Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şunu unutmayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var.

Birikmiş birkaç işi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Daha önce sizi kırmış bir arkadaşınız gönlünüzü alabilir. Sizin ona yanıtınız da olumlu olacak.

Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz. Harcamalarınız için sizi uyaranlar olabilir, onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz bir sorun, bugün gündeminize oturabilir. Duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı bir gününüzdesiniz. Çevrenizdekiler bunu anlamakta güçlük çekmeyecekler ve sizin bu özelliğinizden yararlanmakta gecikmeyecekler. Sizden akıl almak isteyenler olabilir, siz de gerekli yardımı gösterebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru mutlu bir haber alma olasılığınız var. Uzun zamandır haberleşmediğiniz, çok sevdiğiniz biriyle bugün haberleşebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, parasal konularda daha dikkatli davranmanın ve hesabı bilmenin önemini vurguluyor. Sizi zorlayan duygusal anlamda sıkıntı yaratan konuların başında para önemli bir yer işgal ediyor. Alıştığımız ortam ve şartlardan uzaklaşmak istemiyoruz. Sizi bir şeyler durduruyor, yoruyor olabilir. Ancak bu görünüm sayesinde cesaretiniz yükselir. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, bir üst paragrafta belirttiğim gibi, yeni bir proje üzerinde düşünmenizi sağlıyor. Zamanı en iyi şekilde kullanmak gerekir. 17 Kasım öncesi başlanan işler yürürlüğe konabilir. Bu tarih sonrası olanlar, Aralık ortasında hızlanır ve sunumu yapılır. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Motivasyonunu koruyacaksın! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Uzun süredir bir yerlerden para beklentisi içindeysen gökyüzünün güzel haberleri olacak. Gün içerisinde bir araya geldiğin insanlar senin için gerçekten önemli insanlar olabilir. Onlardan aldığın fikirler ilerleyen zamanlarda da çok işine yarayabilir. Sevgilinle keyifli bir gün geçirebilirsin. Mutlu, hareketli bir ilişki içinde iken kendini toplumun genel havasından bir türlü kurtaramıyorsun. Bu da zaman zaman ilişkine yansıyor olabilir. Motivasyonu yeniden kazanmak için uzakta olan ailene kısa bir ziyaret düşünebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, ailecek bazı sorunları çözmek adına önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Geç saatlerde gelen telefondan, televizyonda gördüğün bir haberden ve bu tarz her şeyden etkilenmen söz konusu

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecekle ilgili fikirlerinizi oluştururken kararsız kalabilirsiniz. Neyin ne getireceğini tam olarak kestiremeyebilirsiniz. Bu noktada karar vermeyi biraz erteleyin.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdan gelen tepkilere karşı kendinizi korumak isteyebilirsiniz. Uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili farklı çıkış yolları arayabilirsiniz. Gün içinde bireyselleşmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte planlar yapabilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, şansınızı iyi kullanabilirsiniz. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eş ya da partnerinizin işiyle ilgili gelişmeler sizi meşgul edebilir. Aile işinde çalışıyorsanız yenilenmeler olası. Gün boyu ilgi alanınıza giren konularda merakınızı tatmin edebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda seyahat eden Ay aşk konusunu alevlendirir. Partnerinizin coşkulu ve duygulu yaklaşımları sizin özgürlüğünüzü biraz kısıtlasa da ruhunuza iyi gelir. Lüks yerlerde vakit geçirmek gereğinden fazla para harcamak keyfinizi ön planda tutacak faaliyetlere atılmak için günü değerlendirin.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>