Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İletişimde Aktifsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konusunda olayların beklediğin gibi gitmemesi seni üzmemeli, özellikle de bugün. Zamanı geldiğinde karşına çıkacak bir fırsat ileride daha mutlu olmanı sağlayabilir çünkü. Gelecek hakkında umutlu olmaktan vazgeçmemen senin için en iyisi.

Birbağlantınızdan yanık kokuları alıyorsunuz. İşi kurcalamanız halinde sizi çok şaşırtacak bir arabozucuyla karşılaşacaksınız. İş ilişkilerinizde duygusallığı asgariye indirip daha uyanık olmanız gerekiyor.

Para konusunda biraz daha dikkatli olman gerekebilir bugün. Harcama konusunda tedbirli olmak, gelecekte daha rahat olmana yardımcı olacak çünkü. Birikime önem vermek sana genel olarak daha fazla kapı açabilir.

Bugün kalabalıkta daha çok zaman geçirme ihtimalin olabilir. Olası bulaşıcı hastalıklar konusunda tedbirleri artırmak iyi olacak o yüzden. Güneşten sakınmak ve bol su tüketmek de günün iyi geçmesini sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla olan ilişkilerinde verdiğin kadar almasını da bilmen gerekebilir bugün. Sürekli senden bir şeyler istenmesi ve senin de bu istekleri yerine getirmen yorgun düşmene sebep olabilir. Sömürülmeye karşı çıkmak senin için çok daha iyi olabilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, başarı için en az sizin kadar hırslı olan biriyle uğraşmak zorunda kalacaksınız ama bu sizi en ufak bir şekilde korkutmayacak. Meydan okumaktan zevk alırsınız çünkü bu size neler yapabileceğinizi gösterme şansı verir ve çok şey yapabilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda Yeniay meydana gelecek. Aile içerisindeki bir kutlama için organizasyon hazırlıkları yapacaksın. Herkesle iletişime geçerek, güzel bir organizasyona imza atacaksın. Çalışan bir Oğlak burcuysan, seyahat rotlarını şimdiden oluşturmak isteyeceksin. Tatil havasına girecek olmak, kendini iyi hissetmeni de sağlayacak.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşle ilgili beklentilerinizden hızlı dönüşler alabilirsiniz. Bu parasal olabileceği gibi statü açısından da olabilir. Ev vearasındaki dengeyi yeniden kuracağınız planlar yapabilirsiniz. Öncelik sıralamanız değişiyor.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle sakin ve kontrollü olduğunuzda yeni adımlar atılabilir, ortaklaşa işlerde elinizi güçlendirebilirsiniz. Sosyal açıdan size daha fazla sorumluluk getiren şartları da kabullenmeye çalışın. Başkaları ile olan ilişkilerden fayda sağlamak, çevrenizi genişletmek için fırsatlar var. Kazançlarınıza yönelik akıllıca atılacak adımlar, maddi planlarınızı gerçekleştirme fırsatı bulacaksınız.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş çevrenizde girişler, çıkışlar ve yenilikler yaşanabilir. Bazı durumlar sizleri üzebilir ancak her şeyin hayrınıza olduğunu bilmeniz gerekmekte.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok kıymet verdiğiniz, aile yadigari bir eşyanız kaybolmuş olabilir. Anik yapmayın. Muhtemelen evde bir yerdedir. Bir mobilyanın arkasına düşmüş ya da üzerine bir şeyler yığılmıştır. Her durumda, evdeki tüm diğer eşyalarla birlikte ulaşılabilir bir alandadır. Çok fazla ararsanız bulamama ihtimaliniz daha da yüksek. Vaktiniz oldukça aramaya devam edin. Hiç olmayacak bir yerde bulacaksınız, emin olun.

29 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev içerisinde veya daha içe dönük bir şekilde zihninizde çok yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi ne için sürekli meşgul tuttuğunuzu bir durup düşünmeniz gerekebilir. Belki de iç sesiniz duygusal, fiziksel veya finansal olarak hayatta daha güvende hissetmenin yeni yollarını bulmanızı istiyor. Böyle bir yere ulaşmak için çaba göstermeye başlayın ve karşılığını alacağınızdan emin olun.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin, denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmalısınız.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen duyguları kulağa yapmacık gelmeden ifade etmek imkansız oluyor, özellikle de sanata dair bir gerçeği ararken. Öyle bir popüler klişeler sağanağı altında kalıyorsunuz ki boğulacakmışsınız gibi hissediyorsunuz. İletişim Çağı yaratıcılığın ölümünü mü haber veriyor? Ne kadar kendine has bir birey olduğunuzu kendinize hatırlatırsanız kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek daha kolay olacaktır. Arkadaşlarınız bu konuda size yardımcı olabilir...

29 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili hoşnutsuzluk devam diyor. Bulunduğunuz ortamlara çok çabuk uyum sağlamanıza rağmen, farklı aktiviteye ihtiyaç duyuyorsunuz. Biraz daha rahat olun. Bugün, maddi konularda arzuladığınız performans için yardım alacaksınız.

29 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 27" R
Ay
Oğlak
23° 22' 49"
Merkür
Koç
16° 50' 32"
Venüs
Boğa
00° 49' 45"
Mars
Balık
29° 37' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 29"
Satürn
Balık
16° 33' 48"
Uranüs
Boğa
22° 20' 21"
Neptün
Balık
28° 54' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 04"
Lilith
Başak
23° 19' 21"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>