Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Atletik yapınız gereği, egzersiz yapmayı seviyorsunuz ama bugün kendinizi fazla yormayın. Biraz halsiz hissediyor olabilirsiniz, çok fazla hareket yaralanmaya yol açabilir. Yoga veya Tai Chi gibi daha az zorlayıcı bir aktivite deneyebilirsiniz. Zihninize odaklanamayacağınız için bir şeyler öğrenmekten aldığınız keyfi de hissedemeyebilirsiniz. Bir film izleyip rahatlayın - belki bir gerilim filmi veya romantik komedi olabilir. Bir süre bu şekilde geçirin.

Gerilim bugün her yöne doğru yayılıyor olabilir. Herkes size karşı kurulan büyük bir komplonun parçası gibi görünebilir. Paranoyak olmayın. Büyük olasılıkla, bu senaryo konunun gerçeğinden uzak. Değişimi ve yeniden yapılanmayı benimsemeye çalışın ve bu yapılanmayı düşmanınız olarak görmeyin. Eski moda şeyleri yapmak, başarıya doğru önemli bir ilerlemenin yolu olabilir.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Bugün sıradışı olan yolu tercih et. Normalde yabana atacağın şeyleri hayatına dahil etmek üzere lenslerini biraz daha genişletirsen, büyük kazançlar elde edebileceğin yepyeni bir perspektif kazanabilirsin. Hislerin taşma noktasına gelmiş durumda ve en küçük bir hareket seni raydan çıkarabilir. Soğukkanlılığını korumak için elinden geleni yap. Duygusal istikrarlılık sağlıklı bir yaşam sürdürmek için kilit noktadır.Bugün, maddi engellerle başa çıkmak için yeterli çabayı gösterirseniz rahatlatıcı bir gün olabilir. Gelecek için eğlenceli etkinlikler planlamak kadar çok sevdiğiniz başka bir aktivite yok. Fakat ne yazık ki, partnerinizin çocuklarınızın ya da patronunuzun istekleri şimdi ve şu ana odaklanmanızı gerektiriyor. Yine de, müthiş derecede tatmin edici hedeflerinizden ve tutkularınızdan vazgeçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda bir sorunu çözmek, bir engeli aşmakla ilgili çaba sarf edebilir; zor bir işi başarabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizde abartılara gitmemeye dikkat edin.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde kendini kısıtlanmış hissediyor olabilirsin. Çaresiz olduğun düşüncelerine kapıldığın bu anlarda güzel haberler seni rahatlatacak. Uzun süredir hoşlandığın kişiye duygularını belli edebilirsin.  Çocuk sahibi olan bir Oğlak burcuysan, çocuğunun eğitimi ile ilgili kararlar alabilirsin.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal özgürlüğünüz ani gelişmeler ile kısıtlanabilir. Taşın altına elinizi koymayı sevmeseniz bile buna mecbur kalabilirsiniz. Durumu değerlendirin, belki de bu yapacağınız bir fedakarlık size yarın başka olanaklar sağlayacaktır.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sabah saatleri ilgilendiğiniz konularla ilgili daha kolay risk alabileceksiniz. Şanslı zamanlar söz konusu. Zevklerinizde abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için organizasyonlar yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların iyi ya da kötü davranışlarını, niyetlerini sezmek için sezgilerinizi kullanırsanız kariyer bağlamında sağlıklı planlama yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu beklemede duran projeleri takip etmenin tam zamanı. Elinizdeki her işi bitirmek için muazzam bir dürtüye sahipsiniz, bu yüzden bu olumlu yörüngede devam edin. Kesinlikle hedeflediğinizi tutturacaksınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız eğlenceli geziler gündeme gelecektir. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü partneriniz ile birlikte geçirmek istemeyebilirsiniz. İş yerinizde, fikirlerinizi karşınızdaki kişilere net bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Fiziksel sağlığınız için gün içinde daha aktif olmaya çalışın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 23" R
Ay
Oğlak
04° 45' 16"
Merkür
Koç
16° 24' 21"
Venüs
Koç
29° 06' 54"
Mars
Balık
28° 32' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 22"
Uranüs
Boğa
22° 15' 36"
Neptün
Balık
28° 51' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 20"
Lilith
Başak
23° 10' 05"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:17

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>