Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aranan Kişi Olacaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla birlikte planlar yapmak isteyebilirsin bugün. Gelecek hakkında farklı fikirlere sahip olmak seni endişelendirmemeli ama. Paylaştıklarınız arttıkça yeni ortak noktalar fark edebilirsiniz çünkü.

Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi.

Karşına çıkanfırsatları konusunda cesur davranmak yeni girişimlere yaklaşımını olumlu etkileyebilir. Gelecek ile ilgili planlarını tek kaynağa bağlamamak gelirin sürekliliğini artırabilir. Açık fikirli olman gerekecek.

Yorgunluğunu gidermek için dinlenmen gerek, bu kadar basit! Uzun ve yorucu yürüyüşler yerine keyifli ve sakin aktiviteler tercih edebilirsin. Yediklerine dikkat etmek de enerjini kontrol etmene yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın hakkında kendi kararlarına öncelik vermen gerekecek bugün. Başkalarının dediklerine göre hareket etmek seni mutlu etmeyecek çünkü. Rahat etmek için kendi kararlarına öncelik vermeli, kendin için neyin doğru olduğuna kendi başına karar vermelisin.

1 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için gün boyunca karşısınıza çıkan fırsatları değerlendirin ve cesaretli adımlar atmaktan korkmayın. Kalbinizin söyleyecekleri ile aklınızın söyleyecekleri arasında çok fazla gerilim olduğu hissine kapılabilirsiniz. Bu enerjisel durum, gün bittiğinde kafanızı karıştırırsa şaşırmayın.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını boşlamak işlerin yığılmasına yol açabilir. Aşırı rahatlık sana göre uygun olmayabilir. Burcunun karşısında hareket eden gezegenler eşliğinde Temmuz ayına giriş yapıyorsun. Sosyal yönün ilk günden itibaren, kuvvetli şekilde etkisini gösterirken, her yerde aranan kişi sen olacaksın. Eğer çalışmıyorsan,başvurularınla ilgili geri dönüşler alman mümkün.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal açıdan hareketli bir gün olabilir. Partnerinizle zaman geçirebilir, evliliğe dair konuşmalar gündeme getirebilirsiniz. Ailenizin ve sevdiklerinizin ihtiyaçları, istekleri konusunda harcamalar yapabilirsiniz. Değerli olan ne ise onu bulup onun için çalışmakla ilgili yeni kararlar alıyorsunuz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün İşbirliği içinde kalabilmeyi ve ılımlı olmayı başarırsanız çok şey yapabilirsiniz. Borç alacak konularını yönetmekte kararlısınız. Yeni kredilerin alınması yönünde adımlar atabileceksiniz. Eşin para durumu ise hala belirsizlik taşımakta. Size önemli sorumluluklar getirecek gelişmeleri dikkate almalısınız. Geçmişten gelen borçların yeniden karşınıza çıkması söz konusu olabilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizi birüzerinde yakalamak isterken kendiniz yakalanabilirsiniz. Sonradan üzülmemeniz için dikkatli olmanızda fayda var.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün göksel enerjileri talepkar olacak. "şartlara uygun" olup olmadığın konusu üzerine kafa yorup durduğun için gezegenler, arsız bir şekilde, bu soruna, uygun olmadığın şeklinde cevap gönderiyorlar! Çünkü çok hızlı hareket ediyorsun! Şu anda yaptığın yön değişikliği oldukça temel ve ciddi fakat sen bunu hafife alıyorsun. Daha da derine kazmaya devam et.

1 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları, siz beklemiyor olsanız bile, şu anda hayatınıza iyi şeyler getirmek istiyor. İlişki hayatınızda bazı insanlar kendi başınıza çok fazla şey üstlenmemenizi sağlayarak işleri dengelemek için orada. Bugün size beklenmedik bir eğlence fırsatı sunacağı çok keyifli bir gün geçirmeniz için alan sağlayabilir. Bu sürprizi olduğu gibi kabul edin ve yarını düşünmemeye çalışın.

1 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinize güveniniz epey yüksek, bunu sınırsızca kullanırsanız size pek fayda getirmeyecek. Sinirinizi en yakınınızdaki insanlardan çıkardığınızdan, çok değerli bağlantılarınız size verdikleri desteği geri çekebilir. Balıklama dalmayın, bir adım geri çekilin, sükunetinizi korumaya çalışın ve sağlığınızla ilgilenin, çünkü şu günlerde ortalamanın biraz altında.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finansal konularda yeni kararlar alabilirsiniz ayrıca aile hayatınızı da etkileyecek güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili fırsatları kaçırmayın.

1 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Başarmayı seviyorsunuz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik de sizi bekliyor.

1 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 28' 09" R
Ay
Aslan
10° 53' 52"
Merkür
Koç
18° 54' 08"
Venüs
Koç
14° 36' 17"
Mars
Balık
19° 26' 29"
Jüpiter
Boğa
20° 53' 32"
Satürn
Balık
15° 18' 53"
Uranüs
Boğa
21° 36' 20"
Neptün
Balık
28° 28' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
19° 53' 28"
Lilith
Başak
21° 51' 45"
True Node
Koç
15° 34' 02"
Son Güncelleme : 17/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>