Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güven Testleri Sonuçlanıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 10%

Sırf kalbiniz çok büyük ve cömert olduğu için, tanıdığınız herkese çiçek göndermeniz gerekmez. Böyle bir günde, bütün inanılmaz sevginizi ve şefkatinizi verebileceğinizözel birini seçmelisiniz. Bu kişinin, hayatınızda son derece önemli olduğunu bilmesini sağlayın.

Heyecanlı bir aksiyonda yer alabilirsiniz. Son zamanlarda çekici biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu kişiden çıkma teklifi almak isteyebilirsiniz. Veya önce onunla arkadaşlık kurmaya çalışabilirsiniz. İkinizin birbirinizi daha iyi tanıyabileceği rahat bir öğle yemeği ayarlayın. Harika mizah anlayışınızı ve tutkulu doğanızı ifade etmekten korkmayın.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

İçindeki şair bugün ortaya çıkabilir. Hayal gücü yüksek ve yenilikçi bir yönün var, ve bu yönün bugün parlayacak. Kendini zeki şakalar yaparken bulabilirsin. Aile üyelerini ve arkadaşlarını sulu şakalarla güldürebilirsin. Ya da sanatsal bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Mesela romantik partnerinin resmini çizebilir veya doğayı resmedebilirsin. Yaratıcılığını konuşturmalısın.Heyecan verici bir haber sayesinde keşfetmeniz gereken bir gelişim fırsatından haberdar olabilirsiniz. Gelgelelim, normal şartlar altında hemen harekete geçecekken, bugün yalnızca 'bekle ve gör' tutumu sergilemeniz muhtemel. Bir süredir kendinizi göstermeye çalıştığınız için bu bakış açısı size uygun olmayacaktır. Endişelerinizin galip gelmesine izin vermeyin. Meraklı tabiatınızdan faydalanıp mümkün olan her şeyi öğrenin ve daha sonra bilinçli bir karar verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar edinebilir ve onları tüm hayatınız boyunca tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aranızdaki akıp giden iletişim sayesinde kısa zamanda sıkı bağlar kurabilirsiniz. Ancak bu aralar kimseye çok fazla bağlanmamaya özen gösterin. Aynı anda çok fazla işe girişip kendinizi yıpratabileceğiniz gibi zihinsel durumunuz da bazı şeylerin ayrımını yapmaya müsait değil. İsimleri ve telefon numaralarını not edin, tüm olasılıkları gözden geçirin ve her şeyi yerli yerine oturtmayı sonraya bırakın.

2 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ruh haliniz kasvetli olabilir karamsarlık içine düşebilirsiniz. Olup bitenleri ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. Ancak zaman zaman hepimiz bu ruh halinde olabiliyoruz. Önemli olan yaşadıklarımızdan ders çıkarmayı bilmeli ve tekrar bardağı dolu tarafından bakabilmeyi başarabilmeliyiz.

2 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı güven testleri yaşıyorsun. Neyin tamam neyin devam olduğuna karar verebilirsin. Arkadaşların ile yaşadığın problemler, seni yeni önlemler almaya ve yeni sınırlar çizmeye itiyor. Aile ilişkilerinde anlaşılmayı bekliyorsun, aile bireylerinden biri ile konuşma yapabilirsin. Fedakârlık yapman gereken bazı konular olabilir. Bu günlerde Düşünce tarzın değişikliğe uğrayabilir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi baskılanmış ve bazı konularda yeterli çözümler üretemiyor olarak bulabilirsiniz. Olayları gereğinden fazla abartmayın ve sakinlikle dinleyin. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

2 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar ön planda olabilir. Üretkenliğinizle ilgili değişikliklere gidebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. İş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişiler zihninizi fazla kurcalıyor olabilir, olaylara karşı sakin yaklaşmakta fayda var. Bugün yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

2 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz ancak stres hastalıklarına karşı dikkatli olmanız gerekmekte. Bitki çayı tüketmeye çalışın. Hayatınızı tecrübeler verimli kılacaktır.

2 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yorgun olmasanız da kendinizi hiç enerjik hissetmediğiniz bir gündesiniz. Çalışmak istemiyor, tüm gün yatmak istiyorsunuz. Bir günlüğüne tembellik yapmaktan zarar gelmeyecektir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün genelinde Yengeç burcundaki seyahatine devam edecek. Sabah saatlerinde günlük rutinlerinizi yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz, uykunuzu almaya ve dengeli beslenmeye özen gösterin. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde gerginlikler gündeme gelebilir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

2 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgilinizle bu aralar ilişkiniz çok iyi. Partnerinizin çok yönlü bir insan olması, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor. İşinizle ilgili bazı sorunlarınız olabilir. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberlerden olumsuz yönde etkilenebilir, kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz. Fakat bu durum kısa sürecek. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de herhangi bir çabanız bulunmuyor!

2 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; çevrendekilere yardımcı olmak isterken işler kontrolden çıkabilir, bir anda sen suçlu durumuna düşebilirsin. Cesaretle aldığın kararları uygulamakta zorlanabilir, bir anlık öfkeyle çatışmalar yaşayabilirsin. Karşındakilerin daha sorumluluk sahibi ve gerçekçi olmasını isteyebilir, iddialı tavırlarından dolayı sinirlenebilirsin.

2 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 57" R
Ay
Koç
05° 53' 45"
Merkür
Koç
19° 37' 37"
Venüs
Boğa
07° 07' 31"
Mars
Koç
03° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 15"
Satürn
Balık
17° 00' 00"
Uranüs
Boğa
22° 37' 58"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 10"
Lilith
Başak
23° 53' 21"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>