Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Anlamlı Kararlar Alıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki olarak biraz daha dengeli olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Sorunları ve sıkıntıları ortadan kaldırmaya odaklanın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırma şansınız var. Harcamalar konusunda biraz daha sabırlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklılığınızı sakinlik ve mantıkla desteklediğinizde süreç ne kadar uzun sürse de sonuç sizden yana olacaktır. Sosyal ve hukuksal anlamda kendinizi ispat etmek için elinizden geleni doğru bir şekilde yapmaya gayret göstermelisiniz. Bu tutumlarınızla dikkatleri çekebilir, yenive fikir birliklerine açılabilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcu insanları için iletişim konuları öne çıkabilir. Özellikle ekip çalışmalarında başarılı olabilir ve fikirlerinizi etkili bir şekilde paylaşabilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir ve maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, fikirlerinizi daha cesur ve kararlı bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin. Kişisel gelişiminiz için harika bir gün olabilir. İyi bir denge bulursanız, hem sosyal ilişkilerinizde hem de çalışmalarınızda başarılı olabilirsiniz. Sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir, beslenmenize özen göstermek ve düzenli spor yapmak önemli olacaktır.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair en anlamlı kararları almaya başladığın önemli bir süreç başlıyor. Ayrıca bugün değer verdiğin insanlara ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak isteyebilirsin. Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan, bazı arkadaşlarının işten ayrılması kaygılanmana neden olabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin bazı konularda kısıtlayıcı davranması ondan uzaklaşmana neden olabilir.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinizi duymaktan korkmayın. Bundan ilham alın ve gerçek hayatınıza uyarlayın. Alacak verecek konularındaki iyi niyetinizin kullanmasına olanak tanımamalısınız.

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için harekete geçebilirsiniz. Olayları daha rahat algılayabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Ticari gelişmeler sizi rahatlatabilir. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili ortak konularda farkındalığınız artabilir

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha fazla harcamak yerine ihtiyacınız olanı bilmeli, ona göre hareket etmelisiniz. Duygusal açıdan ise yine ne istediğinizi bilerek hareket etmeniz çok önemli.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan bitene dikkat etmelisin. Çevrendeki insanların senin hayatına olan etkilerini dikkatle düşünmelisin. Hayatın ile alakalı olarak daha pozitif olacağın ve çevrendekileri de buna dahil etmek isteyeceğin bir gün olacak.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün hayatınızdaki bazı önemli, belki de daha önce gömülü olan sorunlarla, özellikle fikir ve inançlarla yüzleşmeniz için sizi zorlayabilir. Yolunuza çıkan herhangi bir haberi veya yeni bilgiyi işlemek için kendinize zaman verin. Artık aklınıza yeni fikirler gelebilir ve bunlar bakış açınızı değiştirecek kadar heyecan verici olabilirler. Sorunlar kolayca orantısız bir şekilde büyüyebileceğinden, fikir ayrılığı yüzünden fazla heyecanlanmamak için elinizden geleni yapın. Bir konu hakkındaki duygularınızı keşfetmek için güçlü bir zamandır ancak bir sonuca varmadan önce her şeyin iyice anlaşılmasına izin vermeniz gerekebilir.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatta birçok ruh eşiyle karşılaşabilirsin. Seni arayan ruh eşin için davetiye çıkar. Ruh eşin çok yakınlarında olabilir. Lütfen kararsız kalma, acil karar ver. Çünkü eğer kararsız kalırsan zaman, para ve aşkı kaçırabilirsin.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularına odaklanabilirsiniz ancak aile, ev konularında beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda fırtınalı bir dönemden geçiyorsunuz. Sevgilinizle tartışmalardan uzak durun, ve sorunların üzerine gitmeyin. Problemi, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve incinmenize yol açar. Dürüst ve açık davranmanız sorunları çözebilir. İşlerinizle ilgili konularda oldukça seçicisiniz. Takım çalışması sizi daha çok motive ediyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 20' 57" R
Ay
Boğa
22° 43' 54" R
Merkür
Koç
22° 12' 26"
Venüs
Boğa
11° 04' 04"
Mars
Koç
06° 00' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 25"
Satürn
Balık
17° 15' 30"
Uranüs
Boğa
22° 49' 05"
Neptün
Balık
29° 08' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 38"
Lilith
Başak
24° 14' 39"
True Node
Koç
15° 19' 52"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>