Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Maddi Durumunda Gelişmeler Oluyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 40%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Kılıcınızı bırakmak için güzel bir gün. İş yerinde,arkadaşlarınızla veya yönetiminizle devam eden bazı savaşlarda yer alabilirsiniz ve bunlar çok yorucu olabilir! Ancak günün enerjisi huzurlu ve üretken. Böylece, geçmişte size karşı çıkan herhangi biriyle daha güçlü ittifaklar kurabilirsiniz. Barış sağlamaya ve ortak bir amaç için birlikte çalışmaya odaklanın. Bugün güzel atılımlar yapmalısınız.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Dilini biraz tutmaya çalış. Başkalarına sarmanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Ne kadar duyarlı bir tutum takınırsan o kadar istediğine ulaşman kolaylaşacaktır. Bugün modun inişli çıkışlı olabilir ve duygularına anlam veremeyebilirsin. Fakat onları ittirmek yerine, daha yakın ilişkiler kurmayı dene. Dahası, sana söylemeye çalıştıkları önemli bir şey olabilir.İç ve dış kimlikleriniz arasında bir çatışma yaşanabilir. Belki de etrafa belli bir imaj yansıtmaya alışıksınız. Pek çok kişi bu maskenin gerçekten siz olduğuna ve gerçek benliğinizi sergilediğinize inanabilir, ancak görünenin ardında daha utangaç ve sessiz sedasız bir mizaca sahip olabilirsiniz. Bu iki yönünüzü uzlaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Aynı anda iki kişi olmak hiç de kolay olmasa gerek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz çok yüksek bir seviyede ancak aileniz söz konusu olduğunda değil! Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, yaptıkları şeyler şöyle dursun söyledikleri hiçbir şeyi anlamlandıramıyorsunuz! Sakin olun. Açıklamalarını isteyin daha sonra kendi yollarına gitmelerine izin verin. Bazen insanların bir şeyleri sadece kendi deneyimleriyle öğrenmeleri gerekir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular ön planda olabilir. Harcamalar yapabilir, beklediğiniz bir kazanca ulaşabilirsiniz. Kalıcı yatırımlar, birikimler adına planlamalar olabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarla ilgili gündemler oluşabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerin zenginleşiyor. Maddi durumunun gelişmesi buna dayak oluşturuyor. Evinde küçük değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Bir aile dostunun sağlık haberi hakkında olumsuz bilgiler alıyorsun. Onu telefon ile arayıp halini hatırını sorabilirsin. Uzun zamandır yaşadığın uyku problemine kalıcı çözüm buluyorsun.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum gönüllüsü olarak çalışmanız her ortamda gözlerin sizlerin üzerine çevrilmesine yol açabilir. Olumlu düşüncelerinizi duygularınızla birleştirdiğinizde verimli projelerin mimarı oluyorsunuz. Bunu yapmaya devam edin.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz konularda daha ön görülü davranmaya çalışın. İlerleyen saatlerde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi bağlantılar kurmak, dua etmek, şifa çalışmaları yapmak ya da size yapılmasına izin vermek için güzel bir gün, ayrıca dostlarınızı dikkate alın.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu ilk günündeve para konularında yoğun ve hareketli bir trafiğiniz olabilir. Ev, eşya veya toprakla konularıyla ilgilenebilirsiniz. Alım satım, yatırım işleri gündeminize gelirken harcamalar konusunda dikkatli davranmayı ihmal etmeyin.

23 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha geç olmadan işe başlayın. Yıldızlar da zamanın doğru olduğunu söylüyor, bu yüzden harekete geçin. Eğer tereddüt ederseniz, bu fırsat tamamen kaçacak.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati finansal konuları ön plana çıkarıyor.Bütçenizi ve finansal hayatınızı gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay - Neptün kavuşumu kontrol dışı harcamalar yapmanıza sebep olabilir. Bugünlerde riskli işlerden ve yatırımlardan uzak durmalısınız.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda birtakım beklenmedik olaylar gelişebilir. Bugün bir arkadaşınız sizden ufak bir yardım isteyebilir. Spontane gelişen olaylardan hoşlanmıyorsunuz ve hayatınızı belirli bir plana göre sürdürüyorsunuz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz, çözümü olmayan bir dönemece girmiş ve büyük olasılıkla hoş olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınızda, pek mükemmel olmayan ilişkinin, doğal olarak bir sona vardığını kabulleneceksiniz. Bu aralar yeni birgirişimde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol kazanç var. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 41" R
Ay
Balık
08° 19' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 22"
Venüs
Boğa
04° 47' 25"
Mars
Koç
02° 05' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 35"
Satürn
Balık
16° 50' 30"
Uranüs
Boğa
22° 31' 25"
Neptün
Balık
28° 59' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 44"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>