Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Özgürlüğünden Taviz Vermiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla birlikte zaman geçirmek senin için önemli olabilir bugün. Daha çok zaman geçirebileceğiniz etkinlikler planlamak isteyebilirsin. Birlikte geçirdiğiniz zaman ilişkiniz için daha fazla anlam içerebilir.

Planlarınızı bugün harekete geçirmenin zamanı geldi. Havada, etrafınızdaki insanlarla ulaşmanızı ve değerli bağlantılar kurmanızı isteyen çok geniş bir enerji var. Unutma, birlikten kuvvet doğar. İhtiyacınız olursa yardım istemek için tereddüt etmeyin. Bugün her neye ihtiyacınız olursa bir çok yardım elinin size uzanmış beklediğini fark edeceksiniz.

Karşına çıkan fırsatlar gelecek hakkında daha farklı düşünceler kurmana vesile olabilir. Yeni yöntemler ve yaklaşımlar gelecek ile ilgili kurduğun hayallerin değişmesini sağlayabilir. Yeni fikirlere şans vermen gerekecek o yüzden.

Spor ve egzersiz konusunda yeni şeyler denemek seni daha çok heyecanlandırabilir bugün. Programında bu yönde değişiklikler yapmayı düşünebilirsin o yüzden. Ağır yiyeceklerden uzak durmak da olası rahatsızlıklardan uzak durmanı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte yaptığın bir hatayla bugün yüzleşmek durumunda kalman olası. Hatalarını anlayıp onlardan ders çıkarmak ileride daha başarılı olmana yardımcı olacak ama. Kendini değerlendirmekten çekinmemelisin o yüzden.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcı yönünüz ortaya çıkıyor. İşiniz olsa bile kendinize vakit ayırarak o mükemmel fikirlerin size gelmesini sağlayın. Zamanınızı ve enerjinizi yeteneklerinize ayırın. Başkalarının seçimleriniz hakkında söylediklerini görmezden gelin ve yol boyunca ilham perinizi takip edin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerek giyim tarzın gerekse de mimiklerin ile dikkat çekiyorsun. Bulunduğun ortamlarda fark edilmeme gibi bir ihtimalin yok! Özgürlüğünden ne olursa olsun taviz vermek istemeyişin bazen yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Kendi en doğru şekilde ifade etmen, yaşanacak karışıklıkların da önüne geçecek. Çalışmayan bir Kova burcuysan, uzun zamandır beklediğinfırsatı karşına gelebilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınıza gereken önemi ve zamanı veriyorsunuz. Hayatınıza yeni bir düzen getirmek, hem bedensel hem de zihinsel olarak üzerinizdeki yükü atacaktır. Çalışma ortamınızla ilgili değişikliklerin haberleri ya da bu konuda yapmanız gereken görüşmeler bugün gündeminize gelebilir. Önerileri dikkate almalısınız.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzaklarla ilgili planlarınız ve yeni ilişkiler bugün daha enerjik olmanızı sağlayabilir. Bu konularda yeni planlar ve hedefler peşinde olabilirsiniz. Ancak daha sağduyulu olmanızda, olayları gözlemleyerek adım atmanızda büyük fayda var. Yeni destekler bulmakta zorlanabilirsiniz. Üzerinde çalışılan akademik bir konu söz konusu ise daha fazla çaba göstermelisiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir başkalarının etkisi altında kalarak özgürlüğünüzü kısıtlıyordunuz. Yeni farkındalıklar ve bilgi açlığınız sizi daha verimli hale getirdi.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık insanların size cevval olmanızı söylemesine gerek kalmayacak. Hatta imparator havalarında ortada dolaşırken Napolyon gibi bile görünebilirsiniz! Ancak her şeyin istediğiniz gibi gitmesine güvenmeyin, zira rüzgar her an yön değiştirebilir ve sizi bekleyen sürprizler olabilir. Ne de olsa imparatorlar bile her şeyi kontrol altında tutamazlar! Bari umalım da günlük burç yorumlarını okumayı unutmasınlar.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zor bir durumla uğraşmaktan kaçınmak için dikkatinizi dağıtmak cazip gelebilir. Bu duruma siz neden olmamış olabilirsiniz, ancak muhtemelen sizin ilginizi ve karar vermenizi gerektiriyor. Bu kısa vadede işe yarayacak olsa da, sonunda bu sorunla ilgilenilmesi gerekecek! Ertelerseniz, odağınız başka bir yerdeyken muhtemelen daha da kötüleşecektir. Bu noktaya gelmesine izin vermek yerine, henüz yolun başında müdahale etmeyi deneyin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arzularınıza gem vuramazsınız. Farklı bir şeyler yapmanız için, isteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Onun huyunu bildiğiniz halde; isteklerine karşı gelerek, çileden çıkmasına neden oluyorsunuz. İştahınızı dengelemelisiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz ve sizi duygusal olarak tatmin edecek kararlar alabilirsiniz. Seyahatlerde ise destekleneceksiniz ve yurt dışı seyahati yapmak istiyorsanız bugün kararınızı netleştirebilirsiniz. Çalışma vehayatınızda ya da yanınızda çalışanlarla ise iletişim sorunları gerçekleşebilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda değişimlerden uzak kalmayı başarabilirseniz, yeni gelişecek şartların, sizi olumlu etkileyeceği muhakkak. Arkadaşlarınızla aranızda sıra dışı paylaşımlar söz konusu olacak.

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 36" R
Ay
Yay
05° 30' 23"
Merkür
Koç
16° 01' 11"
Venüs
Koç
26° 19' 52"
Mars
Balık
26° 48' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 33"
Satürn
Balık
16° 14' 02"
Uranüs
Boğa
22° 07' 55"
Neptün
Balık
28° 47' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 36"
Lilith
Başak
22° 55' 03"
True Node
Koç
15° 32' 03"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:04

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>