Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kazanılmalarını Doğru Yönlendiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün, arkadaşlarınız ve ailenizin dikkatini çekmek için iyi bir gün. Sevdiğiniz birinin çok stresli olduğunu görebilirsiniz. Devreye girip biraz yardım etmeniz gerekebilir. Bu maddi bir yardım olabilir. Önemli bir ödeme yapması için ona biraz borç para verebilirsiniz. Ya da duygusal ve ahlaki açıdan bir destek sunabilirsiniz. Bu kişiye yardım etmek için gereken her şeye sahipsiniz, bu yüzden bugün cömert olun.

Böylesi tuhaf günler çok sık yaşanmıyor. Artık ne istediğini bilmiyormuşsun gibi görünebilir. Dünyanın diğer tarafında çalışmak ya da gitmek için bir arzunuz mu var? Yapılacak en iyi şey, her zamanki aktivitelerinizden kurtulmak ve yürüyüşe çıkmak olabilir. Bu noktada kaybedecek bir şeyiniz yok!

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

Bugün senin için harika bir gün; duygularının ve düşüncelerinin oldukça tutarlı olduğuna tanık olacaksın. Bu güç kombinasyonunu kendini verimli ve kuvvetli şekilde ifade edebilmek için kullan. Hedeflerine giden yolda kullanabileceğin güçler de mevcut.Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün radyoda eski şarkıları dinleyip durduğunuz ve müziğin sizi eski günlere götürdüğü duygusal günlerden biri olabilir. Birdenbire okulda olduğunuz ve farklı amaçlar peşinde koştuğunuz zamanları anımsayabilirsiniz. O zamanlar çıktığınız bir kişiyi ve onunla birlikte yaşadığınız maceraları düşünüyor olabilirsiniz. Gençlik günlerimizin önemli olaylarını hatırlamamız önemlidir, zira bize ne kadar yol kat ettiğimizi gösterirler.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatı ve romantik paylaşımlar ön planda olabilir. Saklı duygularınızı dile getirebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi gizlemek ilişkilerde kopukluğa ve mesafeleşmelere neden olabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştığın kişiler ya da bulunduğun ortam sana çok fazla şey kattı. Bu kazanımlarını kullanacağın anları gün içinde yaşayabilirsin. Yakın arkadaşın ile ailevi konularda sohbet edebilirsin. Onun görüşlerine hayatında yer vermek seni iyi etkiliyor. Havalı görünümünü korumak isterken dış görmüşüne yaptığın harcamalar artabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve girişken olabilirsiniz. Sizi mutlu eden konulara ve yeniliklere daha açıksınız, hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin yüksek olacağı bugünlerde bitkiler ve diğer canlılara da yoğun sevgi ve aşk besleyerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizden küçük biri bir konu hakkında size dert yandığında yapabileceğiniz en iyi şey tavsiye vermek yerine onu dinlemek olacaktır. Söyleyecekleriniz onu iyi değil de kötü etkileyebilir. Bunu göz önünde bulundurun.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğinizin kişilerin, sosyal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla, yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli.  Kısa seyahatleriniz söz konusu olabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yepyeni ortaklıklar kurarak veya yakın çevrenizdekilerle işbirliğine girerek önemli yol katedebilirsiniz. Birey olarak tek çabalamaktan vazgeçin ve bırakın insanlar da yükünüzün bir kısmını sırtlayıp size destek olsun. Buna ihtiyacınız var...

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize sadık ve dürüst olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınızdan emin olun. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha sinirli ve stresli hissedebilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda dalgalanmalar olabilir. Düşüncelerinizle duygularınız arasında denge kurmaya çalışın. Üstlerinizin sizden beklentilerini boşa çıkarmayacak bir gün geçireceksiniz. Planlarınızın yavaş geliştiğini düşünebilirsiniz, yine de kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Düşüncelerinizi kabul ettirmek için de baskıcı davranışlardan uzak durun. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 51" R
Ay
Başak
14° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 19' 47"
Venüs
Koç
18° 05' 29"
Mars
Balık
21° 37' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 11"
Satürn
Balık
15° 35' 48"
Uranüs
Boğa
21° 45' 35"
Neptün
Balık
28° 34' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 24"
Lilith
Başak
22° 10' 34"
True Node
Koç
15° 37' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>