Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yorgunsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Kendinizi açın ve bugün daha hassas tarafınızı ortaya çıkarın. Siz insanlarla bir şeyler paylaşmaya ne kadar istekli olursanız, onların da sizinle bir şeyler paylaşma konusunda o kadar rahat hissedeceğini göreceksiniz. Aklınız ve kalbiniz aynı fikirde, bu yüzden bunu kendi lehinize kullanın. Gerçekçi olun ve duygularınızda mantıklı bir yaklaşım benimseyin. Böylece durumun gerçeği netleşecek.

Bugün insanlarla ve durumlarla iyi ilişki kurmanız için bir takım ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Her nasıl olduysa, işlerin biraz ayarı kaçmış ve ne kadar çok uyum sağlamaya çalışırsanız o kadar garip hisseceksiniz. Diğer insanların savaşlarına dahil olmamaya çalışın ve gerçek hayat ile hayal arasındaki dengeyi kurmak için uğraş verin. Kendinizinkiyle başa çıkmayı unuttuğunuzda başkalarının dünyasının içindeyken yakalanmamaya çalışın.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Bugün birisinin, görevini ayak sürüye sürüye yapışını izlemek adeta bir boyanın kurumasını beklemek gibi hissettirecek. Çünkü bu işi yapmanın daha hızlı ve daha iyi bir yolu olduğunu biliyorsun ama bu kişi yavaş ve zamanın keyfini çıkara çıkara hareket etmekte kararlı. Bu durum sende rahatsızlık ve hatta sinirlilik yaratacak ve olaya müdahale etme dürtüsüyle karşılaşacaksın. Sabırsızlığınla insanları kendinden soğutmamaya dikkat et.Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir şeyler olmasını bekleyip duruyorsan, bir sabah uyandığında bütün hayatının geçip gittiğini ve hayal ettiğin şeylerin yarısını bile gerçekleştiremediğini görebilirsin. Harekete geçmenin zamanı tam da şu an ve öyleyse planlarını gerçekleştirmek için çabalamaya başla. Bazı ödünler vermek zorunda kalabilirsin ama genel olarak insanların senin liderliğini isteyerek kabul ettiğini göreceksin.

9 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içerisinde sorumluluklarınıza odaklanabilir ve yapılacak işlerle ilgilenebilirsiniz. İş başvuruları yapmak için oldukça güzel bir gün. Finansal konularda ise akılcı davranmak isteyeceksiniz. Öz eleştiride aşırılıklara giderek özgüveninizi düşürmeyin.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geç saatlerde uyumuş olman, güne geç başlamana sebep olabilir. Yorgun görüntün gün boyunca devam ederken, arkadaşlarından gelecek davetleri, geri çevirmek isteyebilirsin. Kolayca sinirlenmeye veya ani tepkiler vermeye meyilli davranırken iletişim dilini sakin tutmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, kendini özel hissetmeni sağlayacak birisi ile tanışabilirsin.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Titiz çalışmalarınız projeler için sizin tercih edilmesini sağlıyor. Uzun zamandır beklediğiniziçin siz tercih ediliyorsunuz. Başarınızın keyfini çıkarın.

9 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz. Yine de işler istediğiniz gibi akmayabilir. Gündelik evrak işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar içindesiniz. Üstlerinizle iletişiminizde dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı para konularıyla ilgili ani kararlar almamaya özen gösterin. Yeni sorumluluklar almak için çok da acele etmeyin.

9 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kurumsaltekliflerini değerlendirmek için uygun bir gün olmayabilir. Bazı yazım hataları mail aksaklıkları olabilir. Dikkatli olmalısınız.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Durağanlık ve güvenilirlik bugünün kilit noktaları. Sahip olduğun yapının bu yönlerinin işlevsel olduğunu başkalarına göster. Diğer insanlar oldukça inatçı olabilir ve bakış açını onlara aktarabilmek için savaş verebilirsin. Kolayca harekete geçmeyebilirler. Kabadayılığı bırakman gerek. Ötekilerle bütün etkileşimlerinde nezaket ve şefkatli bir hava hakim olsa iyi olur.

9 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu ne olursa olsun, ikinci bir plan veya felaket senaryosunda kullanılabilecek gizli bir hazineniz olması sizi karar alırken daha cesur biri haline getirir. Vücudunuza ilişkinizin her şeyden önemli olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Kendinizi ve bedeninizi daha iyi anlamak ve sevmek için yoga yapmayı düşünebilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

9 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda kendinizi yoğunluk içerisinde hissetme ihtimaliniz var. Amaçlarınız doğrultusunda hareket ederken kendinizi zaman zaman engellenmiş hissetme ihtimaliniz var. Etrafınızdaki sorunları tamamen geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

9 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar yapıyorsunuz.

9 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 11" R
Ay
Balık
26° 08' 23"
Merkür
Koç
19° 09' 57"
Venüs
Boğa
06° 18' 15"
Mars
Koç
03° 02' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 52"
Satürn
Balık
16° 56' 41"
Uranüs
Boğa
22° 35' 39"
Neptün
Balık
29° 02' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 57"
Lilith
Başak
23° 48' 55"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>