Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yeteneklerini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 90%

Yolunuzdan ayrılmayın. İçe odaklanın ve elinizdek işlere konsantre olun. Bu, haftanın en eğlenceli ve sevecen günü olmayabilir, ancak her zaman iyiyi de kötüyü de kabul etmek gerek. İşe gitmek ve çalışmak için günün mantıklı ve gerçekçi enerjisini kullanın. Şimdi çalışın, daha sonra eğlenin! Ağustos böceği ve karınca hikayesini hatırlayın. Şu an, sonraki günlerde yemek için yiyecek depolama zamanı.

Bugün inanılmaz derecede yoğun olacaksınız; bununla birlikte gününüz projelerle dolu masanızda son bulabilir. Bunun nedeni verimsiz olmanız değil, popüler olmanız ve işinize değer vermenizdir. Şu an için çok değerli olmamayı diliyor olabilirsiniz! Yapmanız gereken her şey için stresli hissetmeyin. Kimse sizden hepsini derhal halletmenizi beklemiyor. Biraz dinlenmeyi unutmayın. Yarın başka bir gün.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Normalde enerji dolu bir insansın, ama bugün her zamankinden daha az canlı hissediyorsun. Kaygılanacak bir şey yok. Kişisel hayatın üzerine ve karşı cinsle olan ilişkine dair biraz düşünmek için vakit ayırabilirsin. Ayrıca ele geçirme ve fethetme yollarına da kafa yor! Belki son zamanlarda motivasyonların değişmiş olabilir...Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

9 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, evle ilgili konular, yapılacaklar ve gereklilikler gündeminizde. Ev içi tadilat ve yenilemelerle ilgilenebilirsiniz. Bir süredir düşündüğünüz küçük veya büyük bir meselede karar verebilir, eyleme geçebilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Annenizin ailesi ile ilgili sağlık sorunlarını haber alabilirsin. Çizmek, yazmak gibi yetenekleri olan bir Oğlak burcuysan eserlerini bir sosyal medya sayfasında sergileyebilirsin. Bu konuda teknik bir destek almak niyetindesin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan onların yaşam standartlarını yükseltmek isteyebilirsin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkilerinizde size yüklenen sorumluluklar biraz sizi geriyor olsa da pratik bir şekilde üreteceğiniz çözümler karşısında onların yüklerini hafifletebileceksiniz. İnsan zorlandıkça genişleyip büyür. Bunu bir imkân olarak görün. Romantizmin fazlasıyla devrede olduğu bugün sevgiyi hissetmek isteyebilirsiniz. Bunu beklenti haline getirmek yerine sizler çevrenize yansıtabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Mars Koç'ta birleşirken evde güvenlik konularına dikkat etmek gerekebilir. Evde yenilikler de söz konusu.

9 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden üst pozisyonda çalışan kişilerin ise sizin hakkınızdaki düşüncelerini geliştirmelerini sağlayabilir. Zaman içerisinde güzel bir çalışma etkinliği oluşturabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşleri bitirmek düşündüğünüzden uzun sürecek çünkü sizden önce bu konuyla ilgilenen kişi her şeyi berbat etmiş! Onun arkasını toplamak zorundasınız ve bu da asıl yapacaklarınızdan geri kalmanıza sebep oluyor.

9 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcundaki seyahatine devam ediyor.Ailenizle ve evinizle ilgili konuların ön planda olacağı bir gün. Ay'ın Mars ile kavuşumu aile içinde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Ev hayatında karşılaştığınız problemleri büyütmemeye özen gösterin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geçirdiğiniz her saniye sizin için çok değerli ve özel. Mali durumunuzun beklentilerinize uygun olmadığını düşünseniz bile iyimserliğinizi korumalısınız. Yaptığınız harcamalar konusunda daha dikkatli olun.

9 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz hakkında duyacağınız bir haber canınızın sıkılmasına neden olabilir, kafanız karışabilir. Fakat, kendinizi o kadar fazla sıkmayacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkinin çok daha yoğun ve sıcak olması tamamen sizin elinizde. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak. İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir. Elinizdeki bir mülkün paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli.

9 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 04' 06" R
Ay
Oğlak
20° 16' 40"
Merkür
Koç
16° 45' 36"
Venüs
Boğa
00° 32' 48"
Mars
Balık
29° 26' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 17"
Satürn
Balık
16° 32' 35"
Uranüs
Boğa
22° 19' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 17"
Lilith
Başak
23° 17' 49"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>