Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararların Konusunda Fevri Oluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, normalde sizin tipiniz olmayan birine karşı çok güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Zaten bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizin daha önce hiç görmediğiniz aptalca (ve oldukça çılgın) bir tarafını görebilirsiniz. Bu biraz rahatısızlık verici olabilir, ancak sizi güldürecek de. Sürekli sevgiliniz hakkında yeni şeyler öğrenmek, aşkı çekici kılan şeylerden biri. Anın tadını çıkarın!

Psikoterapi gibi bir yardımcı olabileceğiniz bir alanda çalışıyorsanız, muhtemelen şu an birkaç kural ve protokolü çiğniyorsunuz. Eğitiminizin temel bir parçası olan teorilere bile karşı geliyorsunuz. İsyankarlığınızdan rahatsız olmayın. Zaman zaman statünüzün size meydan okuması önemlidir. Özellikle alanda sizin gibi ilerlemeler yaratan insanlar için.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Göksel enerjiler, sana daha sakin günler armağan ediyor. Ekibin için elinden geleni yaptığın halde yenilgiye uğramak seni üzebilir. Çevrende mutsuz insanlar görsen de; akıl ve soğukkanlılığını korumanın önemli olacağı bir gün. Duygularını kontrol edebilme yeteneğinin bugün sana çok yardımı dokunacaktır.Tanıdığınız biri zor bir durumdan geçiyorsa, yüksek olasılıkla sizden destek ya da tavsiye istemek için kapınızı çalacak. İnsanlar sizi canıgönülden ilgili ve iyi bir arkadaş olarak görüyor, özellikle de zor zamanlarda. Muhtemelen koruyucu ve yardımsever olarak onların saygısını kazandınız. Böylesi iyi bir arkadaş olduğunuz için siz ihtiyaç duyduğunuzda da insanların sizin yanınızda olması muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçek olmasını istediğin hayallerle sınırlayıcı gerçeklikler arasında kalacaksın. Bir anlığına yeni bir ev almanın hayalini kuracaksın; fakat biliyorsun ki önce bütçeni gözden geçirip parayı masaya koyman gerek. Zorluk, genişlemeye olan ihtiyacını pratik olanla birlikte bir dengeye oturtmakta. Eğer yeterince denersen bunlar arasında etkili bir uzlaşı sağlayabilirsin!

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı, görev ve sorumluluklar, hizmetler ve profesyonel destekler gündeminizde olabilir. Sağlık sorunlarınızla ilgili destek ve yardım alabilirsiniz. İş hayatında kazanç yolları arayışında olabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı karar vermen fevri kararlar alamana neden olabilir. Seni sakinleştiren uğraşlara yönelebilirsin. Kendi işinin sahibi bir Kova burcuysan aldığın kararların sorgulanmasını istemiyorsun. Ailen ile yaptığının konuşmalarında sorumluluğunun artığını hissediyorsun. Kendine olan güvenin artıyor.

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinleriniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. İzin alabilir, ertelediğiniz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bunu yaparken mevcut işlerin de aksamamasına özen göstermelisiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz işlerinizdeki engelleri açmak için kendinizi yorabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmeyin. Beraber çalıştığınız insanların dertlerine ortak olacağınız zamanlar var. Öğle saatlerinde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ani değişiklikler olabilir.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alım-satım gibi konular için uygun bir gün değil. Paranızı harcamaktan kaçınmalı ayrıca kariyer konularında da ciddi aksiyonlar almamalısınız.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız zaman geçirmek herkes için çok önemlidir ancak bir şeyden kaçtığınız için yalnız olduğunuzu fark ederseniz, alternatiflerinizi düşünebilirsiniz. İşler ancak bu koşullar altında düzelecektir. Sizi üzen her neyse onunla yüzleşin, böylece işleri halletmeye başlayabilirsiniz. 

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden kolay ödün vermeyen bir yapınız olmasına rağmen, gün içinde ortaya çıkacak olaylarla ilgili hatalarınızı gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Küçük kazalara müsait bir gününüzdesiniz, dikkatli olun.

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınız artacak ve geleceğe odaklanan büyük planlarınızı hazırlamakta size büyük destek verecektir ama hayalci olma riskinizin de farkında olmalı ve planları, daha sonra tekrar gözden geçirmek üzere hazırlamalı, hemen uygulamaya koymamalısınız.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında önemli kararlar alacaksınız. Günün sonunda beklemediğiniz bir miktarda gelir elde edeceksiniz ve çok şaşıracaksınız. Hayatınızdaki değişikliklere adapte olmaya çalışıyorsunuz, fakat biraz zorlanıyorsunuz.  

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın kendi ritminde gelişmesine izin verin. Karşılaştığınız olaylara akılcı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları daha net görebilirsiniz. İşinizde sizin için ters olan bir durum artık iyiye doğru gidiyor. Artık siz de bu durum karşısında tutumunuzu değiştirdiniz ve sizden daha üstün kişilerden fikir alıyorsunuz. Bu inişli çıkışlı devreyi bitirebilmek için kendi aklınıza ve zekanıza güvenin. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 53' 46" R
Ay
Akrep
24° 32' 18"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 15' 28"
Mars
Balık
26° 07' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 27"
Satürn
Balık
16° 09' 12"
Uranüs
Boğa
22° 04' 58"
Neptün
Balık
28° 45' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 36"
Lilith
Başak
22° 49' 15"
True Node
Koç
15° 34' 43"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>