Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sağlıklı Yaşama Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 40%

Sevdiklerinizle bir yolculuğa çıkmayı düşünün. Mevcut gerçeklikten uzaklaşıp uzun süreli bir mola, hayatınızda yeni bir romantizm patlaması için gerekli olan şey olabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, yabancı bir ülkeye kaçamak yaptığınız takdirde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ufkunuzu genişletin ve yeni düşünce ve inanç biçimlerine açık olun.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Bugün büyük ölçüde duygularına göre hareket edeceksin; öyleyse gün boyu dengeli kaldığına emin ol. Ayrıca günün sonunda kendini nereye geldiğini bilmediğin bir yerde sıkışmış bulmana sebep olabilecek ani değişen isteklere karşı da dikkatli ol. Elbette bu karşına aniden çıkan her şeyi reddet demek değildir. Sadece enerjini ve zamanını harcadığın şeyin gerçekten istediğin bir şey olduğuna emin ol.Yaşadığın yerden bir gezi aracılığıyla uzaklaşma arzun mu var? Avrupa veya Asya’da yaşamak ister miydin? Şu anda imkan ve olanaklarını arttırmak istediğin bir süreçte olduğun için böyle arzulara sahip olman normal. Bu hedeflerini gerçekleştirmek üzere bir projeye girişip girişemeyeceğini bir düşün. İnsanlar şu araların da şu aralar sana olan inançları tam.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken başlayabilir, daha hızlı harekete geçebilir, yenilik arayışında olabilirsiniz. Yarım kalan konuşmalar yapılabilir, yarım kalanve projeler gündeminizde olabilir. Estetik konularla ilgilenebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen adına güzel işler gerçekleştirebilirsin. Çevrenin sana duyduğu saygı artıyor. Ne zamandır problem yaşadığın bir arkadaşın ile soğukluğu kıramayabilirsin. Aşırı yağlı besinlerden uzak durmak istiyorsun. Aldığı fazla kiloları vermek isteyebilirsin. Spora ayırdığın vakit artıyor.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizlenen bazı olayların ortaya çıkabileceği bir gün. Tepkilerinizi ölçülü tutmaya çalışarak değerlendirme yapabilirsiniz. Neyin neden olduğunu iyi anladığınızda bir daha böyle bir şeyin yaşanmamasını sağlamak daha kolay olacaktır.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yazışma ve konuşma yapabilirsiniz. Ticari konularda dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Çalışma ortamınızda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar yaşanabilir. Sakin olmanızda fayda var.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Komşularınızla, etrafınızdaki kişilerle, kardeşlerinizle iletişim halinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Hayatınızı onlarla paylaşmaktan, birlikte öğrenmekten ve keşfetmekten zevk alabilirsiniz. Sözlerin yakıcılığına dikkat etmeniz gerekebilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızın muhtemelen parayla ilgili endişeleri var. Dinlemek için orada olduğunuzu bilmesine izin verin, sonra geri çekilin. İşin içine tamamen dahil olmak asla istemezsiniz. Sonuçta fazla ciddi bir konu.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Koç’ta ilerleyen Ay, sizi son derece ilginç kılarken, karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. İsteklerinizde artış var. Enerjinizi yüksek tutmalısınız.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçenizi zorlayacak olmayı bile göze alarak seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Bu karar, ileride ikili ilişkilerinizi geliştirmeniz, yeni ilişkiler kurmanız veya sosyal fırsatlar yakalamanız gibi sonuçlar vererek, çeşitli faydalar görmenizi sağlayabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçek aşkın bir gün sizi de bulacağına inanıyorsunuz. İş yerinizde daima cesur ve kendinizden emin olmaya özen gösterin. Uzun zamandır görüşmediğiniz biriyle konuşmak isteyeceksiniz ve hasret gidereceksiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda canınızı sıkacak bir olayın ne kadar geliştiğini görmüyorsunuz. Bir an önce bu olayı fark ederek, zamanında önlem alın! İş yaşamınızdaki sezgileriniz çok güçlenecek ve doğru zamanda doğru işler yapacaksınız. İşinizde, yeteneklerinizin gittikçe daha fazla ortaya çıkması, fark edilmesi ve sonuç yaratması muhtemel görünüyor. Para konularında yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Bugünlerde yemekle ilgili sorunlarınız var. Yediklerinize dikkat edin, kilo almaya başladınız.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 53' 55" R
Ay
Başak
10° 30' 28"
Merkür
Koç
17° 29' 28"
Venüs
Koç
17° 40' 18"
Mars
Balık
21° 22' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 31"
Satürn
Balık
15° 33' 47"
Uranüs
Boğa
21° 44' 28"
Neptün
Balık
28° 33' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 12"
Lilith
Başak
22° 08' 18"
True Node
Koç
15° 36' 44"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>