Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sezgilerine Güveniyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konularında güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin. Eğer hayatında birisi yoksa güzel bir sohbet, bir flört konusu gündeme gelebilir. Seninle ilgilenen birisi olursa şaşırma sakın.

Akşama önemli birgörüşmeniz olacak. Son girişimlerinizin meyvelerini yavaşça topluyorsunuz. Atacağınız adımlara dikkat etmeli, size güvenini ve desteğini veren kişileri yanıltmamalısınız.

Bugün maddi açıdan kafanı yormaman gerekebilir. Bir şeyler kendi halinde daha iyi sonuçlanabilir. Daha rahat edebilirsin. Parasal açıdan kendini zorlamaman ve gereksiz masraf çıkarmaman bugün sana yetecek.

Bugün dinlenmen ve kendine gelmen gerekecek. Fazladan yorgunluk çıkarmana gerek yok. Biraz dinlenip kendini toparlaman, yeni haftaya daha pozitif başlamana vesile olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni haftayı planlamak iyi bir karar olabilir. Kendini daha da rahat ettirmek için böyle bir karar alabilirsin. Gereksiz meseleleri başka günlere ertelemek için bugünden plan yapman gerekebilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İyi bir kitapla rahatlamak gündeminizin başında olabilir. Enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelin ve iç sesinize kulak vererek sonraki adımlarınızı düşünmek için zamanı iyi değerlendirin.

26 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü sezgilerine güvenerek hareket edeceğin bir gün. Sosyal çevreni irdeleyecek olmak, bazı gerçeklerle yüzleşmene neden olabilir. Eğer ailesiyle yaşayan bir Oğlak burcuysan, aile üyelerine ufak sürprizler hazırlayarak onları mutlu edebilirsin. Devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinin sosyal medya kullanımı aranızda sorunlara yol açabilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dalgın bir gün olabilir. Yazdığınız yazılar, paylaşımlarınız, araç kullanımınızda fazladan özenli olmanızda fayda var. Kendinizi ifade etmek, sevginizi ya da fikrinizi dile getirmek isterken karşınızdaki insanın sizi dinlemekten kaçınmasına sebep olmamalısınız. Bunu sağlamanın en güzel yolu da, akışa ve insanlara psikolojik müdahalelerle bulunmamak olacaktır.

26 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklentileriniz tam karşılanmayabilir. Ancak biraz çaba sarf ederek siz kendiniz daha iyisini yapabilirsiniz. Esnek düşünmelisiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları tartışmaktan uzak kalmanız nezaketinizi göstereceği için saygınlığınıza olumlu yönde fayda sağlar.

26 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi endişeli hissetme ihtimaliniz var. İstediğini koparan tiplerdensiniz ve hiçbir şey sizi durduramaz ama bugün ilerlemek için sarf ettiğiniz cesur çabalarına rağmen akıntıya karşı kürek çekeceksiniz. Genelde yalnızca kendinize güvenmeye meyilli olsanız da, bugün manevi olduğu sürece bir yardım elini kabul etmeye de açıksınız.

26 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çizgilerin dışını renklendirmek için güzel bir gün. Sanatsal ilham, bugün ruhunuzu rahatlatabilir ve bu, sezginizin direksiyona geçmesine ve neler yapabileceğinizi görmesine izin vermek için mükemmel bir an olabilir! Şu anda sadece eğlenmeye odaklanmak sorun değil. Her köşede kendinizin keyfini çıkarma şansını yakalayın. Bu macerayı kaçırmak istemezsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaliteli yaşamayı sevdiğiniz için, tercihlerinizi de bu yönde kullanıyorsunuz. Bugün birçok çalışma içinde olmanıza rağmen, iyimserliğinizden ödün vermediğiniz için, olaylara hemen çözüm üretebiliyorsunuz.

26 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir şeylere ulaşma arzusu ile bu konuda sınırlamaların olduğuna ilişkin gerçekleri anlama arasında ikilem yaşıyorsunuz. Denetimsiz özgüveninizi bu sınırları aşmak için kullanmayın, çevrenizdekilerin sabrı taşabilir ve sizi yüzüstü bırakabilirler. Ortalık sakinleşinceye kadar bekleyin ve diğerlerine daha fazla anlayış ve sabır gösterin.

26 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Yeni bir proje üretebilirsiniz. Ayrıca aile ve evinizle ilgili fırsatlarınız var, bunları değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

26 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gizemli davranışlarınız ve derin duygularınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İçsel enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle kendinizi denetlemek zorunda kalacaksınız. Her şeyi, detaylar üzerinde yapılandırıyor ve planlarınızı gizlemek istiyorsunuz.

26 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 11' 23" R
Ay
Oğlak
21° 58' 06"
Merkür
Koç
16° 48' 16"
Venüs
Boğa
00° 42' 03"
Mars
Balık
29° 32' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 02"
Satürn
Balık
16° 33' 15"
Uranüs
Boğa
22° 19' 60"
Neptün
Balık
28° 54' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 43"
Lilith
Başak
23° 18' 39"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>