Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini irdeliyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün iki ilişki arasında gidip gelebilirsiniz. Şu anda iki kişiyle ilgileniyor olabilirsiniz. Biri daha çok platonik bir arkadaş gibi diğeri ise flört ettiğiniz bir kişi olabilir. Duygusal anlamda hangisini seçeciğinizi bilemeyebilirsiniz. Bugün bir seçim yapmaya zorlayarak kendinize işkence etmeyin. Doğru kararın netleşmesi biraz zaman alabilir.

Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi paylaşma noktasında başarılı ya da başarısız olduğunuz bir anda bazı şeyler çözüme kavuşacak. Sizin için kişisel ilişkilerin anahtarı bu. Bugün daha önce hiç olmadığı kadar gerçekten ne istediğini bileceksin. Filmlerde olduğu gibi olağanüstü, romantik bir ilişki için çok fazla hayal kurmamaya dikkat edin. Bu senaryoların doğru olması için çok çalıştıklarını unutmayın.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Hayatını yeniden organize ediyorsun. Yaşam tarzınla ilgili bir değişiklik yapman gerektiğine karar vermiş olabilirsin. Bütçene dikkat edebilirsin. Son zamanlarda savurgan olmuş olabilirsin mesela! Ya da bir ilişkiye yaklaşımın değişebilir. Bu konuyu romantik partnerinle tartışabilir ve olayların temeline inebilirsiniz. Biraz kazdıkça, çözümü eninde sonunda göreceksin!Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, bugün saat 00:18 itibariyle Balık burcuna giriş yapıyor. Günün genelinde gelirinize odaklanabilirsiniz. Aldığınız maaş veya prim beklendiğinizden yüksek olabilir. Bunu harcamak yerine biriktirmeniz, gelecek günlerde size fayda sağlayacaktır. Ay'ın Uranüs ile oluşturduğu pozitif açı sayesinde bugün hem maddi konularda hem de duygusal hayatınızda sürprizler yaşayabilirsiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini irdeliyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Hareketliortamı, bazı konulara odaklanmanı zorlaştırabilir. Öyle kiyerinde konuşulan konulardan en son senin haberin olacak. Emeklerinin karşılığını maddi-manevi alıyor olmak, seni epey tatmin edecek. Kendini yeniden gözden geçirmek için ideal bir gün. Bir arkadaşının fikrine kapılarakya da eğitim için atılımlar yapmak isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle sizi olumsuz etkileyen yakın çevrenizden uzaklaşma kararı alabilirsin. Gün içerisinde uzun süredir kırgın olduğun ve görüşmediğin arkadaşınla ilgili bazı haberler alabilirsin. Şaşkınlığını gizleyemeyeceksin.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda partneriniz tarafından bazı eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Bu belki de sizin açınızdan sonrası için olumlu bir başlangıç olabilir. Eleştirilere açık olmalısınız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcama yapmak için çok uygun bir günde değilsiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün partnerinize kendinizi tam olarak istediğiniz gibi ifade edemeyebilir bu sebepten de huzursuzluk ya da pişmanlık yaşayabilirsiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişten kaynaklanan bazı güncel davranışlarınızın bugünkü yaşamınızda yeri yoktur. Kendinizin veya yakınlarınızın duygularınızla oynamasına izin vermeyin. Tüm ilişkiler gelişmek zorundadır. Kendinize ve partnerinize karşı dürüst olduğunuzda ilişkiler gelişecektir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dünyanızda bazı yaratıcı değişiklikler yapma havasındasınız. Hiçbir endişe hissi bile hissetmiyorsunuz, çünkü doğru şeyi yaptığınıza ikna oldunuz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar keyfinizi yerine getirecek ve karamsar duygularınızın dağılmasına yardımcı olacak. Yazışmalar ve haberleşmeler hem eğlendirici olacak hem de yeni fikirler uyandıracak.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın eğlenceye dönmesine, günlük yaşantınızda sürekli çocuk gibi kalbinizin pır pır atmasına hazır mısınız? Duygusal olarak hem çok tatmin hem de güvende hissediyorsunuz. Bu durum hobilerinizden getirdiğiniz kazançları arttırmanızı sağlayabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün ekonomik koşullarının iyileşmesini sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilir özellikle yaratıcılık ve ilham gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsin. Ancak finansal kârlılığı araştırdıktan sonra girişimlerde bulunmalısın. Aklına gelen fikirleri uygulamaya koymadan önce biraz desteğe ihtiyaç duyabilirsin.

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 09' 46" R
Ay
Oğlak
21° 35' 32"
Merkür
Koç
16° 47' 40"
Venüs
Boğa
00° 39' 59"
Mars
Balık
29° 31' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 39"
Satürn
Balık
16° 33' 06"
Uranüs
Boğa
22° 19' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 37"
Lilith
Başak
23° 18' 28"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>