Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Verdiğin Değeri Sorguluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2022, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konusunda sakin ama huzurlu bir gün seni bekliyor. Burcundaki etkiler seni aşk konusunda zorlamadan sana bir şeyler öğretebilir. Bazı konularda yenilikler yaşansa da bunlar seni sarsacak nitelikte olmayabilir.

Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Zihinsel bakımdan uyanık oluşunuz, yenilikler yapmak için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı oluyor

İş konusunda kendini geliştirebileceğin bir gün olabilir bugün. Kendini gelişime daha da açabilirsin. Eğer yeni bir eğitim söz konusu ise bugün bu konularda daha şanslı olacaksın. Bu fırsatların kıymetini bilmen gerekecek.

Bugün sağlık adına alacağın kararlar daha kalıcı olabilir. Yeni bir egzersiz veya beslenme programı daha çok fayda almanı sağlayabilir mesela. Yapacağın değişimler ve alacağın kararlar daha basiretli olmanı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gelirini artırabilecek fikirlere kendini daha fazla açabilirsin. Daha keyifli ve yaratıcı fikirlere sığınmak maddi açıdan elini kuvvetlendirmene vesile olabilir. Parasal anlamda daha iyi bir noktaya gelebileceksin bugün.

28 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizdeki herkesle aranızı iyi tutmak için ne gerekiyorsa yapın, evet mutlu bir şekilde vedalaşabileceğiniz ve bir daha asla görmeyeceğiniz o insanlarla bile. Küçük sıkıntılarla dikkatinizin dağılmasına izin verirseniz, hedeflerinizin gerisinde kalabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinden gittiğini düşündüğün bir fırsat yeniden gündemine gelebilir. Eğer kendi işini yapıyorsan, bu sayede çalışmalarını uluslararası boyuta taşıma şansını elde edebilirsin. Çevrendeki kişilere verdiğin değeri hak edip etmediklerini kendi içinde tartışıyorsun. Devam eden ilişkinde sorunlar varsa, kendini ayrılık konuşmaları hazırlarken bulacaksın.

28 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizin hayatınızdaki yerini düşünebilirsiniz. Yenilenmek, eskinin olumsuz etkisinden kurtulmak istiyorsunuz. İşlerin ne yönde ilerlediğini görmek bu konuda vereceğiniz kararların yönünü belirleyebilir. Partnerinizden ya da aile içindeki kadın figürlerden maddi ve manevi destekler alabilir, aklınızdaki konuları onlarla paylaşabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün erken saatlerinde, kriz yaratan durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra ise ilişkilere yönelik bakış açınızı esnetmeli, daha fazla duygusal bağ kurmaya çalışmalısınız. Aynı zamanda ortaklıklarda yaşanan geniş olanaklar size yeni fikirler vermekte. Bu yöndeki adımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Aşırı baskın olmaktan kaçının. İş hayatında sizi sorumlu kılan konularda dikkat çekiyor. Ortak hareket etmek, işbirliği içinde kalmak gerekecek.

28 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni arkadaş çevresi aşk hayatınızda hareket olmasına sebep olabilir. Yeni kişilerle tanışmak yeni flört fırsatları getirerek sizi keyiflendirecek.

28 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

28 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tamamen kendinize ait olabilirsiniz. Sizin için spot ışığından kaçınmak neredeyse imkânsız olacak. Hiçbir anı boşa harcamayın, kendi başınızın çaresine bakın ve herkese neleri başarabileceğinizi gösterin. İnsanların sizi takdir edebileceği şekilde sahnedesiniz ve parıldıyorsunuz. Yeni gelişen bazı romantik olaylar, modunuzu tamamen değiştirebilir.

28 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz.

28 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

28 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner ya da ortakla ilgilendiğiniz ve bu konularda yardımların da geldiği bir gündesiniz. Yakın bir arkadaşınıza da kol-kanat germek isteyebilirsiniz. Zihniniz ve algınız bir süre bulanık ve sisli gelebilir. Ayrıca eğitim, kardeşler, yakın çevre, seyahat konularından önünüzde belirsizlikler ve kararsızlıklar artabilir. Zihniniz madde ötesini bu süreçte daha rahat algılayabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Bugün seyahat planları yapmanız için bazı fırsatlar çıkacak.

28 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 23' 07" R
Ay
Oğlak
24° 42' 02"
Merkür
Koç
16° 52' 41"
Venüs
Boğa
00° 56' 56"
Mars
Balık
29° 41' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 51"
Satürn
Balık
16° 34' 19"
Uranüs
Boğa
22° 20' 41"
Neptün
Balık
28° 54' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 23"
Lilith
Başak
23° 19' 59"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>