Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Uyumlu Hareket Etmekte Zorlanabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 40%

Başkalarının size ilgi duyup duymadığı konusunda şüpheleriniz mi var? Kendinize güven vermek isterseniz, bugün dış görünüşünüz için biraz çalışabilirsiniz. Kendinizle ilgili bir şeyi değiştirmek isteyebilirsiniz, fakat aynı zamanda bunu abartmamanız gerektiğini de biliyorsunuz. Günün enerjisi zaten doğal çekiciliğinizle birleştiğinde, kendinize fark yaratacak özel bir dokunuş katacaksınız.

Bu dönemde Kova burçları hayatlarını her yönüyle sorgularken bugün size küçük bir iç keşif yapma şansı sunuyor. Varlık göstermek ve etrafınızdaki insan grubunun bir parçası olmak doğal bir durumdur. Örneğin, işinizin kişisel hayatınızdan önce gelmesi sizin için normaldir. Belki de ikisi arasında bir denge bulmaya çalışmalısınız?

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Bazen oynayıp eğlenmek istiyorsun; tabi hayatındaki ciddi meselelere tepeden bakmak kolay iş. Bugün göz ardı ettiğin bir mesele çözüm gerektirebilir. Finansal olarak borçluysan, bütün ödemelerinin zamanında yapıldığına ve yapılacağına emin olman gerekebilir. Hayatında stres yaratan bir insan varsa, onlara karşı gelmekten kaçınma.Gruba getirdiğin taze havanın pek de hoş karşılanmadığı günlerden birindesin. Geçmişin intikamını alma planları oyuna giriyor. Kendini açıklamanı engelleyebilecek olan olumsuz güçlere teslim olma. Hangi yolu seçersen seç, başarıya ulaşmak için özgüvenini sürdürmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç ve dış kimlikleriniz arasında bir çatışma yaşanabilir. Belki de etrafa belli bir imaj yansıtmaya alışıksınız. Pek çok kişi bu maskenin gerçekten siz olduğuna ve gerçek benliğinizi sergilediğinize inanabilir, ancak görünenin ardında daha utangaç ve sessiz sedasız bir mizaca sahip olabilirsiniz. Bu iki yönünüzü uzlaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Aynı anda iki kişi olmak hiç de kolay olmasa gerek!

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda plan dışı kazanç ve harcamalar gündemde olmaya devam ediyor. Ertelediğiniz, önceden planladığınız bir ödemeyi yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kişiler ve olaylar üzerine kafa yorabilir, detaylara takılabilir, anlık duygu durumlarıyla hareket edebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan güvenin artıyor. İş yerinde daha girişken bir tavır gösterebilirsin. Başarılı olmak senin için önemli bir ölçüt haline gelebilir. Yakın çevrendeki bazı kişilerin seninle genelde fikirlerinin uyuşmaması bazı tartışmaların habercisi oluyor. Daha uyumlu ve ılımlı hareket etmekte zorlanıyorsun.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgileriniz hata riskinizi azaltıyor olabilir. Kendinize olan güveniniz ve bilgi dağarcığınız güçlü sezgilerinizle birleşince hayatınızda söz sahibi bir kişilik oluşmaktadır. Sizlerden yardım almak isteyenlere mütevazi kimliğinizi göstermeniz gerçekleri değiştirmeyecektir.

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yazışma ve konuşma yapabilirsiniz. Ticari konularda dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Çalışma ortamınızda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar yaşanabilir. Sakin olmanızda fayda var.

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

steklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün. Kusursuz birçıkarmak için elinizden geleni yaptığınızda maddiyatınız da düzene girecek.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elbette, planlarınız mükemmel gitmeyebilir, ancak ilk etapta biraz daha temkinli olmanız gerekir. Büyük riskler almamaya çalışın. Garantici olun.

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilir, bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanıyor. Akşam saatlerini kardeşlerinizle, kuzenlerinizle veya komşularınızla vakit geçirerek değerlendirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık hayatta bir dönüm noktasına ulaşıyorsunuz. Manevi kaygıları dikkate almadan ileri gitmek mümkün olmayacaktır. Nasıl hem gerçekçi hem de sempatik olabileceğinizi öğrenin. Bencil bir tutum sizi yalnız ve şaşkın bırakacaktır. Yavaşlayın. Yaşam ve maneviyatınızı yeniden değerlendirin.

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinizi hassas hissedebilir, sevdiğinizle ilişkinizde alınganlık gösterebilirsiniz. Yersiz endişe duymak yerine zihninizdekileri paylaşmanız ilişkiniz açısından sizi kazançlı çıkaracak. Fikirlerinizde etkilenmeye açık olacağınız bugün arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Ruh halinizdeki huzursuzluk meslek ve aile yaşantınızı da etkileyebilir. Bütçenizi denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat edin.

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 36" R
Ay
Balık
06° 20' 11"
Merkür
Koç
18° 18' 28"
Venüs
Boğa
04° 37' 09"
Mars
Koç
01° 59' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 38"
Satürn
Balık
16° 49' 47"
Uranüs
Boğa
22° 30' 56"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 24"
Lilith
Başak
23° 39' 49"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>