Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planlarından Vazgeçmiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiden jestler görebilirsin bugün. Bu güzel ve ince davranışlar kalbini daha da ısıtabilir. Aşka daha pozitif odaklanabilirsin. Güzel bir ilgi görmek seni aşka daha da inandırabilir.

Bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle bir huzurluortamına ihtiyacınız vardı.

Parasal olarak için rahat olabilir bugün. Yapman gerekeni yaptığını bilerek güne odaklanmak sana iyi gelebilir. Maddi açıdan kendini fazla zorlamaman en iyisi bugün. Bir şeylerin keyfini çıkarabilirsin.

Bugün kendini ekstradan yoracak şeyler yapmaman iyi olabilir. Var olanyükünden daha fazlasını yüklenmemen gerekebilir mesela. Veya var olan enerjini gereksiz şeylere harcamaman… Bu konularda dikkatli davranabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilere öncelik vermek bugün sana kendini daha iyi hissettirebilir. Aşka ve ilişkiye odaklanmak bazı sıkıntıları gidermende sana fayda sağlayabilir. Bu konularda daha özenli davranmanın sonucunu hızlıca görebilirsin.

24 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir şeyler ters giderse, sadece omuz silkip bunu “o şeylerden biri” olarak kabul etmeyin, buna neyin sebep olduğunu bulun ve sonra onu düzeltmenin yollarını bulun. Kendi hayat hikayenizin bir katılımcısısınız, öylece orada olan bir seyirci değil.

24 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir içinde bulunduğun maddi sorunlar bugün tekrar gündemine gelebilir. Gereksiz harcamaların için pişmanlık duyabilirsin. Her ne olursa olsun hedeflerinden ve planlarından vazgeçmiyorsun. Gün içindeki gelişmeler programını sekteye uğratsa da aklındakileri bir şekilde gerçekleştirmeyi başaracaksın. Devam eden ilişkin varsa, sevgilin ilgisizlikten dert yanabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve manevi istekleriniz arasında sıkışabilirsiniz. Neyin gerekli ve değerli olduğunu düşünebilirsiniz. Paranın, size istekleri sağlayacak bir araç olduğunu görmek öncelik ve önem sıralamanızı değiştirebilir. Kuracağınız ilişkileri de bu yönde kurmak, özelliklekonularında daha uzun vadeli sonuçlar almanızı sağlayabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınıza daha fazla eğilmek ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yaratıcılığınızı kullanarak en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru sevdiklerinizle yolculuk planları yapmak sizi mutlu edecektir.

24 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşkolikleşme hissettiğinizde küçük molalar ayarlayın. Meditasyon, kitap okuma, evcil hayvanlar ya da çocuklarla vakit geçirmek için oldukça uygun bir gün.

24 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

24 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlarla ilgili sorunlar olabilir veya biraz bakış açısı kazanmanıza, yavaşlamanıza veya hızınızı artırmanıza izin veren doğal bir geri çekilme olabilir. Bu günlerde özellikle yaratıcı ve tutkulu hissediyor olsanız da, şimdi hayal kırıklığı veya tıkanıklık anları olabilir. Engeller yüzeysel olarak finansal veya bir şeyi doğru yapamama korkusuna bağlı olabilir. Engellerin geçici olduğunu ancak değerli dersler içerdiğini unutmayın.

24 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün katılacağınız toplantılarda karizmatik kişiliğinizle dikkat çekeceksiniz. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Ona gerçek duygularınızı göstermelisiniz. Tutucu tavırlarınız yüzünden problemler çıkabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

24 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, flört, çocuk ya da hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenmek için güzel bir gündesiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız. Duygularınızda hareketlilik söz konusu.

24 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 21"
Ay
Kova
25° 44' 39"
Merkür
Koç
17° 53' 37"
Venüs
Boğa
03° 42' 14"
Mars
Koç
01° 24' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 12"
Satürn
Balık
16° 45' 59"
Uranüs
Boğa
22° 28' 22"
Neptün
Balık
28° 58' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 55"
Lilith
Başak
23° 34' 52"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>