Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sakinsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durun.

Çabalamaya devam etmeli ve kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmalısınız. Olumsuzluk ortadan kaldırmaya çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Karmaşaya müsaade etmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toplulukla hareket etmeniz gereken durumlar doğabilir. İş ya da aile ortamında buna uyum sağlamak, ortak fikirler yürütmek ya da farklılıkları aşmak adına herkes gibi sizin de çaba göstermeniz gerektiğini unutmayın. Kenara çekilme ve bildiği okuma gününüzde değilsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön plana çıkacak ve insanlarla olan ilişkilerinizde daha olumlu etkiler yaratacaksınız. İdeallerinizle ilgili paylaşımlar yapabilir, grup çalışmalarında liderlik yapabilirsiniz. Bu enerjileri olumlu yönde kullanarak hayatınızda yeni kapılar açabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin arttığı bir gün olabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinliğinin bugünün tamamına yansıdığını fark edebilirsin. Çalışan bir Kova burcuysan,ortamında yaşanacak tartışma motivasyonunu düşürebilir. Kararlı yapın sayesinde üstesinden gelemeyeceğin hiçbir konu yok. Kendine olan güvenin sayesinde karşına çıkacak fırsatları iyi değerlendirebilirsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte olduğunuzda size iyi hissetmeniz için yardım eden, yol gösteren insanlarla görüşebilirsiniz. İlişkilerinizde bu seviyeye gelmiş olmak endişelerinizi alıp götürecektir. Hukuksal konularla bizzat ilgilenmek yerine avukatınızla görüşmeniz daha iyi bir fikir olabilir. 

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İşlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumluluklardaki artış sizi biraz yorabilir. Sosyal ortamlarda bulunmak için organizasyonlara katılabilirsiniz. Duygusal olarak daha avare olabilirsiniz. Bazı olayları öngörmekte zorlanabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi bağlantılar kurmak, dua etmek, şifa çalışmaları yapmak ya da size yapılmasına izin vermek için güzel bir gün, ayrıca dostlarınızı dikkate alın.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine vakit ayırmak ve sadece kendine odaklanmak sana çok iyi gelecek. Geleceğin hakkında yeni kararlar almak, hayatını ne yöne sokmak istediğine karar vermek böyle bir vaktin sonrasında senin için daha kolay olabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün sizi önceliklere ve hedeflere odaklanmaya teşvik ediyor. Günün ilk yarısında harekete geçme isteği duyuyorsunuz ancak enerjinizi nereye koyacağınızdan tam olarak emin değilsiniz. Gerçekte ne hissettiğinizi ifade etmeyen iletişimlere dikkat ettiğinizden emin olun. Bir iş, para sorununu veya bir ilişkideki saygı sorununu çözmenin zamanı gelebilir. Bir şeyi arkanızda bırakma arzusu, sizin lehinize sonuçlanacak bir yüzleşmeye veya problem çözme konusunda uygulamalı bir yaklaşıma yol açabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak.

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir. Hayatınızı etkileyecek önemli kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz, çözümü olmayan bir dönemece girmiş ve büyük olasılıkla hoş olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınızda, pek mükemmel olmayan ilişkinin, doğal olarak bir sona vardığını kabulleneceksiniz. Bu aralar yeni birgirişimde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol kazanç var. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 30' 17" R
Ay
İkizler
09° 43' 32" R
Merkür
Koç
23° 18' 54"
Venüs
Boğa
12° 32' 19"
Mars
Koç
06° 55' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 09' 17"
Satürn
Balık
17° 21' 06"
Uranüs
Boğa
22° 53' 14"
Neptün
Balık
29° 10' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 29"
Lilith
Başak
24° 22' 36"
True Node
Koç
15° 14' 19"
Son Güncelleme : 09/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>