Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dış Görünüşüne Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Aslında tam bir hayalperestsiniz ve herkes sizi bunun için seviyor. Fakat bugün gezegensel enerjiler, sizi biraz daha pratik olmaya zorluyor. Çözülmesi gereken bazı kişisel meseleler var ve eğer aklınız bir karış havadaysa, bu hiç kimseye fayda sağlamaz. Bu, sevdiklerinize odaklanma zamanı. Çocuklarınız ihmal edilmiş hissediyor olabilir ya da eşinizin özel bir ilgiye ihtiyacı olabilir. Aile üyeleriniin sizin onların yanında olduğunuzu bilmeleri için gereken her şeyi yapın ve neye ihtiyaç duyuyorlarsa vermeye istekli olun.

Hobilerinizden biri üzerine çalışmak için iyi bir ruh halinde olabilirsiniz. Gerekli araçları etrafa yayabileceğiniz bir atölye kurmalısınız. Marangozluktan hoşlanıyorsanız, bir ağaç işleme projesine katılın. Bir mobilya oluşturmaktan veya başka bir dekoratif öğenin işçiliğini yaratmaktan hoşlanabilirsiniz. Belki bilgisayarınızda bir şey mi yapabilirsiniz? Kendinize zaman ayırın!

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Fazladan sabırlı olman gerekiyor. Günün enerjisi duygusal açıdan yoğun bir gün yaşatabilir. Biraz uyuşuk hissedebilir ve işlerini olduğundan uzun sürede tamamlayabilirsin. İnsanların da iletişimlerinin tutarsız olduğunu fark edebilirsin. Her şeyi iki kez kontrol et. Hatalardan kaçınmak için önemli bilgileri doğruladığına emin ol.Kibar ol ve insanlara fikirlerini empoze etmeye çalışmaktan uzak dur. Şartlar ne olursa olsun iyi davranman önemli. İnsanların aldatılmış ya da aldatılıyor gibi hissettiklerini öğrenebilirsin; her ne kadar bunun sebebi sen olmasan da sonuçları seni etkileyecektir. Başkalarının meselelerini kendininken uzak tut ve o kişilerin sorunlarının seni etkilemesine izin verme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir kere ilk adımı attığınızda, geri kalanı çocuk oyuncağı olacak. Göz açıp kapayıncaya kadar çok çaba sarfetmeden bütün maratonu tamamlamış olacaksınız. Gelgelelim, dikkat etmeniz gereken bitirme çizgisine giden yolda herhangi birisini ezmemeniz. Yanınızdaki koşuculara dikkat edin ve onları birer rakip olarak değil de arkadaş ve taraftar olarak görün.

18 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kazanç dengenizde yeni bir sürece dahil olabilirsiniz. Partnerlik ilişkilerinde gerçek hissinizi, duygunuzu ve isteğinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi affetme, kendinizi kabul etme adına çalışmalar yapmak daha huzurlu hissettirebilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Moralini bozan insanlardan uzak durabilirsin. Doğal görünümüne önem veriyorsun. Kişisel bakımına verdiğin önem bugünlerde ön planda. Evli bir Kova burcuysan eşinin ailesi ile yaşadığı problemlerinde ona destek olabilirsin. Sağlığının üzerine daha çok düşmelisin bazı zararlı alışkanlıkları bırakman gerekebilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda geçen konularda sabit düşüncelerle hareket ediyor olabilirsiniz. Ailenizin söyleyeceklerine kulak vermeli, olaylara onların gözünden de bakmalısınız. İletişimi kurarken empati yapmayı denerseniz bazı durumları kabul etmeniz kolaylaşacaktır.

18 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Dostlarınızla zaman geçirmek ve sanatsal konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde huzursuzluklar olabilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde hiç hakkı olmayan kişilerin mobing gibi etkilerine maruz kalabilirsiniz. Herkesle iyi geçinmek zorunda değilsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neler olduğunun farkında bile olmayabilirsiniz. Bir parçanız güzel bir hediye satın almak ve partnerinizi etkilemek istiyor, diğer yanınız ise aşka karşı entelektüel bir yaklaşım denemeye kararlı. Hangisinin daha iyi olacağına dair herhangi bir fikriniz var mı?

18 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı seyahatleriniz gündeme gelecek. Görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir. Onlara dost olma şansı verebilirsiniz. Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine sarılmanızda fayda var. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel yönünüzü köreltmeniz gerekecektir. Belki de, çevrenizin ihtiyaç ve beklentilerine kulak verme zamanı gelmiştir. Onları memnun etmeye çalışır, fedakarlıktan da kaçınmazsanız, ihtiyaç duyduğunuzda onlar da sizin yanınzda olacaklardır.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz kendinizi çok aşık hissedeceksiniz. İş yerinizdeki pozisyonunuzdan memnun değilsiniz ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Size iyi gelmeyen insanları hayatınızdan uzaklaştırın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki problemlere fazla üzülmemeye çalışın. Aksi takdirde içinizden yükselen duygular sizi zorlayabilir. Sizi ne kadar çok sevdiğini unutmayın. Çalıştığınız arkadaşlarınızdan objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve işle ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmak durumunda kalabilirsiniz. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

18 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 35' 12" R
Ay
Başak
06° 44' 11"
Merkür
Koç
17° 39' 01"
Venüs
Koç
17° 16' 39"
Mars
Balık
21° 07' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 09"
Satürn
Balık
15° 31' 54"
Uranüs
Boğa
21° 43' 25"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 05"
Lilith
Başak
22° 06' 11"
True Node
Koç
15° 36' 19"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>