Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sabırlı ve Temkinlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişiye öncelik vermen boşa gitmeyecek. Güzel bir ortama birlikte girmeniz size çok daha iyi gelebilir. Eğer hayatında birisi yoksa bugün farklı bir insan ile sohbete girebilirsin.

Busizi yeniledi. Bunun farkındasınız. Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bileceksiniz.

Eğer arkadaşının veya aileden birinin paraya ihtiyacı varsa o kişiye destek olmak isteyebilirsin. Paylaşımcı ve yardımcı olmak sana çok daha iyi gelebilir bugün. Parasal açıdan bencil davranmaman en iyisi.

Bugün kişisel bakıma zaman ayırabilirsin. Güzel bir bakım kürü sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Yüz maskeleri, serumlar, nemlendiriciler… Kendini çok daha iyi hissetmene vesile olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine öncelik vermen gereken bir gün olabilir bugün. Sadece ihtiyaçları da düşünmemelisin üstelik. Keyfi olarak da odaklanmak istediklerin olabilir. Ve bunun için de kimseden icazet almaman gerekecek.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünyada iki tür insan vardır, konuşanlar ve harekete geçenler ve siz de elbette ikinci gruba dahilsiniz. Bu hafta sonu tüm engelleri kaldırın ve önemli insanlara hala dikkate alınması gereken bir güç olduğunuzu gösterin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkini sonlandırdıysan, duygusal yoğunluğun etkisinde olabilirsin. Yeniden bir araya gelmek ve sorunları telafi etmek için adım atan taraf sen olacaksın. Ani kararlar vermek yerine daha sabırlı ve temkinli hareket edeceksin. Bu şekilde hazırlayacağın yol haritası kariyer hayatında da işine yarayacak. Eğer evliysen, eşinin kariyerindeki yükselişini kutlamak isteyebilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider durumunuz, ödemeleriniz, planlarınızın gidişatı vaktinizin çoğunu alabilir. Mevcut durumda neler yapabileceğinizi görmenizde fayda var. Paranın neye aracı ya da sebep olacağına karar vermelisiniz. Kendinizi değerli hissedeceğiniz düşünceleriniz, hamleleriniz olabilir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rutin haline gelen her şey sıkıcı bir etki yarattığı için yeni maceralara girmeye niyet edebilirsiniz. İkili ilişkilerde iradenize dikkat etmelisiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, beklediğin bütün cevapları aldığını zannetme hemen; çünkü hala cevaplanmayanlar mevcut. Cevapları açıkça bilmediğini söylersen, insanlar sana çok daha fazla saygı duyacaktır. Eğer doğru şeyi bildiğinden emin değilsen, iddialı ifadeler kullanma. Durum hakkında net bir değerlendirmeye varacak kadar elindeki verileri irdeleyememiş olabilirsin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanların, özellikle de yakın arkadaşlarınızın, size karşı tutumunda bir değişiklik olduğunu hissedebilir ve bu duruma bir anlam veremeyebilirsiniz. Gerçek şu ki; değişen sizsiniz ve arkadaşlarınızın bir kısmı bu yeni halinizden hoşlanırken bir kısmı da bu değişimi yadırgayabilir. Değişim kaçınılmaz ancak uzun vadede bunun oldukça olumlu bir süreç olduğunu göreceksiniz. Yalnızca şu anda zorlanabilirsiniz, bu yüzden hem kendinize hem de arkadaşlarınıza karşı sabırlı olmalısınız.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, çocuk ya da hobilerinizle ilgilenebilir, ani sizi şok eden durumlar yaşayabilirsiniz. Aşk, çocuk ya da hobilerden dolayı ise harcamalarınız gerçekleşebilir ama hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek fırsatlarınızda olacaktır. Eğitim, seyahatler, kardeşlerden dolayı hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Güçlü kararlar alabilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ele aldığınız konuların sonuçlarını görmeden içiniz rahat etmiyor. Bugün duygusal yönlerinizin sizi olumlu etkilediğini görecek ve mutlu olduğunuz anları sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Beyinsel gücünüz yüksek.

25 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 13' 24" R
Ay
Oğlak
22° 26' 19"
Merkür
Koç
16° 49' 01"
Venüs
Boğa
00° 44' 37"
Mars
Balık
29° 33' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 31"
Satürn
Balık
16° 33' 26"
Uranüs
Boğa
22° 20' 07"
Neptün
Balık
28° 54' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 50"
Lilith
Başak
23° 18' 53"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>