Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Objektif Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Bazen, romantizmden çok arkadaşlığa odaklanıyorsunuz. Şu anda birine karşı olan hisleriniz karmaşık ve bugün bu hisler ortaya çıkabilir. Oldukça çekici bir arkadaşınız olabilir ve ona romantik olarak yaklaşmak isteyebilirsiniz. Fakat eğer flörtleşmeye başlarsanız, arkadaşlığınızın tehlikeye atacağnızdan endişelisiniz. İkiniz için en iyi olana karar vermek için bunları onunla konuşun.

Hayallerinizi takip etmek konusunda genellikle muhafazakar davranıyorsunuz, genellikle önünüzdeyken ilerlemenin fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Bugün hayatın gidiş yönüne bakmalısınız. Kendinize karşı dürüstseniz, işinizden ve kişisel yaşamınızdan daha büyük ve daha iyi şeyler istediğinizi göreceksiniz. Düşüncelerin sizi strese sokmasına izin vermeyin. Gerçekten istediğiniz şeyin peşinden gitmek için yapıcı stratejiler geliştirmeye çalışın.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Büyük bir enerji ve özgüvene sahipsin şu ara; bu harika ve heyecan verici elbette ama bunun seni tehlikeli deneyimlere ve kazalara açık hale getirdiğini de unutma. Eylemlerinde de çok daha atılgan ve agresif olduğunu fark edebilirsin, özellikle de birisi duygusal açıdan senle ters düştüğünde. Duygusal iritasyon kendini umursamaz tavırlarla gösterebilir; öfkeni hak etmeyen insanlara yöneltebilirsin.Bugün amirane bir görev almanız muhtemel. Yeteneklerinize ihtiyaç duyulması sizi şaşırtabilir. Devreye girebilir ve birisine yardım edebilirsiniz. Rehberliğiniz ve uzmanlığınız fark yaratabilir ve bu kişinin doğru yoldan ilerlemesini sağlayabilir. En sonunda o keşfedilmemiş liderlik yeteneklerinizi ortaya koymaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok önemli bir sorunun cevabını bulabilirsin. Gerçekten ne yapmak istiyorsun? Olaylar seni şu anki yaşam biçiminle daha düzenli bir yaşam arasında seçim yapmaya sürükleyebilir. Ama sen bilinmeyenler hakkında endişeleniyorsun. Ironik olarak hayatının düzene girmesi için değişiklik yapmak da istiyorsun. Bunun hakkında düşünmelisin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün itibariyle para konusunda kaynaklarınız artıyor. Ancak sizi mutlu edecek detaylar için, güzellik ve kozmetik için harcamalarınız da artacak gibi durmakta.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Objektif Hareket Ediyorsun  İkilemde kaldığın konularda karar vermekte güçlük çekebilirsin. Ailen sana doğru yolu gösteriyor. Zihninin rahatladığını hissediyorsun. İlişkisi olan bir Kova burcuysan sevdiğin kişi ile arandaki duygusal problemlerini halletmek isteyebilirsin. Adil ve objektif olman sorunlarda çözümleyici oluyor.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda geçen konularda sabit düşüncelerle hareket ediyor olabilirsiniz. Ailenizin söyleyeceklerine kulak vermeli, olaylara onların gözünden de bakmalısınız. İletişimi kurarken empati yapmayı denerseniz bazı durumları kabul etmeniz kolaylaşacaktır.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdakilere tepkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir çok konuda yersiz dedikodu ya da yersiz kıskançlık içerisinde kendinizi bularak boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsiniz. Düşünerek hareket edin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs burcunuzdan ayrılıyor ve sizi maddi imkanlar açısından destekleyecek bir alana ilerliyor. Sahip olduklarınıza, kaynaklarınıza ve yeteneklerinize daha çok güvenebilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek maddi fırsatları değerlendirebilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her gün plan yapmak mümkündür, böylece yapmak istediğiniz her şeyi yapmak için yeterli zamanınız olur. Her şeyin yolunda gitmesini sağlamak için öncelikler belirleyin. Bu konuda danışabileceğiniz pek çok internet sitesi var. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahatlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşiniz konusunda hatalara meydan vermeme mücadelenizin, sizde içsel olarak nelere mal olduğunu kimse bilemez. Hiç kimseye anlatma çabası içinde de olmayın. Gizli yatırımlarınız söz konusu. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Artan sorumluluk ve görevleriniz, bugün, özel hayatınıza vakit ayırmanızı engelleyebilirler. Diğer taraftan, bu durumun normalde yaratabileceği gerilim, işlerin rayında gitmesi sayesinde, daha doğmadan ortadan kalkacaktır.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizde elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorsunuz. Kendinizi normalinden biraz daha hassas ve duygusal hissedebilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkilerinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek, ya da amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Özelliklehayatınızın düşünsel boyutunu ilgilendiren, yenibağlantılarının yaşanacağı, düşüncelerin çıkış noktası bulabileceği deneyimlere hazır olun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 24" R
Ay
Koç
12° 49' 52"
Merkür
Koç
19° 58' 12"
Venüs
Boğa
07° 42' 25"
Mars
Koç
03° 55' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 54"
Satürn
Balık
17° 02' 20"
Uranüs
Boğa
22° 39' 36"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 43"
Lilith
Başak
23° 56' 30"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>