Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Davranışlarını Değerlendirebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 60%

İş hayatınızda söylediklerinize dikkat edin. Uyuşmazlıklar ortaya çıkabilir ve daha da şiddetlenebilir. Kendinizi size göre fazla geleneksel bir atmosferde hissederseniz, öfkenizi başkalarından çıkarmayın. Basit bir şekilde, gerekli düzenlemeleri yapın. Yaptığınız şeyin miktarı önemli değil. Önemli olan harekete geçmeniz, aksi takdirde giderek sinirli olacaksınız.

Bu sizin için eğlenceli bir gün olmalı ve başkalarıyla birlikte olmanın ve iyi bir ruh halinde olmanın keyfini çıkaracaksınız. Disiplin ya da gerçekçi düşünme gerektiren bir şey yapmayın. Bugün eğlenmek ve sadece rahatlamak için iyi bir gün! Çalışmanız gerekiyorsa, olumlu ruh halinizi korumak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Hem faydalı olup hem de eğlenmeniz mümkün!

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Seni hayatta en çok ne motive eder? Muhtemelen ilişkilerin, kelimelerin ve fikirlerin. Hislerine, duygularına güvenebileceğini bilmek önemlidir çünkü her şeyden çok seni onlar motive der. Günün teması bu. Bu içinden de gelse dışından da gelse, bir duygu, hayatında müthiş şeylerin gerçekleşmesine sebebiyet verebilir!Bugün radyoda eski şarkıları dinleyip durduğunuz ve müziğin sizi eski günlere götürdüğü duygusal günlerden biri olabilir. Birdenbire okulda olduğunuz ve farklı amaçlar peşinde koştuğunuz zamanları anımsayabilirsiniz. O zamanlar çıktığınız bir kişiyi ve onunla birlikte yaşadığınız maceraları düşünüyor olabilirsiniz. Gençlik günlerimizin önemli olaylarını hatırlamamız önemlidir, zira bize ne kadar yol kat ettiğimizi gösterirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kibar ol ve insanlara fikirlerini empoze etmeye çalışmaktan uzak dur. Şartlar ne olursa olsun iyi davranman önemli. İnsanların aldatılmış ya da aldatılıyor gibi hissettiklerini öğrenebilirsin; her ne kadar bunun sebebi sen olmasan da sonuçları seni etkileyecektir. Başkalarının meselelerini kendininken uzak tut ve o kişilerin sorunlarının seni etkilemesine izin verme.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerliyor. Gün içerisinde içsel gerilim zaman zaman artabilir. Takıntı ve saplantılardan uzak durmalı, iç huzuru sağlayacak düşünce ve aktiviteler içerisinde olmalısınız. Akşam saatlerinde daha keyifli olabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine ayırdığın zaman dilimini artırman gerektiğini düşünüyorsun. Yaptığın fedakârlıkları ve iyilikleri bugün bol bol gözden geçirebilirsin. Kendine yaptığın harcamalarını artırıyorsun. Yeni kıyafetler ye teknolojik ürünler edinebilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Kova burcuysan aileni görüntülü olarak arayabilirsin.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel sıkıntılarınızı, gerginliğinizi atamadığınızda sinirli bir ruh haliyle çevrenizdeki kişilere zor anlar yaşatabilirsiniz. Artık bazı meseleleri kabul etmenizin ve çözdükten sonra da rafa kaldırmanızın zaman geldi. Bu başardığınızda şu anki ruh halinizden eser kalmayacaktır.

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve bu konuda destek görmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Başkaları ile paylaşım içinde olmaktan keyif alacaksınız. Sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda risk alacağınız durumlar oluşabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir süreçten geçmektesiniz. . Dikkatli davranmak ilerde iyi ki demenize sebep olacak.

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağlı olduğunuz bir grup, bazı sorunlar nedeniyle geçici olarak parçalanabilir. En iyisi bunun dışında kalmaktır. Kimsenin tarafını tutmadığınızdan ve kalp kırıcı laflar etmediğinizden emin olmanız yeterli.

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geri giden Merkür, sizi etkilemeye devam ediyor. Başınız kalabalık. Sosyal ilişkilerinizde bir artış gözleniyor. Uyumlubirliği içinde olacaksınız. Bilgilerinizi kullanmak ve kısa yollar yapmak için önünüze çıkan birçok fırsatı değerlendireceksiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularla ilgili gelişmeler veya mevcut durumlar, bugün tüm vaktinizi alabilirler. Doğru hamleler yapabilmek için, gereksizce karamsar düşüncelere kapılmaktan, mali durum konusunda endişeler içinde boğulmaktan kaçınmanız gerekmektedir.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Romantizm ve tutku ile dolu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı aksatmayın ve zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Kendinizi enerjik hissedeceksiniz ve her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır olacaksınız.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni filizlenen aşkınızın büyümesine izin verin. Bu sihirli ve büyüleyici zamanı, birbirinizi tanımakta kullanın. Aceleci ve agresif tavırlar, eleştiri ve tartışmalar işinize zarar verici olabilir. Katılacağınız toplantılarda konuşma ve davranışlarınıza dikkat edin. Bu aralar yeni fırsatları değerlendirerek, farklı kazanç yolları ortaya çıkarabilirsiniz. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Sigara alışkanlığınızı en aza indirin

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 24' 51"
Ay
Akrep
27° 33' 50"
Merkür
Koç
26° 33' 37"
Venüs
Balık
21° 55' 22"
Mars
Balık
05° 10' 04"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 55"
Satürn
Balık
13° 19' 50"
Uranüs
Boğa
20° 40' 25"
Neptün
Balık
27° 49' 06"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 30"
Lilith
Başak
19° 49' 30"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>