Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Maddi Olarak Elin Rahatlıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Bazen mutlu bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Dramatik bir yapınız olduğundan fırtınalar ve yoğun duygularla dolusunuz. Biraz rahatlayıp romantizm yaşamak şu durumda zor olabilir. Bu enerji şu an sizin için değişebilir. Kendinizi, en iyi yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacak harika bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Şu an mükemmel olmak için üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Kendiniz için yüksek standartlar belirleme eğilimindesiniz ve her zaman yaptığınız her işte başarılı olmak istiyorsunuz. Ama bazen işler istediğiniz kadar sorunsuz sonuçlanmaz! Sabırlı olmaya çalışın. Yanlış giden şeyler için sorumluluk almayın. Olayları veya insanları her zaman kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Bazen, esnek olmanız ve ayrı bir tutuma sahip olmanız gerekir.

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

İçgüdülerin hiç olmadığı kadar kuvvetli. Bazen şeyler hakkında yoğun kokular alıyorsun ama bunlara her zaman önem atfetmiyor ve dikkatini vermiyorsun. Bugün bu enerjiye sarıl. Birisi hakkında, bütünüyle içgüdüsel, bazı düşünceler geliştirebilirsin. Bu içsel rehberliğe güven ve buna göre hareket etmekten çekinme. Profesyonel yaşamında sana faydası dokunabilecek bilgiler ayağına gelmiş olabilir mesela!Geçmişi deşmek isteyebileceğin bir gün. Eski bir ilişkin üzerine düşünebilirsin. Bu kişinin şimdilerde neler yaptığını düşünebilirsin. Duyguların o kadar kuvvetli olabilir ki bu insanla iletişime geçmek isteyebilirsin. Fakat bu eylemi gerçekleştirmeden önce iyi düşün. Sonradan pişman olacağın bir şey yapmak istemezsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatı ve romantik paylaşımlar ön planda olabilir. Saklı duygularınızı dile getirebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi gizlemek ilişkilerde kopukluğa ve mesafeleşmelere neden olabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim gören bir Kova burcuysan geleceğin ile alakalı detaylı planlamalar yapabilirsin. Yakın olduğun eğitimci arkadaşlarının tavsiyelerini göz ardı etmiyorsun. Maddi anlamda beklentide olduğun bir geri ödeme gerçekleştirilebilir. Finansal olarak rahatlıyorsun. Ev hayatında ufak tefek değişiklikler hareket alanını genişletebilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ani bir kararla bir ilişkinin başlaması mümkün olabilir. Duygularınız ve kadersel etkiler arasındaki etkileşim, beklediğiniz ve beklettiğiniz sevgiyi yaşamanız için size güzel bir fırsat tanıyor. Esnemeniz gereken noktaları fark edin ve ilk adımı atın.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve yaratıcı konularla uğraşmak için oldukça uygun. Yaratıcı bir konuya da zaman ayırabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öz eleştiri dahilinde kalmak size son derece iyi gelecektir. Çevrenizdeki bireylerin sağlık sorunları sizi efektif olarak etkileyebilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize hak ettiğiniz ilgiyi verdiğinizden emin olun. Son zamanlarda sevdiklerinize ne kadar çok zaman ayırdınız ama kendinizi de bir o kadar ihmal ettiniz. Bugünü sadece kendinize ayırın.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilirsiniz, eski özlemleriniz değer kazanabilir. Duygularınız karışık olduğu için, hata yapmaktan korkuyorsunuz. Esnek düşünceler içinde olmanız rağmen bugün  çevrenizi şaşırtıyorsunuz.

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması mümkündür. Bu, dıştaki etkenlerden daha çok, sizin yalnızlığa göstereceğinizi dirençten kaynaklanacaktır. Arkadaşlarınızı yanınıza alıp kendinizi evin veya ofisin dışına atabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı aramaya başladınız. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek için önünüze çıkan tüm fırsatları değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Egzersiz yapmaya başlayın ve daha sağlıklı beslenin.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırıya kaçan kıskançlık huyunuz, sevgilinize bir süredir rahatsızlık veriyor. Endişeyi ve öfkeyi bir kenara bırakıp olumlu düşünürseniz, aşk hayatınızdaki sorunları atlatabilir, hayal ettiğiniz ilişkiyi yaşayabilirsiniz. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>