Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İletişimde Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün yeni bir insan ile tanışman olası. Farklı bir ortamda yeni bir flört seni daha iyi hissettirebilir. Bugün aşk konularında daha açık olmalı ve dış etkilere kendini kapatmamalısın.

Zaman, zaman güç kararların başında yalnız kalmanız sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Kendinizi aşmak istiyorsunuz. Sizi engelleyen tek olgu, çabalarınızın yetersiz karşılığı.

Bugün parasal konularda duygusal davranabilirsin. Harcamalar yaparken içinden geldiği gibi davranmak seni biraz zarara sokabilir. O yüzden bir bütçe belirlemen önemli olacak.

Egzersiz konularında esnek davranmak sana iyi gelecek bugün. Sadece tek bir egzersiz türüne odaklanmak yerine bazı şeyleri değiştirmek kendini daha iyi hissetmeni ve enerjini arttırmanı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlarla arandaki muhabbet daha güzel bir hale gelebilir. Kendini ifade etmekte daha rahat olacağın ve güzel muhabbetler ile keyfini yerine getireceğin bir gündesin. Bugün eğlenceli konulara öncelik vermelisin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün içe dönmek istediğiniz için duygularınızın yumuşadığını keşfedebilirsiniz. Dışarıdaki kalabalığa karışmak yerine odanıza girip tek başınıza oturmak istediğinize karar verdiğinizde kendinizi ve çevrenizdeki insanları şaşırtma eğilimindesiniz. Bunu yaptığınız için kendinizi kötü hissetmeyin ve içinizden geldiği gibi hareket etmeye özen gösterin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşler, kuzenler ve yakın arkadaşlarınla geçireceğin günün özeti kalite olacak. Duygularının güçlü olduğu kişilerle temasın artacak. İletişim araçlarını iyi kullanacağın gibi, yazı-makale gibi alanlarda becerilerin artabilir. Bugün duyacaklarını kimselerle paylaşmayacaksın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size iyi etki etmeyen alışkanlıklarınıza karşı direnmeyi bırakmalısınız. Doktor kontrolü, işin uzmanından tavsiyeler almak bu süreci daha esnek bir şekilde geçirmenizi ve değiştirmenizi sağlayabilir. Daha iyi hissetmenizi sağlayacak her şeye açık olmalısınız.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe ait parasal konularda değişimler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gereken durumlar söz konusu. İşlerinizdeki yoğunluk sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Çevrenizde yaşananlara kayıtsız kalamayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için programlar yapabilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elde etmeyi çok istediğiniz bir şey hayatınızda belirebilir. Son bir senenin en pozitif süreci. Şansınızda da belirgin bir ivme kazanma durumu görebilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende seni destekleyen insanlar olması lazım, seni her fırsatta aşağı çeken insanlar değil. Bugün kendi etrafında olmasını istediğin insanları daha iyi seçmenin faydasını görebilirsin. Toksik insanlardan uzak durmalısın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Benzer amaçlara sahip insanlarla birlikte olmanız, kendinizde olumlu bir değişiklik yapmanıza yardımcı olabilir. Diğer insanlara ulaşmak artık daha kolaydır çünkü benzer düşünen insanların bir araya geldiği veya birbirlerini daha iyi tanımak için düzenledikleri bir şeye davet edilebilirsiniz. Hedefleriniz onlarınkine uyum sağlayabilir, bu da sizi her ikinizi de gerçekten ilgilendiren şeylere zevk almanıza yol açar. Bu bağlantı ilk başta biraz endişe verici hissettirebilir çünkü güvenmek zor olabilir ancak bu almaya değer bir risktir. Sezginize güvenin. O sizde kimin gerçek dost olduğunu söyleyecektir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Doğru kişilerle akıllıca seçimler yapıyorsunuz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedefinize ulaşmak için attığınız her adım, önemli ve anlamlıdır. Ancak biraz yavaş ilerlediğinizi düşünerek bugün kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Oysa belki de hedefinize ulaşmaya zannettiğinizden daha yakın olabilirsiniz. Az veya çok diye düşünmeden her bir adımın önemli olduğunu yeniden fark edeceksiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Karşılıklı anlayışa dayayan bir platform oluşturmalısınız.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>