Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Üretkensin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, sahne sanatçısı modunuzda olabilirsiniz. Sizinle aynı burca sahip bir sürü ünlü aktör, avukat ya da politikacı var. Bu, sizi dinamik bir karakter yapan aslan enerjisinden kaynaklanıyor! Bugün bu yönünüz ön planda olabilir. Bir çeşit sunumlar yapabilirsiniz ve enerjiniz de olumlu tepkiler alacak. Ya da eğlenceli veya etkili insanların olduğu sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz, cazibeniz burada da insanların ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Bugün etkinlikler, sizin ve birlikte çalıştığınız insanlar için koşullar bakımından zengin ve üretken olacak. Siz, son ayrıntısına kadar planlanmış şeyleri seviyorsunuz ve bugün her şey saat gibi çalışacak. Gününüzden daha çok memnun kalacaksınız! Bazı cesur kararlar almaktan korkmayın, sadece faydalı olmayacaklar, aynı zamanda size büyük bir gurur duygusu da verecekler!

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Hadi bakalım, yeni bir maceraya atılıyorsun. Tüm enerjini yeni projene vermek için eksik olan yapboz parçasını bulabilirsin. Ayrıca çiftçilerin tohumları ektikten sonra ilk filizlenmeleri gördüklerindeki neşeyi ve heyecanı yaşayabilirsin. İlk tereddüt anları arkanda kalmış görünüyor!Bugün birisiyle ilginç bir flörtleşme yaşayabilirsiniz. Sizden çok daha farklı birine doğru çekilme ihtimaliniz mevcut. Bilirsiniz ki bu tarz zıtlıklar ne kadar çekicidir! Bu insanın ne gibi özelliklere sahip olduğunu gözlemleyin. Onun sahip olduğu yetenekler ya da bazı karakteristik şeyler sizde olmadığı için onunla ilgileniyor olabilirsiniz. Bu insandan bazı şeyler öğrenmek isteyebilir ve kayıp parçaları özümsemek isteyebilirsiniz. Çünkü bazen kayıp taraflarımızı tamamlayacak insanlara doğru çekiliriz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

10 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Gün içinde kariyeriniz ve finansal planlarınız ön planda olabilir. Patronlardan veya üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ortak planlar içinde olabilirsiniz. İhtiyaç odaklı harcamalar yapabilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kreatif yönün ile birlikte, önemli bir projenin içerisine dahil olabilirsin. Üretkenliğin ve çalışkanlığın ileyerinde gözleri üzerinde toplayabilirsin. Zarafet gezegeni Venüs, su burcunda hareket etmeye başlıyor. Karşılaştığın sorunlar karşısında daha hızlı bir şekilde çözüm üreteceksin. Yeni bir ilişkiye başlamış Oğlak burcuysan, sevgilinle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin.

10 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkeniz,yerinizde rekabetin dozunu arttırabilir. Güç savaşı içerisinde kendinizi ispatlama çabasını abartabilirsiniz. Sempatikliğinizi ve anlayışınızı yitirmek, istediğinizi elde etmenizi zorlaştırıyor.

10 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz gündeme gelebilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Otorite figürleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz desteği alacağınız bir gündesiniz. İlişkilerinizle ilgili fazla beklentiye girmemeye çalışın. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

10 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel sorunlarınızı dostlarınızla paylaşarak onlardan gelecek çözüm önerilerine açık olabilirsiniz. Böylelikle paylaşımın güzelliğini tadabilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

10 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün odaklandığınız konu hayata yönelik durumlar olabilir. Bazı konularda bunalmış ve bitkin hissediyorsunuz ancak elinizde olan iyi şeylere odaklanmanızda fayda var. Sizi bunaltan konulardan biraz uzaklaşıp o konuları nasıl hafifleteceğinizi düşünebilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevresel çatışmalardan uzak kalmalısınız. Toplumsal olayların sizin çevrenizde gelişmesi sayesinde işinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli pozisyonların oluşmasına neden oluyor.

10 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

10 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevresel koşullara ayak uydurmak isterken ufak tefek zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Her türlü soruna hazırlıklı olmanız gerekiyor. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Sınırları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

10 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken anılarınız da canlanabilir. Bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey; sevgi desteği. Alacağınız bir haber sizi motive ederek, hareket kazandıracak.

10 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 11"
Ay
Kova
21° 49' 06"
Merkür
Koç
17° 44' 53"
Venüs
Boğa
03° 21' 42"
Mars
Koç
01° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 18"
Satürn
Balık
16° 44' 33"
Uranüs
Boğa
22° 27' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 60"
Lilith
Başak
23° 33' 01"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>