Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zorunlu Seyahatler Gündeminde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 50%

Hassas ve duygusal tarafınız ortaya çıkıyor. Romantik tarafınız ön planda gibi hissedebilirsiniz. Sahneye çıkmış bir dansçı gibisiniz ve bu rolü büyük bir zevkle kabul ediyorsunuz! İş hayatınızda da, harika bir enerji var ve bu da aşk konusunda daha gerçekçi olmanızı fakat aynı zamanda ani bir içgüdü ve cesur bir ruh ile yaklaşmanızı sağlıyor. Kendi kişisel ihtiyaç ve istekleriniz açısından kendinizi daha iyi ifade edebilin.

Ne kadar da odaklanmışsınız bugün! Öyle sakin ve toplusunuz ki. Tabii ki, ruh haliniz bu ağırbaşlılık, mantıklılık ve çalışkanlık için oldukça misafirperver. Ufuk temiz ve yaşam denizlerinde gezinmek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahipsiniz. Tek ihtiyacınız olan biraz daha inanç ve cesaret. Eğer bugün başarılı olmazsan, kendinden başka suçlayacak kimsen olmayacak.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Duyguların yükselmekte. En büyük fantezilerine gömülmekte kendini özgür hisset. Gerçeklikten kısa bir süre uzaklaş ve içindeki çocuğun dışarı çıkıp oynamasına izin ver. Ayrıca çevrendekileri kolayca etkileyebileceğin derecede bir özgüvene sahipsin. Katı bir bağlılık teklifi alırsan dikkat et. İhtiyaçlarını ve iyiliğini düşünerek hareket etmiyor olabilirler.Bugün vaktinizin çoğunu kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Özellikle sezgisel güçleriniz her zamankinden daha yüksek seviyede çalışıyor olacağından psikoloji ya da belki de medyumlukla ilgili konular üzerine kitaplar normalde olmadığı kadar ilginizi çekebilir. Sizi neyin beklediği üzerine çok fazla konuşmak istemeyebilirsiniz ama bu durum anlaşılabilir. Zira açık bir şekilde paylaşabilmek için önce bunun ne anlama geldiğinden emin olmak isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafta çok fazla dolaşmak siziçok yormuş ve bitkin düşürmüş olabilir. Aşırı spor yapıyor olabilirsiniz. Bugün spor yapmadan uzanıp dinlenmek için ideal bir gün. Kendinizi çok zorlamayın. Tatil planlamak ya da tatile çıkmak için pek de uygun bir gün değil. Bunun için birkaç gün daha bekleyin çünkü bu dönemde planladığınız seyahatlerde aksaklıklar yaşanması muhtemel.

10 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir süredir çaba sarf ettiğiniz işlerinizi tamamlayabilir, sınavlarınızı verebilirsiniz. Beden sağlığında hassasiyetler oluşabilir. Sıkıntılara ve sorunlara odaklı kalmadığınız emin olun.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mevsime uygun şekilde günlük rutinlerini yeniden şekillendireceksin. Hava burcunda meydana gelecek yılın ilk Güneş Tutulması, sosyal hayatını yakından ilgilendirecek. İş yerinde zorunlu seyahatler gündemine gelebilir. Evinde yapacağın değişiklikler için bugün harekete geçeceksin. Evli bir Oğlak burcuysan, harcamalarının artması, eşinle tartışmalara neden olabilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda gereksiz bir korku içinde olabilirsiniz. Ama korkuyor olmanız denemekten vazgeçmeniz anlamına gelmiyor. Hayat korkularına rağmen cesur olanların yanında o yüzden denemekten asla vazgeçmeyin.

10 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinize yenilik getirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız programlamalar gün içindeki sıkışıklığı rahatlatacaktır. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda sağlayacaktır.

10 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinlekontağı kurmak isteyen kişilerin niyetlerini bir çırpıda anlayabilmek size büyük güç getirecektir. Özgürlükçü düşünceniz partnerinizin ilgisini çekecektir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhi çabalarınız, iç huzuru ve memnuniyet getirmenize yardımcı olacaktır. İş yükünüz arttığı zaman bazı görevleri devretmek konusunda tereddüt etmeyin. Bir aile üyesi, hoşunuza gitmeyebilecek şeyleri kendi yolunda yapmakta kararlı olacaktır.

10 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplinli bir şekilde  yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi çok iyi takip ediyorsunuz.  Maddi durumu iyi olan kişiler karşınıza çıkacaktır. Akıllı davranıyorsunuz. 

10 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize renk katacak bir şeyler yapmayı deneyeceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Duygusal olarak, harika bir gün geçireceksiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, fikirlerinizi kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar geliştikçe haklı olduğunuzu görecekler.

10 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 50" R
Ay
Oğlak
02° 49' 14"
Merkür
Koç
16° 22' 06"
Venüs
Koç
28° 56' 04"
Mars
Balık
28° 25' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 60"
Satürn
Balık
16° 25' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 50"
Lilith
Başak
23° 09' 06"
True Node
Koç
15° 25' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:46

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>