Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir kaç olumsuzluk dışında her şey yolunda gidiyor. Ama siz mükemmel bir ilişki istiyorsunuz ve bunu başarmak içinde elinizden geleni yapıyorsunuz.

İş hayatınızda sakin ve huzurlu günler geçiriyorsunuz. Bu duruma fazla alışmamaya çalışın çünkü önümüzdeki günlerde işleriniz yoğunlaşabilir.

Yatırımlarınızı yönlendirirken bugün bir kaç zorlukla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda bazı güvendiğiniz insanların fikrini alabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlara son zamanlarda çok sataşıyorsunuz. Böyle devam ederse dostlarınızın bir kısmını kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam bir çözümsüzlüğünüzle ilgili olarak, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak isteyeceksiniz. Onlarla bir şeyleri paylaşma ihtiyacınız, son günlerde sınırlarda gibi. Bugün istemediğiniz tartışmaların içine sokulabilirsiniz. Genelde esnek, uzlaşmacı kişiliğinizin bazı durumlarda ortaya koyduğu uyumsuzluk, bu tartışmalarda tehlike arz edebilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay İkizler burcundaki hareketini sürdürüyor. Günün büyük kısmında sert açılar aktif olacak. Ay'ın Merkür ve Jüpiter ile yaptığı açılar nedeniyle sağlık problemleriniz gün içerisinde ortaya çıkabilir. Venüs ve Neptün kavuşumunun yaşandığı bugün içerisinde Ay'ın bu kavuşuma da sert açı yapması hayatınızdaki güzelliklerin gerçekleşmesini geciktirebilir. Güneş-Satürn sert açısı da aile içinde gerginliklerin yaşanmasına neden olabilir. 20:26 itibariyle de Ay boşluğa giriyor. Jüpiter saat 20:00'de retro hareketine başlıyor. 11 Ağustos'a kadar sağlığınızı ilgilendiren bir durum için daha fazla uğraşmanız gerekebilir. İyileşme süreciniz uzayabilir. Onun dışında zaten Jüpiter size şifa vermeye devam edecektir. Psikolojik olarak da karamsarlığa düşeceğiniz zamanlar olacaktır. Bu ruh halinden çıkış yolunu yine en iyi siz bileceksinizdir. Detaylı retro yazısı için tıklayabilirsiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin karşılığını alıyorsun!Şans gezegeni Jüpiter, bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar geri hareketine başlıyor. Emeklerinin karşılığını alıyor olmak seni mutlu edecek. Ancak yeteneklerine göre biryapmak isteyebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, eğitimleri ile ilgili cesur kararlar almak isteyebilirsin. Ancak bu isteklerini belirtirken otoriter davranmamaya dikkat etmelisin. Kötü niyetle söylemediğin halde bazı sözler aranızdaki bağın zedelenmesine neden olabilir. Kilo problemi olan bir Oğlak burcuysan, spora başlayabilir, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durma kararı alabilirsin.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilerle önemli bir karar aşamasına ilerleyebilirsiniz. Bazı sorumluluklarınız değişiyor olabilir. İş ortamınızda asla restleşmelere gitmemelisiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinize yenilik getirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız programlamalar gün içindeki sıkışıklığı rahatlatacaktır. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda sağlayacaktır.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında sabırsızsınız ve her şeyin bir an önce hallolmasını istiyorsunuz. Bazı konularda haklısınız ancak yine de beklemek bazen en doğru sonuç olabilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; verdiğin sözlere yerine getirmek için, yoğun bir çalışma yapman, çok koşuşturman gerekebilir. Kardeşlerin için her türlü fedakârlığı yapmaya ve onlarla keyifli organizasyonlara katılmaya hazırsın. Değişkenlik gösteren hava şartlarına karşı tedbiri elden bırakmamalı, sağlığına dikkat etmelisin.

10 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ihtiyaçlarınızın karşılanması için güven duygusunu sürdürmek önem kazanıyor. Pesimist fikirlere takılıp kalırsanız çözümsüzlük sizi yoracaktır. Günlük işler hızlı ilerleyecek ancak telaştan ve öfkeden kaçınmak önemli.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Yay burcunda geri hareketine başlıyor. 11 Ağustos?a kadar geri gidecek. Gündelik hayatta anlaşmazlıklar fikir ayrılıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Kapalı grup çalışmalarına katılmak, kadim bilgiler içeren eğitimlere başlamak için uygun zamanlardır. Gelecekle ilgili planlarınızda gecikmelere karşı sabırlı olmalısınız.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çıkacağınız seyahatlere uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor.

10 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>