Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumlulukların İkinci Planda Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Yeni tanıştığın biriyle birlikte geçirdiğin zaman seni mutlu etmeye yetebilir aşk konusunda. İletişimin devam etmesi için daha fazla çaba gösterebilirsin de. Beraber geçirdiğiniz süre ileride ilişkinin önem kazanmasına yardımcı olabilir.

Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İki ayrı konuyu düşünebilir yada iki ayrı konu arasında kalabilirsiniz. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz.

Bugün para konusunda daha dikkatli olman gerekecek. Yaptığın harcamaların sonrası hakkında düşünmek, ileride daha rahat etmene yardımcı olabilir çünkü. Savurganlıktan uzak durmak senin için mantıklı olabilir bugün.

Bugün yeni egzersizler denemek isteyebilirsin biraz. Her zamanki düzenini değiştirmek sana iyi gelebilir hatta. Egzersiz konusunda destek almak, bir bilene danışmak iyi olabilir o yüzden.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınla birlikte olmak senin için daha iyi olabilir. Yalnız kalıp üzülmek yerine arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek daha iyi olacak kısacası. Onların yanında olduğunu bilmek de sana bazı konularda cesaret verebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hisse senedi, borsa veya dijital parayla ilgilenenler kötü bir gelişmeyle karşı karşıya kalabilir. İş cephesinde bazı iyi seçenekler beklenebilir. Sağlıklı kalmak için aşırıya kaçma eğiliminizi frenlemeniz gerekecek. Bazılarınız bugün bir aile konuğunu ağırlayabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı alanlardaki işlere ilgi duyabilir, öncelikli sorumluluklarını ikinci plana atabilirsin. Bu durum mevcut planlarını aksatmana da sebep olabilir. İletişimsel kopukluklar, çevrenle bazı yanlış anlaşılmalara yol açacak. Eğer eğitimine devam eden bir Oğlak burcuysan, akademik kariyer için yol haritanı hazırlayacaksın.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ve aynı anda ortaya çıkan sorumluluklarınıza zaman ayırmakla ilgili tereddütleriniz olabilir. Bir şeyler yapmak zorunda olmadığınızı, biraz dinlenmenin size daha iyi bir çalışma motivasyonu vereceğinizi unutmamalısınız. Çocuklarınıza ve onların ihtiyaçlarına odaklanmak, yaşadığınız karmaşanın etkisini azaltabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle ortaklaşa konular ve evlilik temalarında hareketli bir gün. Bazı karşıtlıklara rağmen tutarlı olmayı başaracaksınız. Kısa süre önce başlattığınız işlerin sonuçlarını yönelik gelişmeler olabilir. Beklentilerinizi ortaya koymalı, eşin hayatında yaşanan gelişmeleri dikkate almalısınız. Yeni destekler olabileceği gibi, parasal açıdan sizi etkileyecek gelişmelere hazır olun.

30 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar hareketli halleriniz ve zorlayıcı durumlarda bile konuşma yeteceğiniz ile ortalığı yatıştırabilmeniz bugün siziyerinizin kahramanı yapabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

30 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dikkatiniz nihayet günlük önemsiz işlerden ayrılarak hayatınızdaki belli başlı kişilerde toplanıyor. Özel bir gün vasıtasıyla bazı kişilerle aranızdaki bağı daha güçlü bir hale getirebilirsiniz. Bu, ister romantik, isterolsun, her tür ilişkide olumlu bir değişikliğin işareti olabilir, bu nedenle hayatınızdaki her türden önemli insanlara ulaşmak için gerçek bir çaba gösterin.

30 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflediğiniz amaçlara ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz. Bugün ön planda olacaksınız.

30 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ortak ya da partnerle ilgilenebilirsiniz ama karşı tarafı zorlayabilirsiniz. Açık kadın düşmanların tahriklerine maruz kalabilirsiniz ve aile içinde tartışma yaşanabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Bugün, bilinçaltınızda yaşadığınız yoğunluklar, sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Güven duygusuyla ilgili tereddütleri bir an önce yenmeli ve eski gücünüze kavuşmalısınız.

30 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 52" R
Ay
Başak
07° 28' 28"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Koç
17° 21' 17"
Mars
Balık
21° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 00"
Satürn
Balık
15° 32' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 37"
Neptün
Balık
28° 33' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 18"
Lilith
Başak
22° 06' 36"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>