Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından sıradan ve rahat bir gün geçireceksiniz. Küçük bir gerginlik yaşamanız söz konusu olsa bile bunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

İş yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Borçlarınızın büyük bir bölümünü bugün kapatacaksınız ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

Parasal konularda pek bir sıkıntınız yok ama harcamalarınıza dikkat etmediğiniz takdirde bazı sıkıntılar sizin için söz konusu olabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

Bugün ev kazaları konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle elektrikli eşyalara özen gösterin ve oluşabilecek tehlikelerden uzak durmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akşam saatlerinde kalabalık bir topluluk içinde olacaksınız. İçinizdeki rehaveti yok etmek için bir başlangıç fırsatı olabilir bu. Bugünlerdeki özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşma isteğiniz, hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletecek. Yeni umutlarla döşediğiniz yeni dönemin eskisinden pek bir farkı olmayacağını, daha ilk günlerden anlayamazsınız. Sabırlı olmanız gerekiyor.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün hemen başlangıcında boşluktaki Ay, saat 00:14 olduğunda İkizler burcuna geçiyor. Bugün çalışma ortamınızda vakit harcayabilirsiniz. Altınızda çalışan ekiple yeni projeler, fikirler geliştirmek için toplantılar yapabilirsiniz. Sağlık olarak da bugün daha iyi hissedebilirsiniz. Duygusal anlamda karışık ruh haliniz, bugün biraz daha toparlanıyor. En azından ileride neyi veya kimi hayatınızda istiyorsunuz bunun kararını verebilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyacaklarına şaşıracaksın!Ay, değişken burçta hareket ediyor. Enerji dolu ve azimli halin bugün her işin üstesinden gelmende sana yardımcı olacak. Yumuşak ve arkadaş canlısı tarafın bugün senden yardım isteyenarkadaşını geri çevirmeme nedenin olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, geleceklerinden kaygılanman onlara da yansıyabilir. Yakın bir arkadaşının ilişkisine dair duyacakların karşısında şaşkına dönebilirsin. Konuya ilişkin fikirlerini açıkça dile getirebilir, hatta arkadaşına inceldiği yerden kopsun, kendi yoluna bak bile diyebilirsin.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda önemli bir değişim size fazla yük getirecekmiş gibi hissettirebilir. İşe başlamadan hemen bir ön yargı oluşturmamanızı tavsiye edebiliriz.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için günü planlayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Zihinsel yoğunluğun fazla olduğu zamanlar söz konusu. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Atacağınız mesleki adımlar adınızı altın harfler ile yazdırmanıza vesile olacaktır. Meslek grubunuzda bilinen ve tanınan bir kişiye dönüşmektesiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer hayatınızın dengesini rahatlıkla kurabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün mesaiye kalabilir,yerinizde daha fazla zaman harcamayı tercih edebilirsiniz. İlişkilerinizdeki marazları toparlamak için güzel zamanlardasınız. Belki de sizin de ihmal ettiğiniz konular vardır. Her zaman haklı olamazsınız.

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca dürüstlük, sürdürebilirlik ve faydalı olmak arzularınızla kontrol ve güç düşkünü manipülatif güdüleriniz çatışma halinde olacaktır. Günlük işlerle uğraşırken özde yatan meselenin içsel uyum olduğunu atlamayın.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün?ün kavuşumu kardeş ve yakın akrabalarla aranızdaki küslükleri ortadan kaldırır. Affetme duygusu öne çıkar. Yumuşak iletişim tarzını tercih etmelisiniz. Kısa yolculuklarda tanışacağınız bir kişi ile aranızda bir yakınlaşma doğabilir. Komşunuzla keyifli bir çay saati programı yapın.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 51" R
Ay
Balık
17° 33' 11"
Merkür
Koç
18° 46' 51"
Venüs
Boğa
05° 34' 38"
Mars
Koç
02° 35' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 34"
Satürn
Balık
16° 53' 44"
Uranüs
Boğa
22° 33' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 60"
Lilith
Başak
23° 44' 59"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>