacak.

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat alışılandüzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Emir almaktan hoşlanmadığınız için, sizinle paylaşılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Artık belki isminiz yurt dışında da güçlenmeye başlayacak. Ya da yurt dışı bağlantılarını rahatlıkla kurabileceksiniz. Ani harcamalar yapabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çalışma yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu olabilir. Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen, çevresel koşulların kısıtlı olması nedeniyle, bazı zorluklar yaşıyorsunuz. Kronik rahatsızlığı olanlar, tedaviye başlamalıdırlar.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 09' 06" R
Ay
Akrep
02° 26' 59" R
Merkür
Koç
16° 06' 05"
Venüs
Koç
23° 02' 57"
Mars
Balık
24° 44' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 36"
Satürn
Balık
15° 59' 07"
Uranüs
Boğa
21° 58' 56"
Neptün
Balık
28° 42' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 25"
Lilith
Başak
22° 37' 19"
True Node
Koç
15° 38' 30"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>