Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Adım adım ilerliyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2019, Salı

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün bir ilişkide sözler vermeye odaklanmış olabilirsiniz. Biriyle ilgileniyorsanız, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olabilirsiniz. Belki de sevgilinizle beraber yaşama, evlenme ya da çocuk sahibi olma zamanınız gelmiştir. Gezegensel enerjiler, gerçekçi ve güvenli bir ilişkiye başlamanıza yardım edecek. Şu an hayatınızda biri yoksa, yakında aynı değerleri ve hayalleri paylaştığınız biriyle tanışabilirsiniz.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Affedici bir doğan var. İnsanların mükemmel olmadığının farkındasın. Eğer biri hislerini zedelerse bunu görmezden gelmeye çalışıyorsun. Fakat bu cömertliğin bazı zamanlar ekstrem boyutlara ulaşabiliyor. Şu anda yaşamında büyük miktarda zehirli enerji açığa çıkaran biri olabilir. Bu kişiyle arana sınır koyman gerekebilir. Seni de kendileriyle birlikte aşağı çekmelerine izin verme.Bugün aklınıza ebeveynlikle ilgili sorunlar takılabilir. Şu an olmayabilirsiniz fakat ileride anne-baba olmak üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Kendi babanızı ve sizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi çocuğunuz olsa, siz neyi farklı yapardınız? Ya da onun izinden nasıl giderdiniz? Bugün, sizi bunları düşünmeye teşvik edecek çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili dostum, sen daima başkalarının arkadaşlığından hoşlanan ve doğuştan dışa dönük bir insansın. Özellikle gurur duyduğunuz başka bir yeteneğiniz daha varsa, neden bu iki yönünüzü birleştirip, başkalarına yeteneklerinizi öğretmiyorsunuz? Sizin girişken doğanız, öğrencilerin sizinle daha kolay ilişki kurması konusunda yardımcı olup öğrenmelerini kolaylaştıracak ve topluma bir şeyler katarak bir başarılı olmuş olma hissini tadacaksınız.

3 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 02:34'ü gösterdiğinde Ay, Akrep burcuna geçiyor. Kariyerinize vakit ayıracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sabahtan itibaren Ay-Uranüs karşıtlığının etkisinin artmasıyla yöneticinize karşı ani çıkışlar yapmaya müsait olabilirsiniz. Hakkınızı savunurken haksız duruma düşmeyin. Merkür ve Mars kavuşumunun yaşandığı akşam saatlerinde geri planda kalmak, yalnızlığı tercih etmek yerine kendinizi göstereceğiniz bir döneme giriyor olacaksınız.

3 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adım adım ilerliyorsun!Çevrendekilerle yaşamını olumlu sürdürmek için akıllı adımlar atacaksın. Bu bir strateji değil ama olgun tavrın sayesinde senden akıl alan da çok olacak. Ancak diğer yandan kendi içinde tarif edemediğin bir endişe taşıyor olabilirsin. Sanki hiçbir şey yetişmeyecek gibi etrafı rahatsız etmen çalışma arkadaşların ya da ailen için problem olabilir. Güven duyman gereken bazı konularda yanında destekçi arıyorsun ancak sorunlarının kişisel olduğuna kendini ikna etmelisin. Uzun zamandır ilişkin yoksa eski sevgilinin attığı mesajla heyecanlanabilsin. Her şeye rağmen adım adım ilerlemek yararına olacaktır.

3 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Insanların söylediklerine kuşkuyla yaklaşın. Tüm yazılı medyayı inceleyin ve yazarlıkla ilgili herşeyi ayrıntısıyla öğrenin. Görüşlerinizi net bir şekilde ifade ettiğinizden ve duyduklarınıza açıklık getirdiğinizden emin olun. Kolayca kafanız karıştığından dolayı insanlar sizi kullanabilir. Odaklanın. Güvenilir, inanılmış yöntemler kullanın.

3 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Beklemediğiniz değişiklikler yaşanabilir. Hedeflerinize ulaşmak için daha fazla sorumluluk alma yönünde girişimler yapabilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Finansal durumunuzu gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde kazalar yaşanabilir.

3 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan nasıl algılandığınız, göründüğünüz bugün sizin için biraz daha önemli olabilir, prestij, tibar, saygınlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Hedeflerinize, planlarınıza odaklandığınız bir gün geçirebilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca karşınızdaki insanların ne yaptığı ile değil, tamamen kendinizle ilgilenin. Sezgilerinize güvenin. Merak ettiklerinizin cevaplarını dışarıda değil, kendi içinizde bulabileceksiniz. Bugün sizin için muhteşem bir sezgisellik ve insanların içini okuyabilme yeteneği sözkonusu. Özellikle akşam saatlerinde çekiciliğiniz muazzam ve herkesin dikkatini çekebilecek bir ışığa sahip olacaksınız.

3 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok duygusal bir gününüzdesiniz. Gereksiz alınganlıklar, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Görüşüne güvendiğiniz bir kişiden önemli kararlarla ilgili fikir almaya çalışın. Her konuda haklı çıkacağım iddiası sizi yorabilir.

3 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati, ev hayatınızda duygusal krizler yaşamanıza neden olur.Aile fertlerinin birbirleriyle anlaşamamaları sizi boşuna üzmesin. Herkes kendi tercih ettiği yaşamı sürdürmek zorundadır. Siz zorla yaşam döngüsünü değiştirme gücüne sahip değilsiniz. Dolayısıyla özgürleşme temasına bağlı kalarak hayatın tadını çıkartın.

3 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

3 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarına hizmet eden Kova burçları için oldukça pozitif bir dönem başladı. İşleriniz yoğunlaşacak, günlük hayatınız güzelleşecek ve beraberinde beklenmeyen gelirler elde edeceksiniz. Kova burçları, miktarı az ama sık şekilde gelir elde etmeye başlayacaklar. Kendinize karşı acımasız olmamalısınız.

3 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; kariyerindeki olumlu gelişmeler gururunu okşayan tarzda olabilir, fakat kuruntular konusunda kendine hâkim olman ve pireyi deve yapmaman gerekebilir. Ortak kazançlar ve paylaşımlarla ilgili planlara yoğunlaşabilir, düzenlemen gereken ya da kusurlu olduğunu varsaydığın konularda var gücünde çalışabilirsin.

3 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 42" R
Ay
Balık
29° 17' 04"
Merkür
Koç
19° 18' 42"
Venüs
Boğa
06° 34' 10"
Mars
Koç
03° 12' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 54"
Satürn
Balık
16° 57' 46"
Uranüs
Boğa
22° 36' 24"
Neptün
Balık
29° 02' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 40"
Lilith
Başak
23° 50' 21"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>