Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Uzun Vadeli Planlar Yapıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha disiplinli davranmanız gerekmekte. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan adım adım uzaklaşmaya çalışmalsıınız. Yapıcı yaklaşımlar ortaya koyabilirseniz, birlikte olduğunuz kişiyle daha yakın iletişim kurabilirsiniz. Mutluluğa ulaşmanız hiçte zor değil.

Odaklanmaya çalışmalı ve doğru bildiklerinizi uygulamak için harekete geçmelisiniz. Kendinize gereksiz yere yüklendiğiniz sürece hiçbir şeyin iyiye gitmeyeceğini bilmeniz gerekmekte. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız olan bir gündesiniz.

Parasal konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olur olmadık şeyler için harcama yapmaya müsaitsiniz ve bu da finansal olarak sorun yaşamanıza neden olmakta. Bu konuda disiplinli olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir güç zehirlenmesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunu bizzat siz yaşamasanız da, bu konuda tecrübelerinizi sunmanız gereken birileriyle karşılaşabilirsiniz. Böylece nereden geldiğinizi, hangi koşullardan geçtiğinizi bir kez daha hatırlayabilir ve hayatınıza yeni kazanımlar katmak için bunları uygulamaya devam edebilirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kişisel gelişiminiz için ayıracağınız zaman bugün oldukça önemli olabilir. Kendinizi daha iyi tanımak ve iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz. Duygusal anlamda da kendinize zaman ayırmanız faydalı olacaktır. Karşınıza çıkabilecek sorunlara karşı sakin ve mantıklı bir şekilde yaklaşarak çözümler üretebilirsiniz. Bugün, içsel denge ve huzurunuzu korumaya özen göstermelisiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinin büyüdüğü bu günlerde gelecekle ilgili konularda daha uzun vadeli planlar yapmayı tercih edebilirsin. Çalışma sırasındaki pratikliğin ve hızlı çözüm önerilerin dikkat çekecek. Art arda gelecek telefon görüşmeleriyle zamanın nasıl aktığını anlamayacaksın. Yaşça büyük, değer verdiğin birinin önerisi, seni yeni bir eğitim almaya yönlendirebilir.

29 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağışıklık sisteminizin yeteri kadar iyi olmadığını düşünebilirsiniz. Yoğunluğun, stresin ve başka pek çok faktörün etkisi buna dokunmuş olabilir. Ruhunuza ve bedeninize bazı takviyeler almanız gerekebilir; işaretleri takip edin.

29 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla başkalarıyla daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı paylaşmanız rahatlatabilir. Bazı işlerinizde sorumluluklar artabilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Bugün olaylara gerçekçi bakmanız gerekebilir.

29 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün. Kusursuz birçıkarmak için elinizden geleni yaptığınızda maddiyatınız da düzene girecek.

29 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir kenarda birikmiş ancak ilgilenmen gereken önemli konulara bugün vakit ayırabilirsin. Birden fazla mevzuyu bugünden çözebilecek ve kendine bir iyilik yapabileceksin. İş yükünü azaltmak, stresin de azalmasını sağlayacak bugün.

29 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yükünüzü ve ruh halinizi hafifletiyor sevgili Kova. Bu, yeni ilgi alanları keşfetmek için keyifli bir gün olabilir. Özellikle yeni bir bakış açısının fayda sağlayabileceği pratik, ticari ve mali konularda denemeler yapmaya biraz daha cesur ve isteklisiniz. Rutini değiştirmenin yeni yollarına açık olduğunuzda bugün biraz eğlenebilir ve ilerleme kaydedebilirsiniz. Artık çözümlemek için daha fazla zamanınız veya araçlarınız olan geçmiş bir ilginin yeniden uyanması mümkündür. Finansal konular ve hatta alışveriş yapmak veya yeni şeyler edinmek için iyi bir zaman.

29 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz. Bugün, partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Fakat onun inatçı tavırları canınızı sıkacaktır. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

29 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir ancak bazı sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinizi hassas hissedebilir, sevdiğinizle ilişkinizde alınganlık gösterebilirsiniz. Yersiz endişe duymak yerine zihninizdekileri paylaşmanız ilişkiniz açısından sizi kazançlı çıkaracak. Fikirlerinizde etkilenmeye açık olacağınız bugün arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Ruh halinizdeki huzursuzluk meslek ve aile yaşantınızı da etkileyebilir. Bütçenizi denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat edin.

29 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 31' 51" R
Ay
Boğa
25° 25' 39" R
Merkür
Koç
22° 22' 34"
Venüs
Boğa
11° 17' 55"
Mars
Koç
06° 09' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 16' 23"
Uranüs
Boğa
22° 49' 44"
Neptün
Balık
29° 08' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 14"
Lilith
Başak
24° 15' 54"
True Node
Koç
15° 19' 06"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>