Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kötü Alışkanlıklarından Kurtulmaya Başlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 40%

Romantik bir tutku dalgalanması, karşınıza çıkan engeller ne olursa olsun, sizi sevgilinizle buluşmaya itebilir. Ancak, sevgilinizin de ne istediğini anlamak için sezginizi kullanın! İş arkadaşlarınızla birlikte takip ettiğiniz girişimlerde bugün büyük bir adım atılabilir bu da hem sizin hem de ortağınızın güçlü ve motive hissetmesini sağlayabilir. Dikkatli bir şekilde hareket edin, ancak ileri doğru.

Aklın bugün bir karış havada olabilir, ama ayaklarını yere sıkıca basmalısın. Kariyerindeki bazı büyük gelişmeler hakkında hayal kuruyor olabilirsiniz. Her zaman olumlu düşünmek ve zihninizde bunu resmetmek her ne kadar iyi olsa da, şu anda daha fazla harekete geçmek gerekiyor. Hayal ettiklerinizin nihayet gerçekleşmesi daha uzun zaman alabilir. Sabırlı olun!

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Enerjini dağıtıyorsun ve bunun farkındasın! Akşam yemeğine çıkıyor, parti ve gösterilere katılıyorsun ama hiç de anın içinde değilsin. İnsanların dedikleri şeyleri dinliyorsun ama dedikleri hiçbir şeyi özümseyip anlamaya çalışmıyorsun. Evet, sıkılmışsın ve bunu kendine itiraf etmekten çekiniyorsun. İçsel arayışının derinliği, hayatını incelemek için çok fazla enerji gerektiriyor.Bugün eğlenceye giden yolun üzerini kaplayan kara bulutları görüp günün ciddiyetini kavrayabilirsiniz. Bulutlar koyu ve tehditkar olsa da bu, sağanak yağmura yakalanacağınız anlamına gelmez. Hayatınızdaki bazı şeyler doyum noktasına ulaşmak üzere. Bugünün en önemli mesajı, her yeni günde girişken ve duygusal halinizi koruyabilmek için kendinizde ve çevrenizdeki insanlarda gizli güzelliğin farkına varmanız gerektiği.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızda ve motivasyonunuzda ani değişiklikler olabilir. Aşk ilişkilerinde duygular daha hızlı yükselebilir. Yaşamı ve koşullarınızı bildiğiniz ve istediğiniz gibi yönetme gayretinde olabilirsiniz. Riskli yatırımlar ve borçlar gündemde.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde sahiplenici bir tutum sergilemen sorunlar çıkarabilir. Kendini frenlemesini bilmelisin. Kötü alışkanlıklarını bırakmak için profesyonel bir destek almaya başlıyorsun. Bu desteğin sana faydalı olduğunu fark edebilirsin. Ailen sendeki değişikliklerin farkına varıyor. Sana olan güvenleri artabilir. Zihninin farklı çalışmaya başlaması yeni yeteneklerini keşfetmene olanak sağlayabilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün vereceğiniz kararlar sizleri kariyer alanınızda önemli bir serüvene ilerletebilir. Kendi içinizde çözemediğiniz bazı sorunları partnerinizle paylaşmanız size iyi gelebilir. İlişkilerde güç dengesini oluşturabileceksiniz. Yeni başarılara doğru cesaretle adımlar atmaktan çekinmeyin. Aşk hayatınızda güçlü etkileşimler ve başlangıçlar ruhunuzu besleyecektir. Başlamak için tam zamanı, hadi harekete geçin.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde çok daha rahat, kendinizi ifade edebileceğiniz imkânlar söz konusu. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte programlar yapmak size iyi gelecektir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden üst pozisyonda çalışan kişilerin ise sizin hakkınızdaki düşüncelerini geliştirmelerini sağlayabilir. Zaman içerisinde güzel bir çalışma etkinliği oluşturabilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişe ait konu ve anılarla her zamankinden çok daha fazla meşgul olabilirsiniz. Ailenizle tartışmamaya özen göstermelisiniz. Yüksek enerjinizle ev işlerinin çoğunu halledebilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar aldığınız kararlar modunuza göre anlık olarak değişebiliyor. Uzun vadede bu kararlarınızdan pişman olabilirsiniz. Daha stabil olmaya çalışmakta fayda var.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati aşk hayatınızı, hobilerinizi ve çocuklarınızla ilgili konuları ön plana taşıyor.Flörtleşmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Merkür ile Uranüs arasındaki sert etkileşim aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Patronunuz ile birlikteseyahatine çıkabilirsiniz. Bu yolculuk sürecinde birbirinizden hoşlanmaya başlamanız olasıdır. Emin olduğunuz her türlü konunun sonuna kadar arkasında durun ve o düşünceyi savunun.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Geriliminizi yansıtmaktan kaçının. Hoş sürprizler yaparak gerilen ortamı yumuşatmayı denerseniz, aranızdaki kara bulutlar dağılacak. Meslek hayatınızda kararsızlıklar olduğu için kimi zaman zorlanıyorsunuz. Aslında yeteneklerinize göre kararlar alsanız ve harekete geçseniz, çok başarılı olacak ve de rahatlayacaksınız. Müsrifliğiniz devam ettiği sürece, para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor. Bel ağrıları yanlış duruşunuzdan olabilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>