Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hedeflerine Yürüyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk hayatınız, bugün karmaşık ve farklı güzellikteki görüntülerle dolu, renklerin ve şekillerin sürekli değiştiği bir manzara gibi. Her döndüğünüzde yeni bir bakış açısı ortaya çıkıyor ve kendiniz ve birlikte olduğunuz insanlar hakkında yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. Farklı insanlarla yaşadığınız ilişkilerde farklı düzeylerde bağlılık göstermeniz normal bu fikri benimseyin. Unutmayın, gökkuşağını oluşturmak için her renge ihtiyaç vardır.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Bugün dünyanın şiddetli hızına uyum sağlamak zorunda değilsin. Kendine nasıl baktığını değerlendirmek isteyebilirsin; ne yediğine, günden güne yaşam tarzına. Sağlıklı beslenen biri misin? Egzersiz yapıyor musun? Gündelik yaşam kaliteni önemsiyerek mi hareket ediyorsun? Sonradan pişmanlık sıkıntısı yaşayacağına şimdiden tedbirli ol. En son ne zaman chek-up yaptırdın?Bugün, belli bir görevi tamamlamak için beş dakika isteyip, işi ancak yarım saat sonra teslim edebileceğiniz günlerden biri olacak. Bunun ille de kötü bir şey olması gerekmediğini aklınızdan çıkarmayın. Zira bir şeyleri beklenenden daha uzun sürede hallediyor olmanız yetersiz olmanızla değil yalnızca yaptığınız şey hakkında her zamankinden daha tutkulu olmanızla ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşkın, sevginin hükmettiği bir gün olabilir. İstek ve beklentileriniz bugün çok daha ön planda olurken, kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı, özgün yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde aşk ilişkileri, kardeşler ve yakın çevre ön planda olabilir. Çocuklarınızla ortak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bugün pek çok konuya yüzeysel ve mesafeli yaklaşabilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ilerlemekten geri adım atmıyorsun. Bu yüzden de karşına gelen sorunlarla mücadele ederken, hırsından güç almayı ve sorunların önüne geçmeyi başarıyorsun. Sevdiğin kişiyle uzun zamandır görüşmüyor oluşunuz ilişkinizde yeni bir soruna kapı açabilir. Kariyerin ile ilgili yeni kararlar alman gerekebilir. Yeni başlangıçlara karşı daha cesur ve hazır hissedeceğin bir gündesin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı konularda gerginlikler yaşamanız bazı olayların gerçek yüzünü görmenize neden olabilir. Sizden saklı dönen olaylar açığa çıktıkça sizin de ortaklıklı ilgili düşünceleriniz değişebilir. Tedbirli olun. Ailenizle şiddetli konuşmalar yapabilirsiniz. Biraz sükunet ve empati ile her şeyi çözeceksiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, iletişimi bol bir gün sizi bekliyor. Zihninizin hızına siz bile yetişemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde cömert davranacağınız zamanlar var, harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Risk alacağınız konularda uygun imkânlar var ancak aşkta belirsiz durumlar oluşabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bir şeylerin hızlı yaşanıyor olması sizi hata yapmaya meyilli bir insan haline getirebilir, dikkatli olmanızda fayda var.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün romantizmde ilerleme kaydedebilirsin. Eğer birisiyle bir süredir görüşüyorsan, bu insan için hislerinin gittikçe kabardığını farkedeceksin. Aynı eve çıkmayı teklif etmek gibi, bu kişiye karşı cesur bir adım atabilirsin. Hatta yüzük alıp bağlılık teklifinde de bulunabilirsin! Bu tarz, büyük bir girşimde bulunmak için hazırsın. Fırsatı sakın kaçırma.

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık çevrenizi etkilemek söz konusu olduğunda para sizin için bir sorun olmayabilir. Zevkiniz değerli olsa da, imkanlarınızın ötesinde yaşadığımızda bundan bir fayda sağlayamazsınız. Daha fazlasını yaratmakla vakit kaybetmek yerine, size iyi gelecek ve sürdürebileceğiniz şeylere yönelin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kapasitenizi daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların çok önemli olduğunu bildiğiniz için, arkadaşlarınızın fikirlerine değer vereceksiniz. Çözüm bekleyen işlerinizi unutmayın.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Planladığın olaylar hakkında daha dikkatli davranmak isteyebilirsin. Olayları çok detaylı düşünüp hareket edemez hale gelmemeye dikkat etmelisin. Gelecek hakkında olumlu kalmaya çalışmak bugün senin için önemli olacak.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konularda daha enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Sözel ifadeler konusunda zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin de üst seviyelere çıkma ihtimali var. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi ve ilişkinizi o kadar gözünüzde büyütüyorsunuz ki, bazen gerçeklerin tamamını göz ardı edebiliyorsunuz. Biraz daha gerçekçilik ona da size daha iyi gelebilir. İşsiz kalma korkunuzdan dolayı eliniz kolunuz bağlanmış vaziyette. Bu endişelerinizi bir kenara bırakıp fırsatları değerlendirmeye çalışın. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi bunalttı. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünmek için artık çok geç! İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>