Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdakinin kişisel kaygılarıyla ilgili olumsuz davranışları, başka şeyleri çağrıştırmamalı. İkinizi de hızla etkisine alan etkileşimde, o sizin kadar hazırlıklı görünmüyor. Bunu günden güne hissedeceksiniz.

İş yaşamında küçük yanılgılar büyük tedbirleri getirebilir. Bazı yakınmalarınız biraz gecikmiş görünüyor. Çalışma arkadaşınızın ne kadar sabit fikirli olduğunu biraz geç öğreniyorsunuz.

Yurtdışıyla bir para ilişkiniz var, ama kısa vadede sevinç görünmüyor. Yeni, yeni gelir kapılarının arayışı içindesiniz. Bununla ilgili yaptığınız etütler ve seçimler çevrenizde pek gerçekçi bulunmayabilir.

Bu sıralar, oldukça hassas bir konuda size anlamlı sorumluluklar yüklenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunların esas olarak belli zaafların sonucu olduğuna inanıyorsunuz. Bu bakışla, kendinizle hesaplaştığınız birçok problemde rastlantı, şans gibi unsurları göz ardı edebiliyorsunuz. Sorun kaynaklarını daha kapsamlı irdelemeniz gerekiyor. Bugünlerde pek hazır olmadığınız yükümlülükler alabilirsiniz. Yine de erteleme ya da kaçış gibi niyetler taşımayacaksınız.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Bu hareketi esnasında Koç burcunda 11:50'de de bir yeniay meydana getirecek. Yeniay ailenizle ilgili yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Aile arasında dargınlıklar varsa bu yeniayda eski olayları unutup, tekrardan bir araya gelme söz konusu olabilir. Aileye yeni bir birey katılabilir veya yeni bir ev bakabilirsiniz. Retronun sona ermesiyle yeni gayrimenkul yatırımları yapmak da faydalı olacaktır. Yeniayın diğer açıları ve ayrıntılı bilgileri okumak için tıklayabilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çıtayı yükseltiyorsun!Bugün saat 10:50'de ateş burcunda Yeniay başlayacak. Kariyerin adına çıtayı yükselteceğin bir gündesin. Sen sen ol, gereksiz inatlaşmalara girme. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, eşinin sessizliği daha sert bir mizaca bürünmene neden olabilir. Öyle ki her şey şimdi konuşulsun sonuca bağlansın bile diyebilirsin. İlişkisini yeni bitirmiş bir Başak burcuysan, ona olan özlemin artabilir. Bir süredir ailende sorunlu olan bireyle ilgili tüm aile çözüm arayışı içinde olabilirsin ve senden olduğundan daha fazla sorumluluk almanı bekleyebilirler. Ancak bazı kötü anılar, tekrar olmaz dedirtebilir. Günün akışı seni yorsa da akşama doğru alacağın haberler keyfini yerine getirecek.

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşamınızda gizlediğiniz bazı konular yüzünden yakın çevrenize açıklamak durumunda kalacağınız durumlar oluşabilir. Önyargılarıyla hareket edenler sizi yanlış anlayabilirler.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oğlak burçları için zor bir hafta kapanışı olabilir. Söylemek istediklerinizi yutkunduğunuz, hislerinizi içinizde yaşadığınız bir gün olabilir. Ancak özellikle borsa gibi konularla uğraşan, başkalarının imkanlarını değerlendiren Oğlak burçları için oldukça şanslı bir gün olacaktır.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlerken hatalar yapsanız da aslında o hatalar profesyonelalanına sahip olmanız içindir. Hatalarınızı kabul edip yeniden deneyin.

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; yaşadığın yerle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilir, gayrimenkul yatırımlarına yönelebilir, taşınabilir, ev alım satımı için harekete geçebilirsin. Aile ortamında hiç olmadığın kadar yeniliklere açıksın ama yine bütün kararları tek başına alman ilişkilerde çatışmalara yol açabilir.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnızlık ve mahremiyet seven Oğlaklar gün boyu heyecanı tetikleyen olaylar söz konusu. Sabah saatlerinde ailevi konularda hassasiyetler olası. Bugün uzun süredir ısrar ettiğiniz fikirlerinizden sonuç alabilirsiniz. Sabah saatlerinde çatışmalardan kaçının.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Koç burcunda meydana gelen Yeni Ay, evinizdeki enerjiyi temizleyecek. Mobilyalarınızı yenileyip evinizin dekorasyonunu değiştirmek için en uygun zaman. Ev alım, satımı gündeme gelebilir. Yazlık ev de alabilirsiniz. Evde bol bol ziyaretçileriniz olur.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 59' 18" R
Ay
İkizler
16° 41' 47" R
Merkür
Koç
23° 48' 03"
Venüs
Boğa
13° 09' 15"
Mars
Koç
07° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 21"
Satürn
Balık
17° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 54' 59"
Neptün
Balık
29° 11' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 05"
Lilith
Başak
24° 25' 56"
True Node
Koç
15° 11' 38"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>