Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ser Veriyor Sır Vermiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Diğer insanlar, bugün ortaya çıkan olaylarda büyük bir rol oynayacaklar. Muhtemelen, başkaları ile yakın iletişime geçmek çok önemli olacak ancak buna rağmen, oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Büyük bir grup içinde bile, kalbiniz yalnızca bir kişi ile sıkı sıkıya bağlı kalmayı isteyebilir. Böyle bir günde, kavgacı güçleri bir kenara bırakıp metin olmanız en iyi olacak.

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

İlginç sohbetler söz konusu olabilir. Bir partnerle veya arkadaş grubuyla riskli bir işe girişmiş olabilirsin. Belki de bir oyunla ilgili strateji planlıyorsunuzdur. Günün enerjisi diyaloglarına ekstra açıklık getirecek. Düşüncelerini yazıya dök ve işbirlikçi bir plan çıkar. İçinde bulunduğun durum her ne ise tek kişi hareket etmek yerine kafa kafaya vermek çok daha iyi olacaktır!Bugüne dek sorunsuzca ilerlemişsiniz de şimdi biri çapayı atmış, demirlemişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Tekneniz durdu ve rüzgar hızlanır diye korkuyorsunuz. Unutmayın, önce yaptığınız şeyi bırakıp çapayı çıkarmalısınız. Kısaca, yapılan hatalara dikkat edin. Daha sonra yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığın yerden bir gezi aracılığıyla uzaklaşma arzun mu var? Avrupa veya Asya’da yaşamak ister miydin? Şu anda imkan ve olanaklarını arttırmak istediğin bir süreçte olduğun için böyle arzulara sahip olman normal. Bu hedeflerini gerçekleştirmek üzere bir projeye girişip girişemeyeceğini bir düşün. İnsanlar şu araların da şu aralar sana olan inançları tam.

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artıyor. Hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde planlarınız ve düşünceleriniz daha hızlı değişebilir. Teknolojik aletlerde arızalanmalara karşı dikkat.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde gerçekleşen organizasyonlarda yoğuntemposu ile kaçırdığın ayrıntılar olabilir. Sırlarını muhafaza etmek istiyorsun. Arkadaşların ağzının sıkı olduğunu bilse de sana bazı sorular yöneltebilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan sana ilgi duyan kişi ile iletişime geçebilirsin.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşantınızdaki yarım kalan konuları tamamlamak adına harika bir gün olabilir. Yeniliklere adım atmadan diğer işlerinizi tamamlamış olmak ilerisi için daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. 

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindeki iç sıkıntısı ilerleyen zamanlarda yoğun birtemposuna dönüşebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yazışma ve konuşmaların olduğu bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı problemleri büyütmemeye özen gösterin. Yakın çevre ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde yaşayacağınız değişikliklerden etkilenebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda hemen her şeye evet demeden önce iki kez düşünmek sizi yıpranmaya karşı koruyacaktır, sezgileriniz de destek olacaktır.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Komşularınızla, etrafınızdaki kişilerle, kardeşlerinizle iletişim halinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Hayatınızı onlarla paylaşmaktan, birlikte öğrenmekten ve keşfetmekten zevk alabilirsiniz. Sözlerin yakıcılığına dikkat etmeniz gerekebilir.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarından büyük bir sevgi ve şefkat hissedeceğiniz bir gün. Herkes sizi pamuklara sarıp sarmalamak istiyor adeta! Kendinizi bu kadar değerli hissettiğiniz için çok şanslısınız.

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile, sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz. 

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili günlük olarak uğraşmanız gereken konular, karşınıza küçük sürprizler çıkartabilirler. Gelişmelere, anlık kararlarla müdahale etmekten kaçınmazsanız, ufak aksaklıkları istemeden de olsa büyütmekten kurtulamayabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte tutkulu bir gün geçirmek isteyeceksiniz. İş hayatınızda ilginç gelişmeler olacak ve çok şaşıracaksınız. Dinlendirici bir seyahate çıkmak ve bir süreliğine her şeyden uzaklaşmak istiyorsunuz.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunların ortadan kalkması sizi mutlu ediyor. Bu birliktelik için fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını görmenin güzelliğini yaşıyorsunuz. İş münakaşaları canınızı sıkabilir ve çözmek için bir hayli enerji harcamak durumunda kalabilirsiniz. Zeka ve birikimlerinizi doğru bir biçimde kullanarak olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkün. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 15" R
Ay
Yay
05° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 14"
Venüs
Koç
26° 20' 41"
Mars
Balık
26° 48' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 42"
Satürn
Balık
16° 14' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 57"
Neptün
Balık
28° 47' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 07"
True Node
Koç
15° 32' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>