Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir. İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ve aynı kolaylıkla da gözden çıkartılan ilişkiler size fazla anlamlı gelmiyor.

Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler geçireceksiniz. İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor.

Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti kavrayamayanlarla çatışmalar yaşıyorsunuz. Tutumlu biri olduğunuz için kendi dışınızdaki harcamalardan oldukça dertlisiniz

Kırıcı olma korkusu, bazı durumlarda size zarar verici olabiliyor. Etrafınızda gezinen dar bakışlı, küçük hesapçı biri bu tavrınızdan cesaretleniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen anlaşılmaz şekilde kendinizle yabancılaşıyorsunuz. Bu da bir çok konuda çok ısrarcı davranmanıza ve bu yüzden de problem olmanıza yol açabiliyor. Sadakatsizlik sizi çok etkiliyor, sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret çok anlamlı.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:19 Başak burcundaki sondördün etkisinde, bir yanımız sürekli çalışmaktan, titizce işlerini bitirmekten, mükemmel sonuçlar almaktan yana, diğer yanımız bir hayli yorgun. Özgürce hareket edemiyoruz. Bu denli kendimize yüklenmemeliyiz. Yapabildiğimiz kadarı her zaman kafidir. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlığı, elimize geçen miktarın yeterli olmadığını ve buna bir çare bulmamız gerektiğini düşünürüz. Sağlık veya genel ihtiyaçlarımızla ilgili konuların mutlaka gerçekçi şekilde ele alınması gerekir. Ne gibi çözümler bulmalıyız, nasıl bir yol izlemeliyiz bunlara bakmakta yarar var. Saat 13:34 Ay-Neptün ile karşıtlık oluşturacak. Dinlenmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Sözleriniz gayet mantıklıdır ve şefkat duygunuz ön plandadır. Ancak tavırlarınız, size nasıl yaklaşıldığına bağlı olarak değişebilir. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümüyle, gözlem gücümüz yüksek olacak. Etrafımızdaki insanları, durumları titizlikle ele alacağız. Gücümüzün farkındayız. Fakat halletmekte zorlandığımız meseleler de kafamızı kurcalayacak.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İşlerin kolaylaşıyor! Uzun zamandır aklını kurcalayan konuların muhatabı olan kişiyle bir konuşma gerçekleştirmeyi planlıyorsan, bugün senin günün! Bugün hareketli gündemin içinde iletişimde olduğun kişilere karşı daha açık olman, işlerini kolaylaştıracak. Yakın çevrende gelişen olaylar gündemini etkileyebilir ve planlarını değiştirmene neden olabilir. Öğleden sonra motivasyonu geri kazanarak ve aklında olan cv güncelleme, portföy hazırlamak gibi konulara yönelebilirsin. Bekâr bir Kova burcuysan, seni heyecanlandıracak biriyle tanışabilirsin. Kalp atışların hızlanıyor! Sanatla ilgileniyorsan, bildiklerini başkalarına aktarmaktan mutluluk duyacaksın. Bu durumla birlikte atölye açmaya karar bile verebilirsin.

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızı sürdürürken sürpriz durumlar ortaya çıkabilir ve parasal sıkıntılar duyabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi oldukça rahatlatacak. Hareketli ve enerjik tavırlarınızla hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifsiz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Finansal anlamda endişe duyduğunuz konular sizi meşgul edebilir. İşlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı konular söz konusu. Akşam saatlerinde duygularınızı bastırmakta zorlanabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hareketli geçecek ve gizli istekleriniz ile ilgileneceksiniz. Bu arada güçlü ve etkileyici kişiler duygularınızı derinden etkilemiş olabilir.

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde kendinizi baskılı, kurallı ve otoriter ifade edebilir, yakınlarınızla ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi kariyer hedeflerinize ve çalışmalarınıza odaklamanızın faydalı olacağı bir zaman dilimindesiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak kaynaklarda bilginiz dışında harcamalar olası. Gün boyu sağlığınız hassas. Geçmişten gelen randevular, ertelenmiş işler çakışarak sorun yaratabilir.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken ruhsal çalışmalar ve spiritüel etkinliklere katılabilirsiniz. Okült, mistik, sezgilere açık konular ilginizi çekebilir. Parasal konulara bugün hiç değinmeyin. Ummadık bir şekilde kriz yaşayabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabah saatlerinde ikili ilişkiler konusunda hassasiyetler daha fazla ön planda olabilir. Öğleden sonra ise psikolojik açıdan sizi daha fazla etkileyebilecek konular gündeminize gelebilir. Derinliği olan gizemli konulardan hoşlanabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 32" R
Ay
Oğlak
16° 54' 30"
Merkür
Koç
16° 40' 31"
Venüs
Boğa
00° 14' 19"
Mars
Balık
29° 14' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 31' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 26"
Lilith
Başak
23° 16' 09"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>