Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ailenin Dikkatini Çekebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün hayatınızda bazı düşmanlarınız olabilir, kimse konumundan ayrılmak istemiyor gibi. Aklınız ile kalbiniz arasında gidip geliyor olabilirsiniz. Her iki taraf da affetmeyen taraf ve kontrolü elden bırakacak gibi değil. En iyisi, mümkün olduğunca uzlaşmaya çalışmak. Bulduğunuz çözüm tam olarak istediğiniz şey olmayabilir, ancak herkes için en uygunu bu olacak.

Bugün geri adım atıp diğerlerinin önderlik etmesini isteyebilirsiniz. Bazı güçlü egolar kontrolü ele almak için mücadele ediyor olabilir. İş yerinde, şu anda taraf seçmemek en iyisidir. İsviçre gibi tarafsız kalmaya çalışın! Kendinizi dedikoduya dahil etmeyin. Etrafınızdaki kişiler şikayetçi olsa bile, olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Bütün bu olumsuzluklara katılarak kazanılacak bir şey yok. Ruhunuzu yükseltmek için ilham veren insanlarla kendinizi kuşatın.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Şu anda ilişkilerinde muazzam bir yoğunluk var ve her şeyin bir yaşam veya ölüm durumunda olduğunu hissedebilirsin. Kafandaki seslere sakin ol. Meditasyon yap. Bir yoga dersine katıl. Derin nefes al. Bunun yoğun bir gezegensel enerji dönemi olduğunu ve hiçbir şeyin göründüğü kadar dramatik olmadığını bil. Bu da geçecek. Birkaç gün içinde tüm endişelerini uzaklaştıracaksın...Bugün bir kere ilk adımı attığınızda, geri kalanı çocuk oyuncağı olacak. Göz açıp kapayıncaya kadar çok çaba sarfetmeden bütün maratonu tamamlamış olacaksınız. Gelgelelim, dikkat etmeniz gereken bitirme çizgisine giden yolda herhangi birisini ezmemeniz. Yanınızdaki koşuculara dikkat edin ve onları birer rakip olarak değil de arkadaş ve taraftar olarak görün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne dek sorunsuzca ilerlemişsiniz de şimdi biri çapayı atmış, demirlemişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Tekneniz durdu ve rüzgar hızlanır diye korkuyorsunuz. Unutmayın, önce yaptığınız şeyi bırakıp çapayı çıkarmalısınız. Kısaca, yapılan hatalara dikkat edin. Daha sonra yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artıyor. Hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde planlarınız ve düşünceleriniz daha hızlı değişebilir. Teknolojik aletlerde arızalanmalara karşı dikkat.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana yeni bilgiler ve yollar öğreten inşalar ile karşılaşabilirsin. Yakın bir dostunun ilişkinde yaşadığı problemlere şaşırıyorsun. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan hoşlandığın kişiye karşı adım atmak istiyorsun. Yaşam tarzında yaptığın bir takım değişiklikler ailenin dikkatini çekebilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarınızı, eksikliklerini tamamlayabilirsiniz. İhmal ettiğiniz konuları çözüme kavuşturmak için bugünün yoğunluğunu kendinize ayırdığınızda, sonraki günler için daha rahat bir zaman planlaması yapabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara çalıştığınız insanları dâhil etmek ve paylaşım içinde olmak iyi bir seçim olabilir. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızın dert ortağı olacağınız bugünlerde sabırlı ve sevecen tavrınız ile dikkat çekebilirsiniz. Çevrenizde aranan kişi olacaksınız.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Adımlarınızı izlemezseniz, yoğun bir çapraz ateşe yakalanabilirsiniz. Tartışmanın her iki tarafına da duygusal olarak dahil olmamaya çalışın. Aksi takdirde, hiçbir kaçış yolu olmadan içeri çekilirsiniz. Her zaman olabildiğince tarafsız kalın.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar kuracak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için, kendi tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz. Gücünüzü ortaya koymalısınız.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte güzel ve sakin bir gün geçirdikten sonra kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Bugünbitirici olacaksınız ve patronunuzun dikkatini çekeceksiniz. Kalbinizin sesini dinleyin ve mutlu olmaya odaklanın. 

17 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin birtakım davranışları moralinizin bozulmasına yol açabilir, halbuki bunların sizinle hiç ilgisi yok, siz aşırı alıngansınız. Kendinize olduğu kadar bugüne kadar güveninizi kazanmış olana da güvenin. Beraber çalıştığınız insanlara karşı gereksiz ve o oranda da yıpratıcı bir zıtlaşma içindesiniz. Daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşımlar içinde olmanız gerektiğini unutmayın! Anlık arzularınız maddi anlamda sizi sarsabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın

17 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 37" R
Ay
Yay
11° 50' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 10"
Venüs
Koç
26° 56' 38"
Mars
Balık
27° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 28"
Satürn
Balık
16° 16' 47"
Uranüs
Boğa
22° 09' 36"
Neptün
Balık
28° 48' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 19"
Lilith
Başak
22° 58' 21"
True Node
Koç
15° 30' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>