Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Bu konudaki düşünceleriniz süratle değişiyor. Çok mutlu görünüyorsunuz, aşktaki en önemli beklentinin bu olduğunu fark ediyorsunuz.

Başarılarınıza hiç hak etmeden ortak olmaya çalışan biri var, dikkatli olmalısınız. Yakın günlerde bir ekip halindegeziniz olabilir. Bu ekibin içine dahil edilmekle, ayrı bir yerde tutulduğunuzu anlayacaksınız.

Sevgi bağlarınız, para sıkıntılarında yalnız bırakılmayı çoktan hak etmiş bir arkadaşınıza tavır almanızı engelliyor. Ama gittikçe bir şeylerin aşındığını hissediyorsunuz.

Duygusallığınız sizi fazla verici yapabiliyor. Daha sonradan yük gibi taşıyacağınız ilişkilere baştan girmemeyi becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygulu biri oluşunuz, abartılı üzüntüler yaşamanıza neden oluyor. Fakat uçlarda yaşadığınız duygularınız, sizde ayrı bir çekiciliğe neden olabiliyor. İnsanların onayını her konuda almak ihtiyacı duyuyorsunuz. Son zamanlarda adeta böyle bir talepte bulunuyorsunuz. İnsan ilişkilerine biraz daha anlayışlı, daha az beklentili bakabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe gününe saat 11:17 Ay-Venüs görünüm etkisinde adım atıyoruz. Birileriyle ortak hareket etmeniz gerekiyorsa, ister istemez yarar-zarar hesabınızı yapınız. Saat 12:47-14:08 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Başkalarına fikirlerimizi kabul ettirmemiz kolay olmayabilir. Karşı tarafı da bir dinleyelim, görüşlerini alalım. Bir iş, bir proje üzerinde kimlerle çalışabiliriz, kimlerle bağlantıya geçmek gerekiyor bunları bir düşünelim. Saat 14:08 Ay-Başak seyrinde parayla alakalı konular üzerinde duracağız. İlişkilerimizde mantığımız ön planda olacak. Soru işareti uyandıran hiç bir şeyden hoşlanmayacağız. Bazen endişeli olabiliriz. Ancak çözümcü bir bakış açısıyla hareket etmemizde yarar var. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, yeniliklere açık olduğunuz için bir hayli hırslı çalışırsınız. Ancak arzu ettiğiniz gelişmeler için soğukkanlı olmalısınız. Ayrıca her şeyi bu kadar kafanıza takmayınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dedikodulardan haberdar olacaksın! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Kaliteli ve işlevsel birortamının hayalini kuruyorsan, önceliklerini belirleme ve ifade etme zamanıdır. Bugün alacağın elektronik bir eşya ya da değişim varsa; sözleşmelerini, lisansını iyice kontrol etmende fayda var. Sosyalleşmek senin için hiçbir zaman zor olmadı fakat bugün girdiğin ortamlarda aşkı da bulabilirsin. Çocuk sahibi olan bir Kova burcuysan, uzun zamandır hayatını ilgilendiren bazı planları hayata geçirme fırsatı yakalayabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Kova burcuysan, ona duyduğun özlem artabilir. Hatta gün içerisinde bu duygunun bir alışkanlık mı yoksa gerçek mi olduğunu bile sorgulayabilirsin. Bugün aynı zamanda hoş olmayan dedikoduların sana kadar ulaşması iki arkadaşının arasında kalmana neden olacak.

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızı sürdürürken sürpriz durumlar ortaya çıkabilir ve parasal sıkıntılar duyabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi oldukça rahatlatacak. Hareketli ve enerjik tavırlarınızla hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili mevzular sizi yorabilir. Sorumluluk altına girebilirsiniz. Ortaklaşa çalıştığınız kişilerle uyum yakalamak isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yaşanan olaylar kriz çıkarabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Ortaklı konularda finansal yükler içine girebilirsiniz. Hızlı kararlar almamaya çalışın.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, şansınızı iyi kullanabilirsiniz. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ikili ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Karşılıklı hassasiyetleri dikkate almanız ve dengeleri gözetmeniz gerekebilir. Diyalog kurmak, danışmanlık ve uzman görüşü almak için uygun bir gün olabilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hukuki konularda gelişmeler olabilir. Finansal yatırımlar için arayışlarınıza cevaben yeni fırsatlar söz konusu. Harekete geçmek için sizi zorlayan insanlarla tartışabilrsiniz. Yargılayıcı davranmamaya çalışın.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım konularınıza ışık tutacak. Krediler, ödemeler, alacaklar masaya yatırılması gereken temalar arasında yer almakta. Müşterilerinizde artış görerek somut çabalarınızla takdir edilirsiniz. Hayatın hazzından yararlanmak sizin de hakkınız. Annenizle duygusal bir kriz yaşamaya açık bir gün.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 01' 40" R
Ay
Oğlak
19° 42' 54"
Merkür
Koç
16° 44' 44"
Venüs
Boğa
00° 29' 43"
Mars
Balık
29° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 42"
Satürn
Balık
16° 32' 22"
Uranüs
Boğa
22° 19' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 09"
Lilith
Başak
23° 17' 32"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>