Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Bir Düzen Oluşturuyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, bazı konuları yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Beklenmedik problemlere hazırlıklı olmaya çalışın.

Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü problemin üstesinden gelmeye çalışın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Arayışlarınızın olumlu sonuçlanma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşinizle ya da daha önce çalıştığınız alanlarla, insanlarla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kapatılmamış hesaplar, tamamlanmamış işler bugünkü gündeminizi değiştirebilir. Geçmişin yükü yok sayınca yok olmaz; bugün kesin çözüm aramaya odaklanmalısınız.

27 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ekonomik konular vehayatınız gündemde sevgili kovalar. Hümanist tavırlarınızın çok da değer görmediğini fark ediyorsunuz. Değerinizi anlamayan insanlara karşı biraz mesafeli olmalısınız. Bakış açınız çok değerli fakat bunu herkes anlamak zorunda değil.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hedeflerine yönelik çalışmak için ideal bir gün. Uzun zamandır bir sonuca vardırmak istediğin işlerini tamamlayabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, çalışma yerinde bazı tadilatlar yaptırabilir, kendine yeni bir düzen oluşturabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, bireyselliğini ön plana çıkarman, sevgilin tarafından bencilce karşılanabilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgür hissedebilirsiniz. Fikirlerinizle ve duruşunuzla bunu destekleyebilir, insanları etkileyebilir hatta tetikleyebilirsiniz. Dikkat dağınıklığı bazı işleri doğru tamamlamanıza engel olabilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki gelişmeler daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Öğle saatlerinde çalışma arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişileri evinizde misafir edebilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayaller kurmak ve bunları gerçekleştirmek sizler için oldukça kolay, ne istediğinizi bilmeniz yeterli. Kendinize zaman ayırmalı ve duyarlılıklarınıza saygı göstermelisiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için güzel bir gün olacak. Hem keyifli hem de verimli bir gün geçireceksin. Bazı işlerin çok hızlı bir şekilde hallolabilir. Bu hızlı enerjiyi yakalamak ve günün daha verimli geçmesini sağlamak senin elinde olacak.

27 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün oldukça doğal bir şekilde farklı bakış açılarını keşfetme eğilimindesiniz. Günün enerjileri düne göre daha hafif olsa da dikkatinizin dağıldığı bir dönem olmaya devam ediyor! Kesinlikle macera ihtiyaçlarınızı karşılamanın zamanı geldi. Bugün, ayrıntılar hakkında endişelenmeden hayatı deneyimlemekle daha çok ilgileniyorsunuz. Tamamen yeni, önemli konular muhtemelen daha iyi bir zamanı beklemelidir ancak farklı yaklaşımları ve fikirleri keşfetmek ve onlarla gelişmek için fırsatlar olgunlaşmış durumda.

27 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel belirsizliklerinizi etrafınızdaki insanlara yansıtmaktan kaçınmanız gerekiyor. Süreç içerisinde daha net adımlar atmaya ihtiyacınız var. Anlaşılamadığınızı düşündüğünüz noktalarda farklı iletişim kanalları tercih etmeniz gerekebilir. Odaklanmaya ihtiyacınız olan bir gündesiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ve maddi kazançlarınızla ilgili kalıcı olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitmek üzere olan ilişkinizi bırakmayı istemeyebilirsiniz, fakat unutmayın ki değişim kaçınılmaz bir şeydir ve ilişkiler doğal olarak başlarlar ve biterler. Üçüncü bir kişi bu değişmenin nedeni olabilir. İşinizle ilgili yeni istekler içine girecek ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Yapabileceklerinizden fazla sorumluluk almaktan kaçının. Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler meydana gelecek. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş. Kilo problemi yaşayabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 43' 56" R
Ay
Boğa
28° 24' 41" R
Merkür
Koç
22° 33' 57"
Venüs
Boğa
11° 33' 19"
Mars
Koç
06° 18' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 00"
Satürn
Balık
17° 17' 22"
Uranüs
Boğa
22° 50' 27"
Neptün
Balık
29° 09' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 55"
Lilith
Başak
24° 17' 17"
True Node
Koç
15° 18' 12"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>