Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygularını Biraz Geri Planda Tutmalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 70%

Bu gün biraz kafanız karışabilir. Birtakım romantik arayışlar ve yaratıcı projelerle ilerlemek istediğinde olabilirsiniz, ancak bir şey sizi engelliyor gibi görünüyor. Emniyet freni ile sürüş yapıyor gibi hissedebilirsiniz. Hiç bir şekilde kaçamadığınız kötümser düşüncelerin etrafınızda dönüp durduğu negatif enerjiye kapılmamaya çalışın.

Aklın bugün bir karış havada olabilir, ama ayaklarını yere sıkıca basmalısın. Kariyerindeki bazı büyük gelişmeler hakkında hayal kuruyor olabilirsiniz. Her zaman olumlu düşünmek ve zihninizde bunu resmetmek her ne kadar iyi olsa da, şu anda daha fazla harekete geçmek gerekiyor. Hayal ettiklerinizin nihayet gerçekleşmesi daha uzun zaman alabilir. Sabırlı olun!

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Partiyi erken saatlerde başlat! Kendini görevden göreve, plandan plana koştururken bulabilirsin, bu gayet güzel – aynı anda birçok şey yapabilme konusunda beceriklisindir. Gün ilerledikçe, yavaş yavaş modunu etkilemeye başlayacak bir kısıtlayıcı his havaya hakim olacak ve günün erken saatlerine oranla düşüncelerini anlamlandırmakta zorlanacaksın.Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını bir yönüyle değiştirecek uzun vadeli bir hedefi tamamlamak için bugün beklenmedik bir kararlılık duygusuyla güdüleneceksin. Belki birarıyorsundur ya da geleneksel olmayan yöntemlerle hayatını kazanmayı deniyorsundur. Sen doğuştan bir şifacısın, ve bugün bu yeteneğin aniden artacak. Bugün ayrıca sanat ve modern teknolojiyi iç içe geçirmek için oldukça uygun bir gün, belki bilgisayar grafikerlik ya da ses mühendisliği bu alana girebilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdikleriniz, eviniz ve aileniz için harcamalar yapabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız gündemde olabilir. İç huzuru var etme, iç huzuru koruma adına çaba sarf edecek, beklentilerinize odaklanacaksınız.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını her zaman kılavuz edinmen zarar edebileceğine şahit olabilirsin. Arkadaş grubunda ki sorunlardan kendini soyutluyorsun. İlişkisi olan bir Kova burcuysan karşı taraftan anlaşılmayı bekliyorsun. Günün yoğunluklarından hobilerine sığınabilirsin. Kendine verimli olacak bir tatil planlayabilirsin.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduklarınızla değerinizi belirlemeye çalışmak isteyenlere sert cevaplar verebileceğiniz bir gün. Sizlerin toplumsal düşüncelerinizi kabullenemeyenler sizleri eleştirmek adına her yola başvuracaklardır.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer parasal konular üzerinde düşünüyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, aradığınız desteklerde daha çok dalgalanma, dağılma olabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken olayların çok yönlü versiyonlarını düşünün ama sezgilerinize de kulak verin. Ancak sesin egodan gelmediğine emin olun.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda mutluluk ve uyumun hakim olacağı, partnerinizle görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz, seyahat planı, spora zaman ayırmak ve eğlenceli aktivitelerde yer almak gibi düşüncelerde olacağınız keyifli bir zamandasınız.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının olmasını beklediğiniz kadar iyi bir dinleyici olun. Aile bireylerinizin sorunlarını dinlemeniz gerekli. Size hiçbir zaman bu kadar ihtiyaç duymamışlardı. Onların yanında olun.

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkilerinizdeki hoş gelişmeler, günün ana temaları olabilirler. Partnerinizle bugün yaşadıklarınız, ileride anlatacağınız güzel anıları oluşturabilirler. Ancak, ileride anı anlatmak yerine maddi sorunlarla uğraşmamak için, masraflarınıza dikkat edin.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girme kararı alabilirsiniz. İş yerinizde çok başarılı olduğunuz için çevrenizdeki herkes size hayran gözlerle bakıyor. Bugün iyi enerjiler ile dolu olacaksınız ve aileniz ile birlikte neşeli anlar geçireceksiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizde yapıcı bir tavır içinde bulunarak, varmak istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Yalnızsanız konuşma becerisiyle sizi etkileyebilecek birisiyle yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Bütçenizi zorlayacak girişimlerde bulunmaktan uzak durun. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 33"
Ay
Akrep
26° 52' 23"
Merkür
Koç
26° 32' 15"
Venüs
Balık
21° 51' 15"
Mars
Balık
05° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 12"
Satürn
Balık
13° 19' 28"
Uranüs
Boğa
20° 40' 16"
Neptün
Balık
27° 48' 58"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 18"
Lilith
Başak
19° 49' 07"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>