Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önemli Bir Açıklama Yapıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sevdiklerinize karşı daha fazla anlayışlı olmanız ve dikkat etmeniz gerekecek. İstemeden birinin kalbini kıracak bir şey söyleyebilirsiniz. Öfkeli, düşüncesiz tarafınız çok güçlü ancak bugün sevgilinize karşı daha yumuşak davranmaya çalışacaksınız. Dikkatli olursanız, huzurunuz bozulmaz ve iyi bir gün geçirirsiniz.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Hiçbiri sizin işiniz olmasa da, özellikle çalışmanız gerekiyorsa göze batmamaya çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bugün her türlü tartışmaya girmekten kaçının! Sırf biri sizi çatışmaya çekiyor diye sizin de oyuna gelmeniz gerekmez. Bunu yapmazsanız daha iyi olur. Hepsini kendinize saklayın, yarın her şey bitmiş olacak. İnsanların arasına karışmanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Yapacağın tek bir yanlış hamlenin hayatın boyunca başını ağrıtabileceğini bilmelisin. Hesaplanmamış ve iyi düşünülmemiş risklerden kaçın. Havaya büyük bir dinamiklik ve güven kokusu hakim; bu enerjiyle yüksek bir yerden atlamaya meyilli olsan da kritik kararlarını iki kez düşünerek uygulamalısın. Paraşütünü hazırda bulundurmayı unutma. Kendine has özelliklerine şükrederek içsel gücünü sürdür; gözü pek ruhunu ise şimdilik çok da sergileme.Bugün çok önemli bir sorunun cevabını bulabilirsin. Gerçekten ne yapmak istiyorsun? Olaylar seni şu anki yaşam biçiminle daha düzenli bir yaşam arasında seçim yapmaya sürükleyebilir. Ama sen bilinmeyenler hakkında endişeleniyorsun. Ironik olarak hayatının düzene girmesi için değişiklik yapmak da istiyorsun. Bunun hakkında düşünmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tanıdığınız biri zor bir durumdan geçiyorsa, yüksek olasılıkla sizden destek ya da tavsiye istemek için kapınızı çalacak. İnsanlar sizi canıgönülden ilgili ve iyi bir arkadaş olarak görüyor, özellikle de zor zamanlarda. Muhtemelen koruyucu ve yardımsever olarak onların saygısını kazandınız. Böylesi iyi bir arkadaş olduğunuz için siz ihtiyaç duyduğunuzda da insanların sizin yanınızda olması muhtemel.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günlük rutininizin dışına çıkabilir, farklı işlerle ilgilenebilir ve işinizde farklı projeler içerisine dahil olabilirsiniz. Şartlara ve koşullara göre hareket etme zamanı.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki evin için önemli kararlar alabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan ilişkinin artık yürümediğini hissediyorsun. Önemli bir konuşma yapabilirsin. Çevrendeki arkadaşlarının farklı görüşlerine saygı gösteriyorsun. Dostum dediğin kişilerin arkadan konuştuklarını öğrenebilirsin.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın hayal ürünleri ile dolmasına müsaade ediyor olabilirsiniz. Ama zamanın gerçeklerini de hesaba katmanız gerekiyor. Nelerle karşılaşacağınızı, hangi adımlar atacağınızı iyi hesaplamalısınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Birlikte yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kandırılmak konusunda önlem alabilirsiniz.Tecrübe ayaklarınızı yere sağlam bastıracaktır. Yanlış anlaşılmalar başınızı ağrıtabilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her göreve yetişebilme yeteneğiniz sizin için önemli olacaktır. Bir şeyden diğerine kolaylıkla atlamak için zihinsel bir canlılığa sahip olmak gurur duyulacak bir şeydir. Herkes kendi ayrı dünyasındayken, noktaları birleştiren kişi siz olacaksınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınızdan taviz vermediğiniz için, bazıları hakkınızda karar verirken bocalayabiliyorlar. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel yönünüzü köreltmeniz gerekecektir. Belki de, çevrenizin ihtiyaç ve beklentilerine kulak verme zamanı gelmiştir. Onları memnun etmeye çalışır, fedakarlıktan da kaçınmazsanız, ihtiyaç duyduğunuzda onlar da sizin yanınzda olacaklardır.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evliliğiniz harika bir şekilde ilerliyor ve eşinize çok aşıksınız. İş yerinizdeki zorlu tempodan dolayı çok yoruluyorsunuz ve strese giriyorsunuz. Yeni anılar biriktirmek ve eğlenceli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız bir problem var. Huzursuzluk ve münakaşalara karşı saldırılara geçmeyip akılcı yolu seçin. Kopacak fırtınanın önceden farkına varmaya gayret etmelisiniz. İş yaptığınız kişilere verdiğiniz vaatleri yerine getirmiyorsunuz, üstesinden gelemeyeceğiniz işlere kalkışıyorsunuz. Bu nedenle cesaretsizlik, esnekliği kaybetme, değişikliklere uyum sağlayamama gibi durumlarla karşı karşıya kalmanız mümkün. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 10" R
Ay
Akrep
27° 50' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
25° 34' 59"
Mars
Balık
26° 19' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 07"
Satürn
Balık
16° 10' 40"
Uranüs
Boğa
22° 05' 52"
Neptün
Balık
28° 46' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 31"
Lilith
Başak
22° 51' 00"
True Node
Koç
15° 33' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>